BLUR

ALiCiA SpInNeT

New member
BLUR

לא,לא, תכבו את הלפידים! אז האוייבים הגדולים והכל. אז מה. ואם מתייחסים אליהם בתור להקה? איך הם לדעתכם?
 
הם בריטפופ אז זה כבר טוב [:

אני ממש אוהבת בריטפופ [: בכל מקרה, הם דיי נחמדים, למרות שאני לא מכירה אותם טוב ב-כ-ל-ל !
 

YOasis

New member
מדהימים!

אחת הלהקות האהובות עליי! הקול של דיימון מדהים! והוא מוכשר כרגיל... למרות שאת הגורילאז אני לא כל כך אוהבת... יש להם יציאות נחמדות... השיר האהוב שלי הוא (למרות שהשיר האהוב משתנה... יו נואו) For Tomorrow מה שלכם?
 

RoySupernova

New member
רק אל תסחפו..

לא אני לא מושפע בצורה רצינית ממה שליאם ונואל אומרים כי הם אומרים הכול אז כבר מזמן הבנתי שאין טעם להקשיב אבל הטירוף מבלר תמיד היה מוגזם לדעתי, ובטח ובטח שההודעות שאתם כתבתם די מוגזמות בהתחשב בזה שרובכם מכירים לא יותר מחמישה (וגם זו יכולה להיות הגזמה) שירים של הלהקה שגם לא ממש הצליחה יותר מדי בישראל כמו אואזיס.. לבלר בהחלט יש כישרון.. פרונטמן מהגדולים של השנים האחרונות ובהחלט כמה שירים מוצלחים אבל לדעתי הם לא מתקרבים לאואזיס.. יש להם את סונג 2.. שיר גדול אבל שבכל זאת כשמסתכלים על הרעש שהוא עשה זה די מוגזם לשיר כל כך פשוט וקצר (למרות הכיפיות שלו) ולשיר היחיד שהם ניסו לעשות בו רוק טהור.. ביטלבאם לדעתי שיר מאוד יפה גם.. וההוא עם היוניברס גם.. ואחרי זה נשאר להם בעיקר כמה שירי פופ חביבים כמו בויז אנד גירלז ופארק לייף (באחרון בכל זאת יש קצת גאוניות אבל גם ההתלהבות ממנו בהחלט מוגזמת). בסה"כ אני מבין את הרעש בבריטניה. הם להקה עם כמה שירים טובים שהפרונטמן שלה מביא לא מעט מעריצות וללהקה יש בהחלט ניחוח בריטי חזק בתוכה (בפארק לייף יש הכי הרבה) אבל הם לא מתקרבים לאואזיס והקרב בין שתי הלהקות שלא מזכירות בכלל אחת את השנייה (וקרה רק בגלל פליטת מילים טיפשית של נואל שהייתה בערך הפעם היחידה שהצדיקה את התחרות הזו) תמיד היה די טיפשי.. בקשר לגורילאז- בהחלט אלאברן הוכיח שם גאונות ופוטנציאל לא קטן בכלל ללהקה שבהתחלה נראה שדי נבנתה על גימיק חביב ולא תשרוד הרבה.. בקשר לבלר- תעריכו אותם בצורה נורמלית ואל תגזימו ותסחפו- כי פשוט אין ממה להיסחף בקשר אליהם.. יש מספיק להקות די אנונימיות שלא עשו את הרעש שלהם והיו ידועות רק בזכות שיר אחד הוא שניים (דיי כמו בלר) שהגיעו לטופ 10 ומגיע להן יחס הרבה יותר אוהד מלבלר..
 

oasisssss

New member
אני לא ממש מסכימה איתך.

הטירוף מהם בהחלט מוגזם באנגליה, ורובו באמת נובע מהמראה של דיימון ואלכס, אין מה לעשות. והטירוף הזה גם גורם לי אישית קצת לסלוד מהם לפעמים. אני חושבת שבלר מאוד מגוונים יחסית לאואזיס. לא שזה נגוד או מקביל או נתון להשוואה כי הבריטפופ בנוי על כך שכל להקה מאוד שונה מהשניה (בלר-פאלפ, אואזיס-סוויד, ועוד..), אני נורא אוהבת שילוב של אלקטרוניקה במוזיקה, ברגע שעושים את זה טוב (רדיוהד [קיד אי], פרפורמנס, סיקט משינז, כל הניו-פסיכדליה למינהם ועוד) זה מעולה, ולבלר יש שיק מגניב ושילוב של אלקטרוניקה עם הבריטפופ וגם השפעות מהגראנג' ומהמטאל קצת, והם ניסו לגוון בדיסקים ולא להתקע. טוב גראהם ניסה ודיימון בשלב מסוים חנק אותו יותר מידי עד שהוא עזב את בלר. סונג2 שיר מעפן, כמו כן גם פור טומארוו לא מאד החביבים עליי, פארקלייפ שיר ענק, וגם דיסק מעולה (למרות שהוא אוברייטד לגמריי). זו ממש טעות להגיד שאחרי סונג2, בויז & גירלז, ודה יוניברס נשארים להם כמה שירי פופ חביבים, זה מראה שאתה כנראה שמעת רק 5 שירים שלהם (מבלי להעליב או לפגוע, ברוח טובה ;) מסכימה עם החלק על ההשוואה בין אואזיס לבלר שהיא טיפשית ומיותרת. את הגורילאז לא אהבתי, יש להם תשיר שניים שלוש שש שבע חביבים. אבל בזה זה מסתכם. דיימון בהחלט הראה גיוון ונסיון לעשות משהו מעניין וחדש ומצד שני להרחק ולהתקרב לקהל המעריצים ולפתוח את עצמו לקהלים שונים שזה מבורך. אבל רוב המוזיקה של הגורילז דיי בררע לדעתי. והם גם דיי תירוץ לדיימון להתחמק מהקהל ומה"תבנית" שהוא תקוע בה כ"סקסי" כי היום הוא מקריח והעלה כמה קילוגרמים והוא ממש לא מה שהוא היה, אני גם קראתי ראיון שהוא אמר בו שהגורילז הם דרך שלו להתמודד עם העובדה שהוא רוקר מזדקן.
 

YOasis

New member
אם כבר הדיסק האחרון של בלר

ט'ינק טאנק, שמעתי שיש שם היידן טראק... תמיד כשאני שומעת את הדיסק אני לא שומעת אותו... הוא באמת קיים?
 

Lorly

New member
נחמדים, אבל מה שבאמת חשוב

הוא שהקליפ ל- coffee & tv גאוני.
 
למעלה