Bluetooth ב- HP Pavilion dv4056EA

Ronnie Rocks

New member
Bluetooth ב- HP Pavilion dv4056EA

מישהו יכול להסביר לי איך אני בודק מה גירסת החומרה של ה- Bluetooth שיש לי על המחשב ומה ההגבלות שיש לה? איזה גרסאות יש? מה ההגבלות \ חסרונות של כל גירסה? האם בכולן אני יכול לשלוח סאונד באיכות CD מהמחשב שלי למכשיר התומך בטכנולוגיה? מישהו יודע משהו על הגירסה של Bluetooth במחשב נייד HP Pavilion dv4056EA? איפה ניתן להשיג מכשיר שיקלוט את השידור של ה- Bluetooth ויעביר אותו למערכת סטריאו? תודה!

Ronnie Rocks

New member
HP Pavilion dv4056EA - מה עם Vista?

מחשב Pentium M 1.7 ג'יגה-הרץ ג'יגה ראם כרטיס של אינטל, 128 זיכרון מה אתם אומרים? יעלה על וויסטה? ירוץ חלק? אני מתאר לעצמי שהפיצ'ר של התצוגה הארו-דינאמית לא יפעל עם כרטיס המסך, אבל מה עם הביצועים באופן כללי? דרך אגב, קראתי איפשהו ש- 1.7 ג'יגה-הרץ של Pentium M שווה להרבבבה יותר מ- 1.7 ג'יגה-הרץ של Pentium 4 מבחינת הביצועים. לכמה בערך הוא שווה? מה אתם אומרים על זה? תודה!

YossXP

New member
אם הצ'יפסט הוא 915..

ויש לך יותר מ768MB זכרון, אז המחשב נכלל בהגדרה של Vista Capable

YossXP

New member
נשלח לי באמצע ../images/Emo46.gif

אם הצ'יפסט הוא 915 ויש לך יותר מ768MB זכרון, אז המחשב נכלל בהגדרה של Vista Capable והוא אמור לעבוד די בסדר עם Vista אבל הכרטיס הגרפי הוא מתחת לרף הנמוך של Aero Glass שככל הנראה יקרטע או שלא יעבוד בכלל.

Ronnie Rocks

New member
וואו! תודה! אתה יכול לשים פה לינק?

אתה יכול לשים פה לינק בנוגע ל-915 ולתאימות ל- Vista? מה עם הכלי שנותן "ציון" למחשב שלך לתאימות ל- Vista? אני מדבר על הכלי שנמצא בבטא האחרונה של מערכת ההפעלה... מה איתו? יש אפשרות להוריד אותו כדי לקבל "ציון" להרצת התוכנה? גם כשיצאה XP, מייקרוסופט טענה שדרישות המערכת שלה הן 233 מגה-הרץ, 128 מגה זיכרון....... אף אחד לא יכול באמת להריץ בצורה נורמאלית על דבר כזה את XP. אני רוצה Vista ואני דואג.....

Ronnie Rocks

New member
ידוע לך אולי גם על ההבדלים בין 1.7

1.7 ג'יגה-הרץ של Pentium M לבין 1.7 ג'יגה-הרץ של Pentium 4? תודה!

Y. Welis

New member
ההבדל הוא של יום ולילה

מהירות השעון של פנטיום M נמוכה יחסית, אבל ביצועיו טובים פי שלושה לערך מפנטיום 4 במהירות שעון דומה.

Ronnie Rocks

New member
Wireless LAN Security...... ../images/Emo53.gif

קראתי פה שכל אמצעי הבטיחות של רשת אלחוטית הם די דפוקים וחסרי כל הגנה של ממש כלפי מישהו שיודע מה הוא עושה, חוץ מ- WPA. מישהו יכול להסביר לי מהם ההבדלים בין כל אחת מהאפשרויות שבתמונה?
מה אני צריך לעשות כדי ליישם WPA? - מה לעשות ב- Windows כדי לאפשר את זה (יש לי SP2) ומה לעשות בראוטר? יש משהו מסוים שאני צריך לדעת לפני שאני מפעיל את האופציה הזו? תודה!

YossXP

New member
נראה לי קצת מיותר

נראה לי קצת מיותר כל נושא ההצפנה ברשת בייתית, מה גם שפוגע בביצועי הרשת האלחוטית שגם ככה לא עובדת יותר מידי מהר. אני באופן אישי, מנהל גישה לראוטר בעזרת רשימת כתובות MAC, וע"י הסתרה של הSSID (זיהוי הרשת). מה הדבר הכי נורא שיכולים לעשות לי ברשת ? לגלוש כמה דקות על חשבוני ? גם ככה אני משלם flat rate.. כמו רובנו, לא?

Ronnie Rocks

New member
ממ.. פראנוייה? - יכול להיות, אבל...

הדבר הכי גרוע הוא הרבה יותר ממה שכתבת - שיגלשו, לא מזיז לי... אני גולש בפארק באזור שלי בחינם מרשתות אלחוטיות לא מוגנות ואני מודה להם על כל שניה - הייתי מאפשר גם לאחרים לגלוש בלי להגן על הרשת שלי, אם לא הייתי חושף בכך את עצמי לפריצות לרשת הביתית שלי וגם לכך שהתקשורת לא תהיה מוצפנת. אז - פריצה לרשת הביתית ומחיקת מידע \ גרימת נזק וגם חשיפה של התקשורת הזורמת (פריצת ההצפנה), אלה שני הדברים שמדאיגים אותי... מבין? בכתבה ששמתי קישור אליה כתוב שהסתרת ה- SSID ורשימת כתובות MAC הם די טיפשיים ובצ'יק ניתן להאזין לרשת ולגלות את ה- MAC שנשלח ממחשב מסוים ולהתחזות אליו וה-SSID גם לא בעיה לגלות. גם ביטול DHCP Server (חילוק כתובות IP באופן אוטומטי) לא עוזר בכלל... בקלות ניתן להקצות לעצמך IP בטווח הכתובות של הראוטר שלך. אצלי זה - Wep + MAC + ביטול SSID + ביטול DHCP כשבכתבה כתוב שכל אלה חסרות כל הגנה של ממש, רק WAP מספקת הגנה נורמאלית...

YossXP

New member
אכן ...

הסתרה של SSID ועבודה עם רשימת כתובות MAC הן הגנות די פשוטות למעקף, אבל כמו ברצח, צריך מניע... הכתבה שהבאת מתייחסת לארגונים שמישהו כנראה רוצה לפרוץ לרשת שלהם של מנת לגנוב או לרגל. בבית, גם אם ירצו לגנוב או לרגל, מה יגנבו ? אין שרת המכיל סודות או אתר אינטראנט המכיל מידע פנימי, חוצמזה, כל המחשבים עובדים עם פיירוול

Ronnie Rocks

New member
השאלה היא למה לא

למה לא להפעיל את WPA במקום WEP? למה לא לשמור כבר עד הסוף? זה עד כדי כך יאט את הרשת??

Y. Welis

New member
לא בדיוק בצ'יק, וראוטר יסרב לקבל

כתובת MAC זהה לכתובת שכבר מחוברת אליו.

Ronnie Rocks

New member
האלו? אנשים? מישהו? ../images/Emo7.gif ../images/Emo208.gif

אף אחד פה לא מתמצא ב- Bluetooth...?

למעלה