BLUETOOTH בלפטופ

amazone

New member
BLUETOOTH בלפטופ

אני מנסה להעביר קבצים מהסלולרי ללפטופ - יש לי מחשב מדגם LG R400 52BCE. אין לי בעיה מבלוטות' בסלולרי - בדוק. אבל זו הפעם הראשונה שאני משתמשת בהתקן שנמצא במחשב ולא מסתדרת. אני נכנסת לאשף העברת הקבצים באמצעות הבלוטות' במחשב ומשום מה הוא לא מצליח לאתר התקנים - במחשב התקן הבלוטות' אמור להיות חיצוני או פנימי? איך זה אמור להראות? זה מה שהוא רושם לי: אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל. והתקנתי את כל הדיסקים שקיבלתי עם המחשב ואת כל ההתקנים שקיבלתי הכל כולל הכל - מה אני אמורה לעשןת

Y. Welis

New member
יש סמל של BT (אליפסה כחולה) ב'מגש'?

כדאי לוודא שההתקן מזוהה ע"י חלונות, כי לעיתים צריך להפעיל אותו בצירוף מקשים, או הגדרת ביוס או לחיצה על לחצן. אחרי שהסמל יופיע, לסמן 'חפש התקנים' והוא יחפש אחרי BT אחר בסביבה.

amazone

New member
יש גם במנהל ההתקנים [ללא סימן שאלה/X]

וגם בתפריט סטארט אבל זו ההודעה שהוא רושם: ‏‏אין ל- Windows אפשרות לאתר התקני Bluetooth. ודא שמתאם Bluetooth מחובר למחשב ומופעל, ושהתקן Bluetooth שברשותך מופעל.

יאיר B

New member
השאלה היא אם ההתקן מופעל. גם בנייד אפשר לבטל

את ה-BT (כמו בסלולארי). זה טוב לחיסכון בחשמל וגם לאבטחה. לכן אם אין סימן של BT (סימן בינלאומי שלו) ליד השעון, ההתקן לא הופעל. ההפעלה היא באופן פיזי כמו שכתב Welis. צירף כלשהו של מקשים (FN+אחד ה-Fים) או סוויץ' פיזי איפשהו במחשב (לפעמים ה-BT מחובר ללחצן ה-WIFI האלחוטי ועובדים ביחד, לפעמים לא). אם את לא יודעת איזה לחצן מפעיל אותו - צריך לקרא בחוברת ההסבר של המחשב (לרוב קובץ PDF על הדיסקשיח או שאפשר להוריד מאתר LG) או לחכות למישהו שיש לו נייד דומה שיוכל להדריך אותך בדיוק.

למעלה