BlueMoonIsrael

IonGuardian

New member
BlueMoonIsrael

שלום פורום תפקידים אני רוצה להמליץ לכם על הפורומים החדשים והמצויינים של BlueMoonIsrael. כרגע יש לנו קהילה קטנה של אנשים מאוד נחמדים,ומספר פורומים די מצומצם אך הפורומים האלה מכילים הרבה מידע במיוחד פורום משחקים וסרטים. אצלנו אתם תוכלו גם להשפיע על פיתוח האתר ע"י המלצות לפורומים ואפילו אם תמצאו מתאימים תהפכו למנהלים באצמכם, מקווים לראותכם ;)

דרגורן

New member
למה ההודעה שמעלי דומה?

זה דומה למישהו שנכנס למסעדה, שבה אנשים אוכלים ונהנים ואומר להם "שלום, יש מסעדה ממש טובה ממול הרחוב, אתם מוזמנים לבוא ולאכול בה"

IonGuardian

New member
אמממ... כן אתה דיי צודק

אבל אני בא להמליץ לכולם לכן זה באמת דיי דומה. בכל זאת, אני ממליץ לכם להירשם ולהתשתתף, כרגע אני ומנהלי האתר מדברים על לפתוח פורום תפקידים שיכלול בתוכו גם, משחקי תפקידים (מתאים גם לפורום משחקים אבל לא משנה) , DND, ספרים, סרטים (יש האמת גם פורום)וכדומה... מנהל לא החלטנו, מקווים למצוא בקרוב.

DDN

New member
למחוק? לא למחוק?

אני מרגיש כמו בעל המסעדה שרואה את בעל המסעדה השני מגיע ומפרסם אצלו, בלי אפילו לבקש רשות. במיוחד שיש איסור על פרסום בפורומים ללא בקשה מהמנהל. ההודעה הזו תמחק בערב.

IonGuardian

New member
אמממ.... סליחה :[

אההה..... אני מתנצל, לא הייתי מודע לעובדה שאסור לפרסם כאן, אך אני בכל זאת מקווה שתשנה את דעתך

dragon zlotnik

New member
יש בעיה אחת במשל שלך, דרגורן

במה שאתה אומר בעל המסעדה הראשונה מפסיד מזה אבל פה אפשר להיות גם בפורום שלו וגם בפורום הזה, אבל אם אסור לפרסם אתה בכל מקרה צודק.

DDN

New member
תראה, זה הכל תלוי

ברגע שאתה מפרסם משהו שנועד לצמצם את קהל היעד של מקום אחד לטובת מקום אחר. זה מפריע. יש כבר יותר מדי פורומים של משחקי תפקידים, ובמקום לפתוח חדשים בעוד כל מיני מקומות לדעתי יהיה יותר טוב שיתאחדו להם כמה ביחד. יש אנשים שממשק תפוז הוא הדבר הכי נוח להם בעולם (אני אחד מהם), ואני לא מבקר בפורומים אחרים, למרות שלפעמים רמת הדיונים שם גבוהה יותר, והקהל רבגוני יותר. יש אנשים שדווקא הממשק של הפורומים של הפונדק או האורק עושה להם את זה, והם לא ידרכו בתפוז כי שיטת השרשורים עושה להם רע. ועכשיו נגיע לעובדה שכשנכנסתי בקישור אותו נתן הבחור, לא ראיתי פורום "משחקי תפקידים". אני מוכן לקבל את זה שהפונדק, כוכבי כסף או צוות האורק, אנשים שמשחקי תפקידים זה בדם שלהם יקימו פורום. אבל בתור פורום חובב מתחרה, שמשחקי תפקידים זה אפילו לא הייחוד שלו? אני לא הייתי מהמר על אריכות הימים שלו. חוצמזה, צריך לבקש אישור מהמנהל כדי לפרסם, ואני הולך להתחיל להקפיד יותר על העניין הזה מעכשיו, במיוחד כלפי חדשים ולא מוכרים, שחלקם מפרסמים ספאם.

IonGuardian

New member
לא באתי לפרסם כאן ספאם.

במידה והייתי בא רק כדי לפרסם ספאם לא הייתי מגיב. הסיבה שדווקא אני מפרסם את זה בתפוז כי מהאנשים שדיברתי איתם שנמצאים בתפוז אמרו לי שהשיטה הזאת לא נוחה (לא כולם, אבל רובם) בגלל זה אני פרסמתי בתפוז. בקשר לפורום תפקידים, באתר הזה יש מספר לא מצומצם של אנשים שאוהבים DND וספרי פנטזיה וכדומה, אך..אין מספיק אנשים שם שאוהבים את זה שמצריך פורום, בגלל זה אמרתי במידה ויצתרפו עוד אנשים ויהיה בקשה לפורום תפקידים אז הוא יפתח. עכשיו, אני לא בא לקחת אנשים מהפורום הזה ההיפך, קיוויתי לשיתוף פעולה בין שתי הפורומים.

DDN

New member
אם השתמע מדברי שהאשמתי אותך

בהפצת ספאם, אני מתנצל. תמיד שמישהו מפרסם, אני בודק מה. אם היית מפרסם ספאם או את המשחקי המגעילים האלה שכשאתה נכנס פשוט רושם אותך לטובת מישהו, גורבש או אני היינו מוחקים אותך ולא היית זוכה לתגובה. היות והפורום שלך נראה כמו דבר אמיתי, רק זכית בנזיפה על כך שלא ביקשת רשות לפרסם. אני לא אעבור לפורום "סתמי" שיש בו אנשים שאוהבים D&D אלא לפורום ייעודי. אני כולה גולש כאן בשלושה פורומים בתפוז (משחקי תפקידים, היאבקות WWE ו"על כוס קפה"), אני יודע שבפורום מד"ב ופנטזיה או רומח הדרקון יש הרבה שאוהבים משחקי תפקידים, אבל אני לא מרגיש שלי יש הרבה מה לחפש שם. אני יודע מה אני רוצה, מה אני צריך ואיפה למצוא את זה. וכאן אני נמצא. על רעיונות לשיתוף פעולה, אתה מוזמן לפנות אליי במסרים. ושוב, בנוגע לממשק של תפוז - לדעתי זה הדבר הכי נוח לפורומים שיכול להיות, וזו דעתי האישית, ואני יודע שהרבה חולקים עליי. לעומת זאת, תפוז הוא פורטל הפורומים הגדול בארץ, אז כנראה גם הרבה אנשים מסכימים איתי.

IonGuardian

New member
זה לא חייב להיות רק תפקידים

מערכת הפורומים של BMI מכילה פורומים אחרים (סרטים, משחקים, מוסיקה, ספורט ואקטואליה ובהמשך יתווספו עוד), לכן במידה ואתה תחליט שאתה רוצה שיתוף פעולה בין שתי הפורומים (יותר נכון בין האתר לפורום P:) אז אין לנו שום סיבה לפתוח פורום תפקידים אבל בקשר לנושאים אחרים תמיד אפשר לגלוש באתר שהמלצתי עליו.

בורן

New member
בסדר, שמעתי את ההמלצה.

אני מעדיפים להישראר במסעדה שלנו.

למעלה