blue love .....

blue love .....

חלמתי עליך .... אתמול בלילה חלמתי עליך , חלום מלא תשוקה ומשיכה קסומה חלמתי עליך ועלי .. עושים אהבה נוגעים זה בזו ..מתמכרים לתחושה . החלטנו כי הפעם הראשונה תהיה מיוחדת במינה . אף פעם לא ראיתי אותך וזאת למרות שהמון פעמים חלמתי אותך דופקת בשקט על דלת החדר .. ושומעת אותך בקול שקט לוחש : `` בואי אלי ילדה קטנה .. בואי ..`` החדר חשוך ורק אור הירח משתקף מהחלון אתה קם המכורסא מתקדם לעברי עוצמת עינים ומריחה אותך בא אלי לא מאמינה שסוף סוף זה קורה . אתה שולח יד ונוגע בעדינות בפני אני פולטת אנחה של תשוקה ממגע הידים שלך מתקרב אלי מנשק אותי על שפתי כובש את פניך בשערותיי .. לוקח נשימה עמוקה ומתמכר לריח של התשוקה והריח הוא ריח מתוק משכר של פרחים אקזוטים מדהימים ביופים ריח שגורם לך להימשך עלי עוד קצת ... אתה מפנק ומלטף בעדינות לחוש לי באוזן מילים של אהבה מגרה בחושניות את החושים שלי בעדינות ברגישות עם המון אהבה . והזמן כמעט נגמר .. השחר עוד רגע עולה וצריכים לחזור לחיים המציאותיים .. עד לחלום הבא עוצמת עינים ומשחזרת שוב ושוב את החלום עליך משחזרת איך אני ואתה עושים אהבה ..

blue love

New member
שרוני...

חלום של אחת..מציאות של אחר... והשניים ניפגשים לאורו של נר.. ממיסים תשוקה בנגיעה של גוף... עושים אהבה בעולם שקוף.. ואנחנו כחולמים מלטפים לעת לילה.. והיא ...מאהבה לא די לה.. קמים לבוקר של דמויות מציאותיות.. וחיים את האהבה שפורצת גבולות.. blue

חלום ...

החלום שלי .. המציאות שלך התשוקה שלי ביחד עם האהבה שלך . אני ואתה נפגשים לאור הלבנה ... בליל חשוך מכוסה בשמיכת כוכבים מדהימה ... אני ואתה עושים אהבה .. מלטפים מחבקים נוגעים אחד בשני עם המון תשוקה נכון שבבוקר קמים למציאות שונה אבל בלילה אוהבים לחלום לפנטז את עשית האהבה ... בלילה אני מרשה לעצמי להיות האישה שאיתך בלילה אני ואתה עושים אהבה ...

למעלה