Blue Hawaii - ELVIS WALLPAPER

סקר סרטי אלביס

איזה סרט אלביס הכי אהבתם? עד היום ראיתי בסך הכל אולי 5 סרטים בכיכובו של אלביס. היום ראיתי לראשונה את הסרט "לחיות מעט, לאהוב מעט" ולדעתי זה אולי הסרט הכי טוב של אלביס כשחקן. הוא ממש משחק שם. שאר הסרטים שלו שראיתי יש יותר שירים מעלילה אבל כאן השירים משתלבים יפה בעלילה והסרט באמת מעניין. אני כבר מתכוונת להגיע לאחת החנויות המתמחות בהזמנת סרטי וידאו מכל העולם כדי להזמין את כל סרטי אלביס שיצאו בודיאו.

שרשור סרטי אלביס

בואו נראה מי יכול להביא תמונות וקישורים לגבי סרטי אלביס. הנה אחד על הסרט CHARRO יש לי גם תמונה וגם קישור. As Elvis' 29th movie! Charro! Opened nationally in theatres on March 13, 1969 תרגום: הסרט ה- 29 של אלביס (אין לי מושג איך לכתוב בעברית) Charro נפתח להקרנה ברחבי המדינה בתאריך 13 במרץ 1969.

Tacitus

New member
הסרטים הדוקומנטריים

הסרטים הדוקומנטריים נחשבים? אם לא, אז הסרט האהוב עליי הוא Trouble with girls.

והנה עוד דוגמא כדי לדרבן אותכם ../images/Emo8.gif

ויוה לאס וגאס The dynamite pairing of The King at the peak of his career with vivacious Ann-Margret, plus the sure-bet combination of high-voltage musical numbers, roaring race cars and lots of glittery Vegas action galore make Viva Las Vegas “Elvis Presley’s most popular movie” (The MGM Story). the film delivers ten knockout songs. Among them: “What’d I Say”, “The Lady Loves Me” and the smash-hit title tune “Viva Viva Las Vegas”! It’s the odds-on best show in town for the King’s millions of fans Director : George Sidney Starring : Elvis Presley, Ann-Margret, Cesare Danova, William Demarest, Nicky Blair Running Time : Approx. 86 Minutes

קיד גלאהאד Kid Galahad

סרט משנת 1962 כנסו לקישור

יש לי עוד סרטים אז תתחילו גם אתם

אחרת אני אתפוס את כל השרשור. לא חוכמה רק להסתכל ולא לעזור בחיפוש

Tacitus

New member
סתם לידע כללי.

השחקן שמשחק את נער השליחיות, שמו במציאות הוא אדי הודג'ס. בשנת 1958, הוא זכה ב-25,000$$ לאחר שזיהה שיר בתכנית "זהה את התו" "Name That Tune". נחשו מי היה השותף שלו בתכנית? נכון, היה זה האסטרונאוט לעתיד, ג'ון גלן..... עוד משהו לגבי הסרט: הסרט לא הופץ בבריטניה

אני אוהב את השיר מתוך הסרט

King Creole - 1958 -
להאזנה לשיר
King Creole Lyrics Elvis Presley There's a man in New Orleans Who plays rock and roll He's a guitar man With a great big soul He lays down a beat Like a ton of coal He goes by the name of King Creole You know he's gone, gone, gone Jumpin' like a catfish on a pole You know he's gone, gone, gone Hip shaking King Creole When the king starts to do it It's as good as done He holds his guitar like a tommy gun He starts to growl From way down his throat He bends a string And "that's all she wrote" Well, he sings a song about a crowded hole He sings a song about a jelly roll He sings a song about meat and greens He wails some blues about New Orleans Well, he plays something evil Then he plays something sweet No matter what he plays You got to get up on your feet When he gets the rockin' fever baby, heaven sakes He don't stop playin' 'Till his guitar breaks

אריק7554

New member
ועוד סירטי אלויס

ראיתי קצת יותר מ-5 סרטים בערוץ TCM ובערוץ MGM מקרינים הרבה סרטים שלו בכל אופן אני אהבתי בעיקר 2 סרטים אחד היה "GI BLUSE"אולי בגלל התיזמון שראיתי אותו השירים שם נהדרים ונשארו בזכרוני כל השנים והסרט השני היה "FLAMING STAR" נכון שאנחנו מפוזרים בכל חלקי הארץ אבל היה נחמד אם פעם בחודש למשל היינו עושים מפגש בבית פרטי כל פעם אצל חבר פורום אחר, רואים סרטים ונהנים.
ערב קריוקי (שירקופית) יכול גם להיות אחלה

../images/Emo45.gif אני בעד!!!!!

אני מבטיחה, שברגע שאני אסדר את הבית אני אזמין את כולכם אליי, וחסר למי שלא יבוא

למעלה