בטוח? הוא מעולם לא שר איתם...
מ מגרש השוודים New member 20/2/07 #30 בטוח בטוח :] כתוב את זה בתוך הסינגל עצמו.. וגם בריאיון אחד רוברט סיפר בכללי שרוד שר
א אטומיק בייגל New member 19/2/07 #22 תודה! זה מדהים../images/Emo99.gif למרות שהסלסולים בעלי הניחוח הערבי די מטרידים XD
I Ice Queen 7 New member 19/2/07 #23 תודה %#^@ כתוב שם בתיאור שזה בונוס, אבל ראיתי את זה ברשימת השירים של האלבום, אז.. מה זה? 0.0 אה וזה באמת רוד שר שם? O______O
תודה %#^@ כתוב שם בתיאור שזה בונוס, אבל ראיתי את זה ברשימת השירים של האלבום, אז.. מה זה? 0.0 אה וזה באמת רוד שר שם? O______O
B box 5 New member 19/2/07 #24 אוו תודה! זה דווקא לא רע בכלל... אבל המואזינים בהתחלה בהחלט מציקים באוזן ולא מוסיפים הרבה יותר מדיי לדעתי
אוו תודה! זה דווקא לא רע בכלל... אבל המואזינים בהתחלה בהחלט מציקים באוזן ולא מוסיפים הרבה יותר מדיי לדעתי
S Super Alonit New member 19/2/07 #25 ההתחלה הבהילה אותי, אבל בתכלס שיר יפה למרות שקשה לי להתרגל, אם לא הייתי מזהה את הקול של שארון היה לי קשה להצביע שאלה ווית'ין. הם השתנו, לפחות לדעתי. אפשר גם לראות את זה קצת ב-WHYD( ).
ההתחלה הבהילה אותי, אבל בתכלס שיר יפה למרות שקשה לי להתרגל, אם לא הייתי מזהה את הקול של שארון היה לי קשה להצביע שאלה ווית'ין. הם השתנו, לפחות לדעתי. אפשר גם לראות את זה קצת ב-WHYD( ).