Blue Öyster Cult

Barmelai

New member
האמת יש לי את שניהם אבל

כבר 4 שנים, וטרם הספיקותי. אני כרגע בכיוון שונה קליל יותר, אבל אל תדאג. בסוף תמיד מגיע המיאוס מרוק לא מאתגר וכשזה יקרה שני האלבומים האלה ייטחנו לקמח דק.

HelterSkelter1

New member
גם טוב

כנראה רק לי לא מפריע לשים את Loveless של My Bloody Valentine מיד אחרי Uzed של Univers Zero...

Barmelai

New member
גם לי ממש לא מפריע

רק שאם לא הייתי היום מכיר את UZ ואת LOVELESS לא הייתי מתחיל היום. לגבי לאבלס מאוד משמח אותי שאני לא היחיד פה שמכיר ואוהב.

Barmelai

New member
אה אז תגיד שאתה רוצה בעברית

למזלי אני מכיר את UZ ואת My Bloody Valentine מהתקופה הקודמת שהייתי חם על שני הסגנונות האלה, וכמוני כמוך אין לי שום בעיה להקשיב להם ברצף. אבל, בימים חשוכים אלה הפסקתי זמנית להתמודד עם להקות שדורשות הפעלה יזומה של המוח ועברתי לפאסט פוד. אם לא הייתי מכיר אותן עד היום, סביר שלא הייתי מתחיל עכשיו. כל זה בוודאי ישתנה ברגע שהשומנים יחסמו לי את העורקים, או אז אשוב בתרועות שמחה לחיק השוגייזינג, הריו והזהול (למי ששואל את עצמו מה זה, אלה שלושה שבטים של אוכלי אדם בקניה)

HelterSkelter1

New member
LOL ../images/Emo13.gif

על איזה פאסט פוד מדובר? מקדונלדס אני לא אוכל, אבל מי יודע, אולי המהיר הוא הטוב במקרה הזה? זרוק שמות

Barmelai

New member
עזוב, הכנע

ממילא בסוף תקנה אותו, בינתיים תהנה מהצהריים הנעימים. אם אתה רוצה להבין בדיוק לאיזה פאסט פוד אני מתכוון, תגיע לפגישה. אני אביא לשם טונות של פאסט פוד משובח.

pasteran

New member
לגבי השאלה האחרונה

התשובה היא שלי יש. בביצוע של סטיבן הוקינג עם תמזורת החותרים של קיימברידג'. ואיך שלא תהפכו את זה. זאפה גאון.

HelterSkelter1

New member
אני ממליץ לך על הS\T שלהם (הראשון)

יש שם בעיקר הארד-רוק אבל מהסוג הפחות פרימיטיבי. אני מאוד אוהב משם את הקטע השלישי שהוא גם די רגוע יחסית, בשם Then Came The Last Days Of May. נדמה לי שיש להם אלבום מצויין תחת שם אחר (לפני שהם נהפכו לבלו אויסטר קאלט) והוא מאוד מומלץ, אבל אני לא מכיר אותו...

Investigations

New member
עוד שאלה:ושוב מטמטמת קצת.

השירים The Joker ו Space Cowboy של סטיב מילר הם אותו שיר או לא כי אחרי חיפושים באינטרנט זה תמיד אותו שיר או אותם מילים, לפי AMG שני שירים שונים.

melancholy man

New member
שני שירים נפרדים

זה שאתה מתכוון אליו נקרא The Joker והיה להיט סבנטיס ענק ללהקה, השיר השני הופיע באלבום הטוב האחרון של סטיב מילר לפני שהפכה ללהקת מצעדים ואיצטדיונים טיפוסים: Brave New World (אם כי גם הוא, הרבה פחות משני האלבום הראשונים שלהם).

Investigations

New member
אוקיי אז לאיזה שיר שייכות המילים

Some people call me the space cowboy, yeah Some call me the gangster of love Some people call me Maurice Cause I speak of the pompitous of love כי הפזמון הולך: I'm a joker I'm a smoker I'm a midnight toker I sure don't want to hurt no one

Barmelai

New member
האלבום הגדול שלהם לדעתי

הוא בלי ספק Secret Treaties זה האלבום שבו כל חלקי הפאזל של BOC נפלו במקום: הגיטרות של דהרמה ובלום משלימות אחת את השניה, וגם הבאס והתופים במיטבם ויוצרים סופרגרופ שמנגנים כאיש אחד. המלים של פרלמן חזקות מתמיד, ההלחנה והעיבודים בשלים לגמרי. הצליל הפסיכדלי עדיין קיים אבל הוא כבד מאי פעם, וזה אלבום שקיים רק כדי לנגן אותו בפול ווליום. וחוץ מזה יש כאן את השיר הטוב ביותר של BOC (לא, לא, לא don't feer the reaper), שיר שלבדו מצדיק קיום של להקה - Flaming Telepaths. מצד שני, האלבומים של BOC עד Agents of Fortune מצוינים כולם ולכן אין סיבה למה לא להתחיל מהאלבום הראשון ולהגיע בהדרגה לטופ. Agents of Fortune בעצמו מומלץ להתחלה למי שפחות הרפתקן ממך, הוא יותר מסחרי אבל עדיין טוב מאוד וכולל את don't feer the reaper שהוא כולה להיט, לא משהו שמתחיל אפילו לרמוז על היכולות של BOC. סתם שיר לא רע. מצד שלישי אפשר להתחיל עם אלבום ההופעה Some Enchanted Evening שהוא סוג של אוסף, רק עם ערך מוסף. ל BOC יש אלבום הופעה מוקדם יותר (On Your Feet or on Your Knees) שהוא פחות אהוב עלי אבל שווה בזכות בחירת השירים היפה. ל BOC יש אלבום מוקדם תחת השם Stalk Forrest Group שהוא לגמרי פסיכדלי. בימים האלה אני מתחיל להכיר אותו, נשמע יופי, ובשאלות לגביו אפשר לפנות לפסיכודודל.

למעלה