Blood roses

נראה לי שאנחנו מתכוונות לאותם דברים

ואת כל פעם חושבת שאני מדברת על משהו שלא נכון בעינייך ומנסה להסביר לי את אותו דבר שאני מנסה להגיד

noosh

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד על החלק האחרון. ותוספת שלי על chickens - בעיניי זה לא מטאפורה אליו ולבחורות שלו ולא אליה ולבחורים שלה, זה פשוט... ביטוי נוראי של השפלה, של הרס (פנימי ו/או חיצוני) ושל קורבן, רק שהפעם הקורבן זה היא ולא התרנגולת. סוג של.. לא יודעת, משהו חולני כזה. כשאני רואה תא זה בראש (וזה אחד השירים הויזואליים), אינ ממש מרגישה את הבטן מתכווצת מכאב, וכעס, והשפלה. לאו דווקא כי הוא השפילך אותה, אולי היא מרגישה מושפלת כי היא נותנת לעצמה להתעסק בזה כלכך, כי היא נוברת בזה כמו שהתרנגולות נוברות בבשר שלה והיא לא מצליחה להשתחרר מזה.

gelrad

New member
אולי זה היפוך יוצרות...

בדרך כלל בני אדם הם אלו שאוכלים את בשר התרנגולות... ובנוסף תרנגולות למיטב ידעתי הם בשימוש די נרחב בטקסי וודו...

ובדיסקים של טורי......./images/Emo3.gif

יש כאן סרטון מיו-טיוב על היצילומים עטיפת ADP - ובסוף יש את טורי מחזיקה את התרנגול ולא ממש יודעת מה לעשות איתו...|תרנגול מסכן| - תקראו ל-PETA. האם טורי שלנו עוסקת בוודו ?! (איך זה בתור הסקה פסיכומטרית ?) תסלחו לי כולם, נדפק לי המוח - ככה זה כששורצים בפורום טורי כי יש לך חופשה מאולצת מהלימודים שאי אפשר לעשות בה כלום. http://www.youtube.com/watch?v=IYtwTMIzFx8

למעלה