Blood Of Abraham

BigFoot2212

New member
Blood Of Abraham

אחים שלי , לאחרונה ראיתי איזה שרשור עם השם הזה לא זוכר מאיזה שרשור הקיצר הורדתי שתי שירים שלהם והם ממש לא רעים! אז סתם עניין אותי לדעת מה קרה להם ואיך זה שאם הם יהודים שהם לא באו להופעה בארץ ???

DJ JuVi

New member
אני לא מכיר אותם אבל ניחוש פרוע....

אולי כי אף אחד לא מכיר אותם? כלומר באמת, זה שהם יהודים לא אומר שהם צריכים לבוא להופיע פה. אולי הם סתם באו מתישהו (ואולי לא) אבל למה להופיע...

Ambitionz

New member
משהו קטן עליהם

(אין לי כוח פשוט להרחיב) blood of abraham הם 2, מצטער, לא זוכר כרגע את השמות, אבל אחד נולד בארץ (עבר לניגריה ומשם לארה"ב) והשני הוא חצי אירי וחצי יהודי (אמו יהודיה לכן הוא יהודי), הוא חי כמה זמן ברחובות עד שאיזי אי לקח אותו לבית הצנוע שלו. היו חתומים בלייבל של איזי אי (שכחתי את השם..) הוציאו 2 דיסקים האלבום הראשון הלך בהתחלה טוב עם מכירות וכו´, אבל כשאיזי אי מת לא היה להם קידום בכלל של האלבום לכן הם פשוט נעלמו. ב2000 אם אני לא טועה הם חזרו עם אלבום חדש, אלבום שרק המעריצים השרופים (שלא קיימים) ידעו עליו (או לפחות קנו אותו). השיר הכי מפורסם שלהם (והיחיד, אם אני לא טועה יצא גם לרדיו ויחסית הצליח) הוא niggaz n jewz יחד עם איזי אי. שיר פוליטי, כדאי להקשיב למילים. בכלל הם יכולים ליהיות פוליטיים בכמה שירים, יכולים ליהיות מצחיקים, והם מקוריים. לסיכום: הם מצויינים.

xVisor

New member
בלאד אוף אברהם היו בארץ

בשנת 93, ואפילו התארחו בתוכנית ההיפ-הופ של די.ג´יי מלכיאל גרוסמן בצה"ל 2 (עוד לא היה אז גלגלצ)

micL

New member
מהפכה

מהפכה של הקפצות בהנהגתו של סופרים למען יועף השירשור המעצבן ביותר מאז שהצטרפתי לפורום

למעלה