Blood Money

Blood Money

פרק טוב מאוד. אהבתי שהשתמשו בדמות של "אן" (הופיעה פעמיים באפי, הנערה ש"הדריכה" את באפי כשהיא ברחה ללוס-אנג'לס, וממנה באפי לקחה את השם השני שלה). יפה שאנג'ל לא גילה מי זו וכו'. אהבתי את ההתחלה, היא הייתה משעשעת, לראות את גאן משחק מונופול, זה קורע. הצחיק אותי איך שקורדי ירדה על שניהם. היה מצחיק שווסלי אמר "We'll catch you when you fall" ובדיוק קורדי מקבלת חיזיון ונופלת. המפגש הראשוני של אנג'ל עם אן היה חמוד. בכלל אן היא דמות חמודה. מרל תמיד מצחיק. היחס הקריר והאדיש של אנג'ל כלפיו משעשע. הסצנה שבו אנג'ל חוזר ורואים את כל התמונות וכו' היה יפה. אני אוהב שממשיכים את הטשטוש שאנג'ל בעצמו עובר. אהבתי שבשיחה בין אן לאנג'ל, שאנג'ל מביא בגדים, יש מעין טיז קטן לגבי באפי (שהיא שואלת אם זה של חברה לשעבר וכו'). בון בא למרל ודורש מידע ובדרך מתעלל בו טיפה. אבל מרל תמיד משעשע. הקטע במכונית של לילה היה מצויין. אני אוהב את הקטעים בהם אנג'ל מתנהג כך. כל הקטע שבו בון פוגש את לילה ולינדזי היה טוב. הצחיק אותי שהם לא הבינו למה הוא נתן לאנג'ל ללכת כשהשמש זרחה (בקרב ביניהם), והוא שאל אם אין להם כבוד. היה מצחיק שגאן ו-ווסלי סיפרו לקורדי על השד כמו שני ילדים קטנים. כל השיחה על איך הסוכנות תיקרא הייתה משעשעת. היה ממש חמוד כשקורדי עשתה את הריקוד. הקטע שבו אנג'ל מתוודה בפני אן, לינדזי מגיע ומשחק את הדמות הדואגת וכו', והגעתו של בון, היה מצויין. אהבתי את סצנת הקרב בין השניים. אני אוהב את המתח ואת האיבה בין לילה ללינדזי, תמיד משעשע. קטע (בוא לינדזי ולילה מדברים בחוץ), טוב שבו מראים שאנג'ל הצליח לשגע אותם. הדיאלוג בו אנג'ל ואן מדברים על מה יותר נכון, לדאוג לילדים או מאיפה הכסף מגיע, השאלות, ההתמודדות עם זה. היה קטע ממש טוב. השם של האירוע צדקה "Highway Robbery Ball", של וולפרם אנד הארט פשוט קורע. קורע לראות את הולנד בקליפ עם הילד. הקטע שבו לילה מדברת על שינוי העולם והצלת הילדים, לא יכל להישמע יותר מזוייף מזה חחח. הצחיק אותי שחשבו שאנג'ל ובון הם פעלולנים. הקטע עם הקלטת היה פשוט גדול וקורע. כל כך נקרעתי (במיוחד בקטע שווסלי רוקד ומוריד מכנסיים, זה היה פשוט היסטרי). הסצנה שבה אן יוצאת החוצה אחרי אנג'ל וסוטרת לו היה ממש טוב. אנחנו באמת מבינים מה מצבו של אנג'ל, כשהוא אומר לאן שההבדל ביניהם, הוא שלה עדיין איכפת. יפה שבשיחה של ניית'ן עם לילה ולינדזי, אנו מבינים מה החשיבות של אנג'ל לוולפרם אנד הארט. עשו את זה בצורה טובה. כל הקטע עם אנג'ל ובון בסוף היה מצויין, הצילום והבימוי היו ממש טובים. והסוף היה די עצוב. אנג'ל מוכה מהקרב, מניח את הכסף על שולחנה של אן, שעדיין כועסת., הקטע שבו היא שואלת מה זה על הכסף, ואנג'ל אומר לה שזה דם, ואז אן אומרת שזה ירד בשטיפה, היה מצויין.

City Of Angel

New member
אחד הטובים ../images/Emo45.gif

עוד אחד מהפרקים האהובים עליי, כשחושבים על זה עונה 2 הייתה בכלל לא רעה. וולפראם אנד הארט והולנד ז"ל "הנשמות הטובות" מארגנים ערב התרמה לבית המחסה (אי אפשר להגיד שהם לא מנסים לשנות את העולם..), אנג'ל ה"רשע" מנסה לקלקל את המסיבה ואן, שיש לה רק כוונות טובות מתלבטת אם לקחת את הכסף שהם כל-כך צריכים, למרות שהיא יודעת שבחלקו הגדול הוא יילך למטרות מרושעות. אהבתי את כל עניין ה-Blood Money שבהתחלה אנג'ל מבקש מאן לא לקחת את הכסף הזה כי הוא מוכתם בדם (כמטאפורה), אבל בסצינה האחרונה זה בדיוק מה שהוא מביא לה - כסף מוכתם בדם. אבל לא נורא, זה יורד במים. כל עניין הקלטת ה"סודית" (שווסלי מבקש מקורדיליה לא לעשות שטויות עם המצלמה אבל הוא לא ממש מקשיב לזה) היה פשוט גאוני. ותיקון טעות קטן - אאל"ט אן היא זאת שלקחה מבאפי את השם האמצעי (שהיה השם הבדוי שלה באל.איי).

קידבו

New member
סיום קורע- פרק אהוב עליי מאוד

ווסלי רוקד. מצחיק כמעט כמו אנג'ל. גם בפרק הזה רואים שאנג'ל עוד לא נטש לגמרי את הhelping the helpless. חבל שבפרקים הבאים הוא מקבל דחיפה לצד הלא נכון..

EHAO

New member
תיקון קטן- וספוילר אנג`ל 5

אן משתמשת בשם השני של באפי שהוא אן בתור שמה ולא ההיפך. היא גם מופיעה בפרק האחרון של אנג`ל. ילדה מתוסבכת מאוד, לפחות עד שהיא מצאה את עצמה באל איי

למעלה