Blonde

iwata018

New member
יפה מאד רוני !! לטעמי,הייתי מציע לך להמשיך...

בכל ה"כוח" בעבודות הצבע . פשוט נראה שכאן באה יכולת הביטוי שלך לידי ביטוי ברמה הריגשית החזקה ביותר ! עבודה מצויינת !!!!

roni yoffe

New member
האמת שרק התחלתי... :)

זה ציור ראשון במשהו שנקרא "טכניקה אישית" אצל המורה שלי, ואחריו יבואו לפחות עוד שלושה לדעתי רק בטכניקה הזאת. במקביל מן הסתם אני ממשיכה לצייר בשמן בבית, וגם לאחרונה התחלתי לתעד את התהליכים, אז תמונות ניתן יהיה למצוא באחד האלבומים בדף הרשמי שלי בפייס. תכלס אבל אני ממש מחכה לסיים את זה כי אחרי הטכניקה הזאת, יש לימודי קומפוזיציה שאני חמה עליהם כבר שנה שלמה.......

iwata018

New member
אחרי שקראתי את זה עשיתי סריקה על.............

עבודות קודמות שלך . אני מוצא חוש מצויין לקומפוזיציה בכל העבודות !! חוש לקומפוזיציה זה דבר שנולדים איתו כמו היכולת לצייר אז רק תשימי לב שאת לא נותנת ל"חוקים" הנוקשים לפעמים , לקלקל את הדבר הטבעי שכבר קיים אצלך...בהצלחה

roni yoffe

New member
כשהתחלתי ללמוד

ג'ורג' אמר לי לתכנן מראש כל קומפוזיציה לפני תחילת הציור. שאלתי אותו איך והוא אמר שכמו שאת יודעת לסדר את החדר שלך, ככה את יודעת גם לסדר קופצוזיציה. לכולם יש "חוש לזה". כולם יודעים מתי משהו נראה להם טוב. אבל עובדה שהוא עדיין מלמד קומפוזיציה. ואלה לא לימודים של מה בכך כלל וכלל. אני לא חושבת שבלימודי קומפוזיציה יהיו "חוקים נוקשים" כמו שאנשים טועים לחשוב גם על ציור באופן כללי. אני חושבת שאת החוקים של הטבע אין לנו ברירה אלא ללמוד על בוריים אם נרצה לעסוק באמנות.

aharonavsha

New member
הציור מדהים ובעל

פרופורציות מדויקות. אני לא בטוח לגבי מה שאמר לך המורה בקשר לקומפוזיציה. לא תמיד זה כמו לסדר את החדר. לפעמים ,כאשר יוצאים ממה שנקרא קומפוזיציה נכונה, זה יוצא יותר יפה.

roni yoffe

New member
ובכן

אני לומדת אצל מקצוען. ואני בטוחה ביותר ממאת האחוזים שהוא יודע על מה הוא מדבר. לא יודעת למה אתה מתכוון כשאתה אומר "קומפוזיציה נכונה"... יש קומפוזיציה שמתאימה לצילום (כמו הציור הזה שנעשה לפי רפרנס..) ויש קומפוזציה שמתאימה לציור. יש ללמוד את זה על מנת להבין איך להשתמש בזה כך שזה ישרת את המטרות בסופו של דבר. ובתכלס, בסופו של דבר, כשציור הוא טוב, אף אחד לא תוהה "מה היא הקומפוזיציה".. או "באילו משיכות מכחול זה נעשה". עבודה טובה היא עבודה טובה.

aharonavsha

New member
לפחות אין בנינו חילוקי

דעות שהציור הזה ממש יפה. אחד מהמוצלחים ביותר שציירת.

למעלה