BlogTV Police

syrus

New member
BlogTV Police

שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי לא מעט פניות לגבי ניצול המעמד כפוליס למטרות אישיות שאינן הולמות נציג של תפוז. אני רוצה להבהיר בצורה הכי ברורה שיש - שבמידה ואני אקבל הודעות נוספות לגבי ניצול כזה או אחר של הסמכות (לדוגמת סייברים עם הגולשים במסנג'ר או מסירת פרטים אישיים או חשיפה של הכינוי שלכם כפוליסים), אותו פוליס - הרשאותיו יוסרו לאלתר. אני לא יכול להרשות מצב שבו השמות של הפוליסים בבלוגTV יהיו לשימצה בגלל מעשה של אחד או כמה מהפוליסים. לתשומת לבכם, איל

BlogTV Police25

New member
שאלה?

אם אני וערן עושים סייבר בניקים של פוליס בפרטי זה נחשב

BlogTV Police14

New member
אתם יודעים מה? זה בכלל לא מצחיק!

כי זה קורה ! ובמקום להתייחס לעניין ברצינות אתם הופכים אותו לבדיחה !

BlogTV Police25

New member
../images/Emo88.gifטוב די היא צודקת

אני תומכת בזה כי זה באמת לא מצחיק לסייברים ושטויות יש ניקים פרטיים
או מקומות עבודה
או מועדונים
או ים
או בתי קפה
או אתרי הכרויות
או אתרים שמיוחדים לזה
והכי מזל שיש את המסן ערן ב21:00 קבענו
נ.ב זה בא לי טיבעי
אבל אני לוקחת רציני את הנושא

BlogTV Police9

New member
ב- 21:00 ??? שופו זאתתתת

ב 21 את תעשי סייברים יא מקוחה ... סיונ'וש תלמדי אותה ת'שעות .. לא מבינה זאת

BlogTV Police20

New member
../images/Emo4.gif

ב 21:10 יש לי כיבוי אורות.... וצריך עוד 2-3 דקות לפחות להתארגן אחר כך לשינה....

BlogTV Police20

New member
לא הופכים את זה לבדיחה

מי שעושה את זה יודע שמדובר עליו. כל השאר לא אשמים והם עושים פה את עבודתם על הצד הטוב ביותר והם שומרים על הנהלים אז אין מה לבוא בטענות שהם עושים צחוק ומי שחורג מהנהלים שיעיפו אותו. הנושא הזה כבר עלה מספר פעמים ופוליסים עפו בגלל מקרים כאלה בעבר והגיע הזמן להפסיק עם זה.

syrus

New member
אני לא צחקתי בהודעה

אבל למדתי הרבה מהשרשור שלכם. פעולות ינקטו גם בחצי ספק. סוף שבוע נעים

BlogTV Police25

New member
אף אחד לא עשה בדיחה מהנושא ../images/Emo4.gif

הנושא עצמו חשוב ולדעתי זה נושא שאמור להיות ברור מאליו יתרה על זה מדובר בנושא מאוד כבד אפילו ההלצה לא היתה על הנושא או להוריד מערכו אני לא חושבת שצריך לוותר לאף פוליס שמעד בקטעים האלו כולם יודעים את החוקים ואיך להתנהג אנחנו נמצאים בפורום סגור וכאן זה איפשהו הבמה שלנו להתבטא כולל לזרוק הערות מצחיקות על דברים כאלה בגלל שזה די ברור שכל עוד זה רק כאן זה בגדר צחוק ולא להמעיט מערך הנושא! (בזמן "משמרת" עם גולש אי אפשר לזרוק הלצות כאלה מן הסתם) נ.ב הרגשתי צורך לרשום את זה כי לדעתי הוצאתם דברים מהקשרם ומפרופורציה

BlogTV Police22

New member
שימוש לרעה בסמכות שניתנה מכוח תפקיד

איל פתח בנושא מאוד חשוב, אני יעיד על עצמי אני מדבר פה עם אנשים בפרטי בניק פוליס, אבל עד היום אף אחד לא יודע את שמי חלקם מכירים אותי בשמות בדוים אבי אבנר ליאת נטלי חלקם אני רווק לחלקם אני גרוש ולחלקם אני בכלל גולש מקנדה. ואני מעולם לא גרמתי לקבל מאדם כזה או אחר בניק פוליס טובת הנאה. מניסיון עבר שלי כשוטר לוחם ביחידה במשטרת ישראל. אני חושב שהנושא עליו מאוד רציני, ויש לו השלכות משפטיות מאוד רציניות כלפינו, כאנשים אשר מייצגים את תפוז, וגם שאנחנו נושאים בתפקיד סמכותי מטעם תפוז ואין קשר שזה בהתנדבות. ברצוני לתת לכם דוגמא קטנה: אם אנחנו כפוליסים, דיברנו אם גולש/ת כזה או אחר, והצלחנו לקבל את המסנג'ר שלו, והגענו איתו למצב של פתיחות יתרה עד למצב של סייבר במסנג'ר, אפילו שזה היה בהסכמתו המלאה של אותו גולש/ת זה מתיר פתח לתביעה לשימוש לרעה בכוח וסמכות, מפני שיש ספק מאוד גדול עם אותו פוליס שהיה בניק הפרטי שלו היה יכול להוציא ממנה את המסנג'ר או לגרום לה לבגיע איתו/ה למצב של סייבר, וגולש/ת שיש לו את השכל יכול/ה להפיל אותנו בקלות, היא אולי תחשוף את הציצי שלה מול המסך, אבל אחרי זה היא תספור שטרות במדרגות של בית המשפט, כי תפוז יממנו לו רשת של מחשבים לבית. הדבר דומה לבחור בן 18 ששכב עם ילדה בת 16 מרצונה החופשי, ולמרות זאת הוא נאשם באונס, כך גם במקרה שלנו. זה שהיא הסכימה מרצונה החופשי לא אומר שזה עושה את זה חוקי. תאמינו לי כאחד שהיה בעברו מאבטח שופטים, ולוחם (שוטר לשעבר ) וראה עשרות משפטים, היום על סעיף "שימוש לרעה בסמכות שניתנה מכוח תפקיד" אפשר להוציא המון כסף, אפילו בעסקת טיעון על מנת שלא להפיל את המערכת ולסגור את זה בדלתיים סגורות, ואני מבקש באופן איש, מי שמשתמש בניק הפרטי שלו למטרות אישיות שלפחות יתן את המספר הפולס האישי שלו ולא יתן של אחרים שכל אחד יעשה את החשבון נפש לעצמו, כי אנו הפוליסים משולים לתור של אבני דומינו, כשאחד נופל כולם נופלים איתו, אפילו שהם לא אלו שהתחילו בנפילה. לא סתם נאמר "כל ישראל ערבים זה לזה" ושיהיה לנו שבת שלום

BlogTV Police30

New member
../images/Emo196.gif

אכן נושא רציני ששואלים אותי לשמי זה-30 ובת כמה -התשובה היחידה זו בת 1000 גלישה מהנה

syrus

New member
אני מסכים עם אבנר/ליאת/נטלי

אבל אני לא חושב שצריכים להגיע למצבים כאלה בכלל. תהיו מקצועיים נטו - זה רק יעזור לכם

למעלה