אחת
S sashkashurik New member 19/2/03 #47 ד.ג'., איפה אתה גר בניו יורק? ../images/Emo5.gif באיזור ברוקלין? כי התמונה הראשונה מזכירה לי בול בית איפה שגרה אימא של בעלי....
ד.ג'., איפה אתה גר בניו יורק? ../images/Emo5.gif באיזור ברוקלין? כי התמונה הראשונה מזכירה לי בול בית איפה שגרה אימא של בעלי....
S sashkashurik New member 19/2/03 #49 הישראלים לא גרים בברוקלין, הא? ../images/Emo8.gif זה שמור רק לרוסים!
D DJNYC New member 19/2/03 #50 אני גרתי בברוקלין כמה חודשים וברחתי משם, למרות שיש אזורים שלא אכפת לי לגור בהם כגון ווילאסבורג.
S sashkashurik New member 19/2/03 #52 איפה באמת יש איזורים "ישראלים" בברוקלין? או שאין? יש ליד קינגס היי וואי? (אני לא מניו יורק, אבל אני מבקרת שם הרבה, ותמיד נופלת על הרבה רוסים ובכלל לא ישראלים. אני כמובן, גם מדברת רוסית, אבל מחפשת ישראלים לרוב).
איפה באמת יש איזורים "ישראלים" בברוקלין? או שאין? יש ליד קינגס היי וואי? (אני לא מניו יורק, אבל אני מבקרת שם הרבה, ותמיד נופלת על הרבה רוסים ובכלל לא ישראלים. אני כמובן, גם מדברת רוסית, אבל מחפשת ישראלים לרוב).
G Guy K New member 19/2/03 #46 וואו דניאל ממש עושה לי חשק לעלות על מטוס לניו יורק (אם הוא יוכל לנחות )