Blisters אוסמוזיס

מרקוpolo

New member
Blisters אוסמוזיס

כל מי שיכול ליעץ בנושא הכאוב של בעיית האוסמוזיס בסירות פיברגלס והטיפול בהם
 
נכתבו הרבה ספרים על כך, אבל...

זה יותר מדי חשוב ורציני לטפל ע"י יעוץ בהתכתבות. צריך מומחה שיבדוק זאת ברצינות. ראיתי הרבה "מומחים מטעם עצמם" שמסתובבים במספנות ומחלקים עצות מבלי להכיר די את הנושא. לאיבחון ממש צריך את כלי השייט לבדוק ע"י מקצוען מוסמך שמכיר את הנושא ומצויד במיכשור מתאים. יש כמה גישות הן לבדיקה והן לטיפול אבל על כך להחליט רק לאחר בדיקה.
 

zina71955

New member
מצטרף אל ראובן

אם אינך מכיר את הנושא אל תחפש עצות מאחורי המסך, למעט עצה אחת - פנה אל מי שמכיר את הנושא על בוריו ותיזהר מעצות אחיתופלותפריד בין זיהוי הבעיה והיקפה לבין הטיפול המעשי.
 

מרקוpolo

New member
blisters

תודה על העצות בנוסף ברצוני לשמוע ממקור ראשון של מי שנתקל בבעיה כיצד התגברו עליה ואיזו המספנה הטובה בארץ לטיפול בבעיה
 
שלום לך מרקוPOLO

כידוע לך בודאי, גוף כלי שיט מודרני בנוי מפיברגלס (ישנם גם חומרים אחרים כמו אלומיניום, ברזל, בטון, ועוד) ויש להניח שגם כלי השיט שלך בנוי מחומר זה. פיברגלס הוא חומר מרוכב הנוצר מיריעות סיבי זכוכית טבולות בפוליאסטר וחמרי זירוז והקשאה שונים. אוסמוזיס הינה תופעה בו החומר המרוכב מתפרק למרכיביו. הגורמים לכך באים בעיקר מהמים, חודרים את שיכבת הציפוי והאטימה GELCOAT ותוקפים את החומר עצמו. כל כלי שיט העשוי פיברגלס העוגן במי ים באופן קבוע ייפגע בסופו של דבר מהתופעה הזו. התופעה מתבטאת בשלביה המוקדמים כפצעוני בגרות על פני הג'לקואט בעיקר באזור החיבור בין הקיל לגוף הסירה (תלוי בסוג הקיל). בשלביה המתקדמים כל התחתית מתמלאת בהם, ומים מתחילים לחדור, בהתחלה כמו זיעה לאזור השיפולים בתוך הסירה. כשהמצב מחמיר, שטחים שלמים מהתחתית מתחילים להתפרק לגורמיהם אף על פי שבהתחלה לא רואים את זה. מאוחר יותר הפיברגלס מתחיל להיות רך והסירה נרקבת. ניתן להאט את פגיעת האוסמוזיס ע"י הוצאה של כלי השייט לטיפול תחתית וצביעה בכל שנה (מכסימום שנה וחצי). לאחר שטיפת התחתית בלחץ מים כמקובל,ולאחר התייבשותה בשמש לפחות למשך יומיים, יש לבצע בדיקת ראיה על כל שטח התחתית על מנת לאתר פצעונים.אם נמצא דבר מה חשוד, מקובל להשתמש בסכין קצרה וחדה בצורה הדומה לסכין יפני על מנת לפתוח את הפצעון בתנועה סיבובית ולהבחין האם יוצא ממנו נוזל. לנוזל ריח חזק ולא נעים המברך אותך ב "מזל טוב" לרגל כניסתך למועדון המכובד (אבל, אל ייאוש יש גם פתרונות) . אם בבדיקת הראיה לא מצאת פצעונים, השתדל ללטף בכף ידך את התחתית, בעיקר בחיבור בין הקיל לגוף שם בד"כ זה מתחיל. אם חשת בגבשושית בדוק אותה היטב עפי התהליך שתואר קודם. הפתרונות לבעיה מגוונים וכל מומחה מצדד באופן טבעי בשיטה שלו. מבלי להשיא לך עצות, וכמובן מבלי לקחת כל אחריות, אני מוכן לספר לך שאם נמצא מספר קטן של פצעונים, יש לבצע טיפול מקומי בלבד. דהיינו, חפירת הפצע, המתנה לייבוש תקופה לא קצרה (לפחות שבועיים בתקופת ימי הקיץ הלוהטים) על מנת לאפשר לנוזל להתנקז החוצה. לאחר מכן יש לנקות את המקום היטב באצטון ולהתחיל למלא את השקע שנוצר בטלאים טלאים של אריג פיברגלס טבול בפוליאסטרבצורה קונית עד שנוצרת גבעה קטנה.לאחר הייבוש המלא יש להחליק גבעה זו באמצעות מלטשת ולאחר מכן למרוח אותה בג'לקואט. בתום עבודת התיקונים יש לצבוע את התחתית כדלקמן: במקומות בהם נחשף הפיברגלס יש למרוח חומר הנקרא דוינקס. לאחר התיבשות החומר הנ"ל יש למרוח EA9 ולאחר התיבשותו לפי הוראות היצרן יש למרוח את כל הסירה באנטי פאולינג שתי שכבות לפחות.לפי שיטות אחרות ממלאים את השקע באפוקסי ולאחריו את הצבעים שפורטו לעיל. ההסבר הנ"ל ניתן על מנת להרחיב את הידע שלך בבעיה שהצגת באתר. אני לימסור את ביצוע העבודה למקצוענים, אבל עם זאת לבדוק שכל שלבי העבודה מבוצעים כדבעי. בהצלחה רון שלם.
 
אבחון אוסמוזיס ../images/Emo101.gif

האוסמוזיס מתחיל עוד לפני שמופיעות בועות על פני השטח. כדי לאבחן את קיומה של "מחלת" האוסמוזיס ואת היקפה מבעוד מועד יש להשתמש במד-לחות ייעודי הבודק את כמות הלחות אם הצטברה בתוך הפיברגלס. המכשיר הזה נמצא בידי אנשי מקצוע ויש להשתמש בו בעת עריכת ה"אבחון". מכשירים טובים פועלים תוך הנחתם על פני השטח ללא צורך בחדירה לתוך הפיברגלס ופגיעה בו.
 

zina71955

New member
צריך להיזהר בשימוש עם מד לחות

וזו אזהרה כללית לכולם. ראיתי אנשי מקצוע שבאים ובודקים את הלחות סמוך להרמת הסירה מהמים ובעל הסירה עומד המום כשהקריאה היא גבוהה מאוד. מדידה כזו אינה מייצגת. צריך למדוד את הלחות שהצטברה בתוך הפיברגלס ולא את זו שהצטברה בין הצבע לגוף הסירה. וזאת צריך לעשות מספר ימים אחרי ההרמה במזג אוויר יבש.
 
נקודה חשובה ../images/Emo127.gif

נקודה חשובה הבדיקה רק לאחר מספר ימי ייבוש. ודרך-אגב, בעקבות המאמר המקיף כאן בנושא זה של "איגוד השייטים", התייעצתי עם העו"ד שלי, והוא אמר לי שאני יכול לקחת אחריות מלאה על כל מילה
 
המלצה חשובה עו"ד יותר../images/Emo41.gif

כמחשהו מבצע עבודה על כלי השייט שלו שיעשה לפי מיטב שפיטתו ורעיונותיו כטוב בעיניו. אבל כמישהו מבצע משהו עבור אחר, מהראוי שידע מה הוא מבצע ותהיה לו אחריות על כך, כלל זה אני לגבי עצמי מרחיב ליעוץ. גם אם לפעמים אני יודע הרבה על משהו - אבל לא מספיק לתת עצה חד משמעית ומלאה, אז המקסימום שאני מציע למישהו לבדוק את מה שאני אומר כרעיון אך לא כעצה חד משמעית. כשלשים שנה אני מתעסק עם אוסמוסיז, קראתי על כך לא מעט מאמרים ויסמתי כמה מההמלצות בהצלחה (כשהיתי אחראי על עשרות כלי שייט) וככל שאני לומד יותר אני יודע שהידע שלי לא מספיק לתת המלצה חד משמעית בנושא האוסמוזיס. כמו שרופא כללי יודע לאבחן ולפתור לא מעט בעיות אך בעיות ספציפיות מפנה למי שהתמחה היטב רק בנושא זה. המלצתי לידידי בפורום, ספרו מנסינכם תעלו רעיונות אבל - אנא - הימנעו מלתת עצה חד משמעית אם אינכם מומחים בתחום. לפני כ- 2500 שנה ישב באתונה איש פשוט וחכם שאמר "כאתה יודע שאינך יודע אתה מתחיל לדעת". לדעתי ולפי נסיוני, ידע חלקי שהמחזיק בו לא יודע שהוא חלקי גרוע מחוסר ידיעה. זה שמישהו החזיק פעם פטיש עדין לא הופך אותו לנפח, או מישהו שהחזיק משור הופך אותו לנגר, גם מישהו שטיפל פה ושם בתחתית של ספינתו עדין לא מומחה לאוסמוזיס.
 

מאיר ריבא

New member
הערה לרון שלם- "איגוד השייטים"

אם הייתי במקומך (ואני יודע שאני לא...) - לא הייתי כותב תגובות אישיות/מקצועיות תחת השם המחייב של "איגוד השייטים". מה רע בשם משתמש <רון שלם> או <אלמוני 537>?. את התואר הנכבד של האיגוד אני ממליץ לך לשמור להודעות הפורמליות של האיגוד. זה לא נראה טוב כשאתה כותב בשם האיגוד בנושא אוסמוזיס...שמור זאת להודעות על שיוטים או בחירות. מכל מקום - אני שמח שאתה כותב בפורום זה.
 
תשובה למאיר ריבא

אתה בהחלט צודק, אלא שאני נכנס לאתר תפוז דרך "איגוד השייטים" ולכן זה נראה כך. אם תשים לב אני חותם את דברי בשמי ולא בשם האיגוד. כשייט אני מוכן לעזור מהידע והנסיון לכל שייט אחר. משראיתי שאיש מחברי הפורום לא טורח לעזור למרקופולו והוא זוכה לתשובות מתחמקות ומתנשאות, מצאתי לנכון לכתוב לו מספר מלים בנושא. וכן, זה אינו שייך כלל לאיגוד השייטים. רון שלם.
 
זהירות מקצועית אינה התנשאות...

ועצה חובבנית לא תמיד תביא תועלת. אבל במאצינו הקטנטונת היו מקרים שרופא שיינים עשה ניתוחים פלסטים ורופא אף-אוזן וגרון עסק בהפלות. אז לכולם מותר ליעץ גם בתחומים שאינם מתחום התמחותם. כל אחד יכול לבחור ב"גישה הזהירה" או בעצת חינם של חובבן - מדינה חופשית.
 

TShavit

New member
חבל מאד...

שאתה לא מסוגל להתאפק. מה היה קורה אם היית מצמצם את תגובתך לעצם הענין בלבד? ענית באופן מכובד, יפה ומקיף למרקופולו. האם באמת היה חיוני לתקוף כאן את שוכני הפורום ("תגובות מתחמקות ומתנשאות"), או התגובה הנוכחית שאינה תורמת דבר לדיון? אתה כל כך לא מוסיף כבוד לעצמך... אני מציע שתחליט: אם אתה רוצה להיות כאן גולש מן המנין ושיתיחסו אליך כך ולא כאל "איגוד השייטים", הגב ענינית בלבד כשייט ושים בצד את חילוקי הדעות האחרים. טל
 

TShavit

New member
בשרשור הזה?

לא ראיתי שתקפו אותך. יכול להיות שיש לי בעיה בהבנת הנקרא. מה שראיתי הם השגות או חילוקי דעות על המלצותיך. ואם אתה מתכוון למה שקרה בשרשורים אחרים, אזי זו גישה שלא תביא אותך רחוק. אם נתחיל להביא לכל שרשור בנושאי ימאות משקעים מחילוקי-דעות שיש לנו עם אחרים, הפורום הזה ידרדר מהר מאד. גישת "אבל-הוא-התחיל-קודם" מקומה בגנון. טל
 

gerson1

New member
רון, טל- קורא לסדר-שקט על הסיפון

לא יודע לאן נגיע עם נמשיך בכיוון הזה וחבל זאת הזדמנות, בעיקר לרגל ה"נטישה" הכואבת של בתיה ושל אלון, בעיקר לאור ההשקעה, הטירחה, והזמן שהקדישו לנושא, לעשות "STOP" ולבחור קורס (כיוון ) חדש. LETS THE GOOD WINDS WITH ALL YOU
 

TShavit

New member
אבל זה הרי מה שביקשתי...

לעזוב בצד את ההתנצחויות וההתכתשויות ולהצמד לענייני ימאות ויאכטות... טל
 
למעלה