Blink 182 - Violence

shiepki

New member
וואו!!!! ../images/Emo2.gif

זה שיר שבחיים לא הייתי מצפה לשמוע מבלינק! די מוזר.. אבל סך הכל יפה.. אהבתי את הפזמון (שמעתי אותו כבר בדמואים)

H a n k s

New member
טוב אז אני חייב לאמר

זה בלינק! על זה אני מדבר! זה אוליי טיפה שונה אבל כאן בשיר הזה אפשר לדעת מי זה בעצםבלינק וטוב שלא איבדנו אותם הנפלאים הללו !!!!!!!!!!!!!1

ALMIGHTY

New member
אני ממש לא רוצה להתשמש במילה הזאת

פרוגרסיב. זה מזכיר את בוקס קאר בגלל האימו.

H a n k s

New member
תראה...

אתה אכן צודק! אכן הסגנון החדש של בלינק השתנה הוא לא כמו פעם זה כבר בטוח אך עדיין! אי אפשר להגיד שהשירים האלה לא יפים! הם ממש אחלה!

זה פשוט

השיר הכי טוב ששמעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (החודש) ענק! פיזמון פצצה פילינג דיס לא משהו וגם לא השיר השני.. אבל זה כלי עולם!!

carousel182

New member
אחלה שיר

ההתחלה נחמדה וכשהיא מתפתחת עם הגיטרה ואחרי זה התיפוף של טראוויס שלפני הדיסטורשן פשוט אדיר. היה לי קצת מוזר שמה שמלווה את הבתים הוא נקישות באצבעות או איך שלא קוראים לזה. הפזמון ממש טוב. הקטע בין הפזמון השני לאחרון לא משהו. יכלו לעשות משהו יותר נחמד עם הגיטרה עם הרבה דיסטורשן אבל אין מה לעשות

שיר טוב!!!

נשמע לי כאילו הולך להיות דיסק בנזונה

מישהו אולי יכול.......

לכתוב את המילים? אני לא מהאלה שקולטים בשמיעה אני מהאלה שקוראים ומדברים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hen182

New member
ווקשה

six bottles went down the drain one hour's a waste of time i'd ask if you feel the same still pushin' that chance to try your breath in this cool room chill long hair that blows side to side you speak and make time stand still and each time walk right on by like violence you have me forever and after like violence you kill me forever and after can't count on the eyes that stare can't count on the things they see she kills with no life to spare just victims are left to bleed one drink and the pain goes down soft shadows lay by her feet lay soft as you slowly drown lay still as you fall asleep like violence you have me forever and after like violence you kill me forever and after

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר מדהיםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפזמון בעיקר!!!

clam

New member
סה"כ שיר טוב

אבל יש בו כמה קטעים שאני לא ממש אוהב....

somery

New member
טוב לא משנה

שמעתי הפזמון יפה וזה מזכיר לי איזה שיר ששמעתי והבית מגעיל זה כמו feeling this נראה לי שבלינק מתעצלים לכתוב גם לחן לבתים ופשוט הפכו את זה לראפ

למעלה