bLINK 182 - tHE uRETHRA cHRONICLES2

SiLvErSkY

New member
bLINK 182 - tHE uRETHRA cHRONICLES2

אוקי... אז אם כבר נכנסתי והגבתי להודעה אחת אז אני כבר יכתוב עוד לכם המצלה ממני. אין לי מושג אם כבר העלתם את זה לדיון או לא אבל בכל מקרה אני ממליץ בחום על ה DVD של בלינק tHE uRETHRA cHRONICLES2. אוקי.. אז כמו כן גם Urethra Chronicles היה מוצלח וזה שאני ממליץ עליו עכשיו הוא השני בסידרה. הדי וי די מכיל ראוינות אם כל אחד מחברי הלהקה [טרוויס טום מארק] כמו כן הצצה מאחורי הקלעים,הכנת הקליפ רוק שאו, סטיי טוגדר פור טה קידס, ופירסט דייט.. הצצה לחדר הקלטות [ שם רואים פאשלות של מארק :)] חברים קרובים של בלינק, ועוד... כמו כן יש גם את ה bonus שמכיל הופעות לייב משיקאגו, אלבום תמונות, הגירסא שלא שודרה של סטיי טוגדר פור טה קידס, ועוד ועוד ועוד! קיצר... אני ממליץ על הדי וי די הזה ממש בחום... ישבתי ונהנתי מכל דקה ואנ´לא מפסיק להריץ מחדש את ההפועות לייב משיקאגו.. כל פעם צמרמורת מחדש!! אני כ"כ מת כבר ללכת להופעה שלהם מתישהו:)

carousel182

New member
יש לי שאלה אליך

גם לי יש הדיוידי(דם אני ממליץ לקנות) בהופעה בשיקגו שאתה לוחץ על השיר aliens exist זה יוצא לך הופעה?? כי לי זה נותן את טום מדבר על חייזרים למשך הרבה זמן

eb182

New member
גם לי יש

ואצלי זה עושה הופעה אבל שמעתי ממישהי מאנגליה שזה גם עושה לה עוד פעם את הקטע שהוא מדבר על חייזרים הם כנראה טעו בעריכה של זה.

punk223

New member
תודה על ההמלצה

אני קונה DVD שבוע הבא, ואני ירוץ לקנות את זה. מוכרים את זה בחיפה ובסביבה?

SiLvErSkY

New member
תשובות...

לפאנק - לא יודע אחי אם מוכרים את זה בהרצליה אני הזמנתי את זה מ www.amazon.co.uk יחד עם חוברת עצבנית של בלינק [שעדיין לא יצא לי לקרוא אבל נראה משהו מושקע] עלה לי איזה 150 שקל בערך לא זוכר כ"כ... ולקרוסאל ששאל על אליין אקזיסט - כן, רואים אצלי את זה הופעה... :)

SiLvErSkY

New member
פאנק

פאנק223- ראיתי את זה באיזשהי חנות בארץ שמוכרות דרך האינטרנט דיסקי DVD שכחתי את האתר אם אני יתקל בו אני יחזור אליך.

eb182

New member
לא קניתי מהאינטרנט

אבל ראיתי את הדיוידי הראשון בקניון בחיפה

carousel182

New member
איזה מעצבן זה!!

לא ידעתי שמקבלים חוברת שאני קניתי לא היה כלום בקופסה

SiLvErSkY

New member
אחי

שקניתי מאמזון.סי או. יו קיי.. אז היה שם מבצע כזה לקנות את הדי וי די יחד עם חוברת במחיר מסוים... יענו עם הנחה כזאת... אז קניתי :)

ilbe182ebli

New member
הייתי קונה, אבל אני לא מוצאת בשום

חנות! גם לא בטאוור רקורדס.. כששאלתי את המוכרת באיזה קניון, אז היא אמרה לי ברשעות כזה :אנחנו לא מחזיקים דברים של בלינק!!!" ועשתה לי מן מבט כזה של מה אני רוצה ממנה... למרות שהיו כמה דיסקים שלהם... אני מקווה שאבא שלי יסכים לי להזמין מהאינטרטנט מזהו.. כי אני מעדיפה לא להזמין דברים בעצמי.. :)

punk223

New member
יו

מצאתי את זה היום בטאוור בכרמיאל, אבל אני יורד שבוע הבא לאילת אז אני יקנה את זה שם בטאוור, יש פה מישהו מאילת דרך אגב?

punk223

New member
כן?

אז יש שם את זה בטאוור? ולדעתך זה מספיק שלוש ימים ושני לילות להיות באילת? או שאני לא יספיק לעשות כלום?

blinknetta

New member
ראיתי

איזהשהו די וי די של בלינק בצליל בכפר סבא אבל אני לא יודעת איזה מהם הוא היה... משהו עם stronger louder .... לא זוכרת זה היה לפני חודש...

ThE Fire GiRl

New member
לא, אין את זה פה...

וגם אם היה, אז כבר הייתי קונה...(= ביאלת יש חנויות דיסקים אומללות, בטאוור ראיתי רק את הדיוידי של גרין דיי ואת וודסטוק וכל מיני אבל לא של בלינק. ובטח שיספיק לך, אילת היה עיר משעממת. בשיא הרצינות.

למעלה