blink 182 ruls 4 ever

כל הכבוד!

היא צודקת במאה אחוז! כאילו האמת שבאול דה סמול סינגס אז לא רואים ממש את הפנים שלהם! ובאמת כמו ששירה אמרה, הם מכוערים בטירוף בקליפ הזה! כשראיתי לפני איזה חודש את המיקינג דה וידיאו של מאן אוברבורד, רק אז התחלתי לאהוב אותם ולא רק את השירים שלהם! זה ממש מפגר להגיד שכולן אוהבות אותן, טוב לא כולן אמרת רק 2% שזה ממש לא נכון! כל החברות שלי כשהן ראו את הלוקר שלי אמרו: "איכס איזה מכוערים" (חוץ מאחת) והן אוהבות את השירים שלהם! אבל אתה צודק בעקרון יש הרבה בנות שקודם אהבו אותם ואז את השירים אבל אני לא חושבת שזה 98%!!! מילא 50% חמישים ומשהו! אבל לא יותר מזה!!!!!! TaLi

Bunny_girl

New member
צודק

אין לי מילים לתאר כמה אני שונאת פוזרים שאוהבים את בלינק רק בגלל המראה שלהם\בגלל שהם באמטיוי\וכל שאר החרא הזה. (סהר, את תדעי על מי אני מדברת) אני חושבת שלהקה צריך לאהוב בגלל המוזיקה. כי אם לא בגלל המוזיקה, אז מה הטעם בכלל בלאהוב את אותה הלהקה?! ביי ביי ורד

Bunny_girl

New member
כואב לי הגרון

לא יודעת מה הקשר, אבל נראה לי שאני מפתחת איזושהיא מחלה...הא.. איזה כיף !!!!!!!!! סוף סוף יש לי את "פאנק אין דראבליק" (NOFX) על דיסק@@@ נמאס לי מאמפי3. יש לי שאלה: למה כולם פה מאוכזבים מהקליפ של ?"First date" אני חושבת שזה קליפ קורע! (צולם בקנדה...) אז זהו ביי ביי ורד (עדיין כואב לי הגרון....וכבר נגמר לי ה"קלגרון"..שיט.)

HelloweeN

New member
אתם יודעים, זה מוזר...

כי כשאני שמעתי את אול דה סמול טינגס... ישר רצתי לקנות את אנמה. ושמעתי את השיר ברדיו, ככה שלא היה לי מושג איך הם נראים.. קניתי את הדיסק, ומאוד מאוד היתלהבתי מטרוויס המתופף המעולה שלהם.. שהוא ממש מאוד מוכשר ואפשר ללמוד ממנו הרבה דברים.. בזמן האחרון נוצרה איזושהי תופעה, חולפת אני מקווה, של ילדות בנות 14 (!) ש"אוהבות" בלינק רק בגלל שאיך שהם נראים.. אני פשוט לא מבין את... גם שאין לכם שום סיכוי בעולם להשיג אותם.. ילדות שכמעט לא שמות זין על המוזיקה, אלא מתלהבות ביותר מהמראה שלהם.. ומדי פעם אוהבות להשמיע "הארות" (א!) כמו "טום הגיטריסט הטוב ביותר בעולם" ושאר בולשיט דומה... אז כשאני אומר ש- קרוב ל- 98% מאוהבי הבלינק הם פוזרים מתלהבים, וסה"כ הם תופעה חולפת, ו - 2% הם מעריצים אמיתיים, שיאהבו בלינק גם בעוד 10 שנים,- בזמן שכל הפוזרים למיניהם יהיו כבר בטנד הבא.... אני מתכוון לזה !!! כי אני יודע על מה אני מדבר. פוזרים (כמו פראיירים) לא נגמרים, הם רק מתחלפים.. אחלה קליפ ה"פירסט דייט", אגב..

~BLINK182_gurl~

New member
חבל שאתה חושב ככה...

כי מה שאני מנסה להסביר לך זה שנכון שיש הרבה פוזריות נקרא להן... אבל יש גם כאלה שהן לא! ואם אתה לא נותן להן הזדמנות אז אני לא מתפלאה שאתה לא מכיר כאלה.... גם אני שונאת פוזריות שמתייחסות לבלינק כאילו הם אנסינק או איזושהי להקה מעפנה אחרת... זה דוחה אותי! אבל יש (מעט אבל יש) גם כאלה שהן לא!!!

HelloweeN

New member
בסדר !!

לא אמרתי שכולן פוזריות !! אלא חלק גדול. תמיד יהיו את המעריצים הנאמנים.. תקראי יותר טוב את ההודעות שלי, ותראי שאני לא מכליל בד"כ.

אבל למה אתה פונה לזה,

רק בלשון נקבה? אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל יש דבר שקוראים לו הומואים בעולם?! יכול להיות שיש "הומואים" שאוהבים אותם רק בגלל ה"יופי" שלהם! נכון לא שמענו על הרבה כאלה, חלקנו (רובנו) לא שמעו בכלל על כאלה, אבל זה הגיוני ביותר! אני יודעת שמה שאני מציינת פה זה קצת שטותי, אבל עדין! זה הגיוני
TaLi

Chot

New member
בולשיט בולשיט

הערצה אמיתית זה סתם בולשיט אתה לא צריך להעריץ ולדבוק באף אחד כדי להוכיח לעעממהה שאתה באמת אוהב מוזיקה. דווקא מעריצים בסגנון הזה של "אויש כמה שאני שונא פוזריות בנות 11 אני תמיד אהיה מעריץ של X ואני לעולם לא ארפה", דווקא הם הפוזרים שמציקים לי, לפחות. כי לפחות בנות ה11 האלו יודעות שמה שהן מחפשות זה מראה חיצוני ומוזיקה קלילה. אין בכך שום דבר רע. אבל כל המעריצים סוגדים נאמנים גוד דוגי! רק מחפשים בלעדיות ומקוריות ושטויות כאלה. באמת. בגלל זה זה כל כך מפריע לך שיש בנות 14 שאוהבות את בלינק. אההה אוף מה שאני אומרת זה שאם אתה אוהב את המוזיקה שהקבוצה עושה זה לא אמור להזיז לך מי נמצא איתך ביחד בחדוות המוזיקה ושטויות. ותפסיקו לעשות מבחני קבלה סתומים כאלה למועדון הבלינק שלכם, זה די פתטי להגיד שמי שקונה את צ´שיר קאט הוא מעריץ אמיתי.

~BLINK182_gurl~

New member
צודקת במובן מסויים...

כדאי שנפסיק לריב על הנושא כי ברור שלא נגיע להסכמה... אז אולי באמת לא נעשה לאף אחד "מבחני קבלה" ופשוט אם אתה לא רוצה לקרוא את ההודעות של ה"פוזריות" אל תקרא! כל מי שבא לפורום הזה כנראה שאכפת לו מספיק כדי להיכנס הנה- אז בואו קודם כל ניתן לזה כבוד ואז נתחיל לריב על שטויות... ובאמת כל אחד כבר הבהיר פחות או יותר את בעמדה שלו אז פשוט אל תתיחס להודעות שלא בא לך להתייחס אליהן ושלום על ישראל...

Bunny_girl

New member
אפשר להגיד משהו?

תאמין לי , ואני מנסה לרשום את זה עם כל הצניעות שלי, שאני מאוד מאוד מאוד אוהבת את בלינק. ואתה יודע מה? ממש לא בגלל המראה. המוזיקה היא שקובעת. אם הייתי אוהבת להקות רק בגלל המראה שלהן, אז הייתי מעריצה של בקסטריט בויז, אנ סינק וכל שאר להקות הזבל האלו. דוגמא: אני פשוט מ-ת-ה על NOFX. אוקיי? ראית פעם עד כמה הם מכוערים??!?!? אם לא, אז תן לי להגיד לך--מאוד מכוערים! ואני בכל זאת אוהבת אותם, כי לא איכפת לי איך הם נראים, אלא איך הם נשמעים. לא ככה? ואני יכולה להעיד על עצמי, (וכך גם סהר {PUNKTX}) שאני משתייכת ל 2 האחוזים האלה שציינת מקודם. תודה רבה, אני סיימתי. ביי ביי ** לא נראה לי שזה יעניין מישהו, אבל יש לי שפעת. אני חולה ומנוזלת והאוזניים שלי עומדות לצאת מהמקום. זהו זה. ** ורד

HelloweeN

New member
לא משהו אישי אחותי

בקשר ליציאה שלך על טום... אז ?! אני גם אוהב נופקס (וזאת בכלל למרות שאני שומע רק מטאל בחיים שלי !!), ובחיים לא ראיתי אותם... ותאמת, לא אכפת לי איך הם נראים. ולכל הפוזרים פה - תמותו !

Bunny_girl

New member
למה למה למה?

למה עוד פעם אתה מעלה את הנושא הזה של "טום-גיטריסט טוב או לא?" כבר דיברנו על זה שזאת הייתה יציאה, לא? אז למה לעורר את זה מחדש???? ביי PEACE ! ורד

punktx

New member
Bunny girl ../images/Emo24.gif

ורדוניה!!!! מה נשמע??? ראית איך רן אומר עליך דברים!!? (טובים.) אז, רק רציתי להגיד שבתור החברה הכי טובה של באני,,, אני מתגאה בה על השקעת הכסף והזמן שלך על בלינק, ותמשיכי להיות מסורה!!!! סהר (שהל) בוני מוסר ד"ש וגם זגדון (רינימי) שה מוריס

למעלה