Blink-182 Break Up?

hen182

New member
../images/Emo4.gifשמועות....

זה רק שמועות... מבלינק182-אוןליין, "From a verified source, the band was having last minute problems, but all is being worked out, so all is well with the band........................ As of right now, blink is still confirmed to play at the Chimera Music Festival in Brasil on 17th and 18th of September. Stay tuned for more info as we get it" ככה, שזה רק שמועות..!!

hen182

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה מאוד מאוד מאוד. שהם יחזרו.
בכל מקרה. נזכור אותם תמיד.

clam

New member
כן. זהו.

חבל שזה הגיע עכשיו. אבל ככה זה. אני חושב שזה הזמן להגיד תודה. פשוט תודה! תודה לשלושת האנשים האלה על הכול. תמיד אני אזכור אותם..וזהו. רגע ממש עצוב.

TheEnema

New member
נכון מאוד

צודק. צריך להודות לשלושת האנשים המדיהים האלה על מה שהעניקו לנו. תודה.

RoyBlinkBoy

New member
)=

לא יכול להיות.... אני מקווה שאם הם אומרים שהם רק בהפסקה בלי להגיד זמן אולי זה גימיק בשביל האלבום החדש או משהו.. אבל לפי התקופה האחרונה וביטול ההופעות יש סיכוי שזה הסוף.. )=

B182

New member
הודעה רשמית

נגמרה לי תקופת גיל ההתבגרות. בלינק פתחו אותה לפניי כמה שנים, שעוד הייתי צעירה. דרכם הגעתי לסגנונות שעד היום אני שומעת ונהנת מהם. בלינק "הובילו" אותי לדרך מסויימת ועד כמה שהיום הם עושים (כבר לא...חחחח) מוזיקה שממש לא לטעמי הם עדיין זוכים אצלי להערכה. ועכשיו אחריי שהם מתפרקים, בזמן מצויין אגב (שלא יעשו עוד טעויות ויוציאו עוד חרא אלבומים) אני מעריכה אותם אפילו עוד יותר. R.I.P BLINK 182 1994-2005

punks not dead7

New member
לאאאא

לא אני לא מאמינה שיו.... הלהקה שאיתה הכרתי את הפאנק שפתחה אותי לעולם הזה... ואאייייייי לא יתכן נקודה! די אולי הם סתם עושים את זה.. זה לא הגיוני..

R E D E V I L

New member
../images/Emo45.gif

זה הדבר הכי טוב ששמעתי השבוע. עכשיו אני מעריך אותם הרבה יותר על האומץ להתפרק בזמן.

תשבעווו!!!!!!!

אני רק בשבוע האחרון התחלתי להעריץ אותם באינטנסביות! דפקא עכשיו... זה לא פייר... תמיד זה קורה לי!

B182

New member
אם ככה אז

אולי כדאי שממש תעריצי באינטנסיביות כמה להקות כיי שיתפרקו כבר! למשל, אממ...תתחילי בגוד שארלוט.

גוד שרלוט אני אוהבת תשירים...

לא מעריצה... מישו יכול להסביר לי אני קצת נכה באנגלית..למה הם התפרקו?התפרקו או לקחו הפסקה? מההה אני לא מבינה כלום הכל מעורפל

B182

New member
^

סתם כתוב שם שבלינק פעלו יותר מעשור והם מיצו והחליטו להפרד כדיי להשקיע יותר זמן במשפחה ולנוח וכאלה. לא משהו ששוה ללמוד בשבילו אנגלית.

Box Car

New member
יש לי שאלה

הפורום של בלינק-ישראל לא ייסגר נכון (למרות שהוא כרגע לא חי...)?

B182

New member
לא נראה לי.

ז"א גם ככה בקושי דיברנו שם על בלינק. ואם הם בכל זאת יחליטו לא להעלות אותו מחדש פשוט נפתח לנו קומונה או משהו...

Box Car

New member
לא

קומונה זה דרעק....... וחבל לסגור פורום כזה.......יש כ"כ הרבה דברים טובים.......ולהתחיל הכל מחדש זה ממש חרא......

למעלה