BLEND 20.2-החפירה

paradoxile

New member
BLEND 20.2-החפירה

טוב אז ככה...ההופעה שהייתה אתמול בבארבי של גאידנס ואוניון גוד AKA בלנד מעיני הפאראדוקס. 22:00 עומד מחוץ לבארבי מחכה שהשומרים יכניסו אותי פנימה בדיוק לראות את בן עד ויובי מגיעים...אומר שלום לוחץ יד זורק מילה או שתיים.בן עד אומר לי שיש בעיות והם צריכים להתחיל להופיע ב22:30 בגלל ההנהלה של הבארבי... יותר מאוחר הגיעו אופיר ודורי אמרתי שלום אמרתי מזל טוב ותקפו אותי גרופיות של BLEND בנות 16 מחדרה. עשיתי קצת מינגלינג בקהל...היו סלבריטאים למיניהם ביניהם סיק איירוני ליידי מקבת',ג'קי שרגא,ליאור אלטרנטיב ורבים וטובים אחרים. 22:40 הבארבי חצי ריק והאורות מחשיכים...רבים כמוני חשבו שמדובר בסאונדצ'ק כי היו עוד מלא אנשים בחוץ...מסתבר שזה לא היה סאונדצ'ק. על הבמה עמדו שתי מערכות תופים מעמד גיטרות עם כמה חשמליות ואחת אקוסטית לאט לאט עלו הנגנים לבמה...אופיר ויובי(יובל) על התופים, גב על גיטרות אורן שעלה עם באס 5 מיתרים, דידי על גיטרות וזוג הסולנים דורי צ'י לבוש בקימונו ובן עד לבוש בחצאית. עכשיו סלחו לי על זיכרוני הקצר אבל הייתי מסטול מאושר מכדי לזכור את כל השירים ואת סדר הופעתם... בלנד החלו לנגן והייתה כימיה מצויינת בין חברי ההרכב ובינם והקהל. בין השירים אורן החליף את הבאס ב-6 מיתרים וחזרה ל-5. הקהל צרח את המילים וקפץ והשתולל הבארבי היה מפוצץ עד אפס מקום,נזרקה כמות נכבדת של תחתוני בנות לבמה. אני אישית איבדתי את הקול בבוקר ואת השמיעה באוזן ימין(פעם הבאה אני אזכור לא לעמוד קרוב לרמקול). היו שירים מצויינים וביצועים טיפה שונים של השירים של גאידנס ואוניון גוד. ביניהם SILENCE, PHASE III, FUCK ME,FRIEND,BONEZ וGRAVE CONSEQUENCES של גיידנס וBDOC,YOUTH,SOON,MORTAL GOD,STING,FACE ME של אוניון גוד. היו בין השירים מיני טריביוטים משעשעים לג'סטין טימברלייק, לBEHIND BLUE EYES של THE WHO ולNO EXCUSES של ALICE IN CHAINS. היה אחלה שילוב של שני המתופפים והרבה אנרגיות חיוביות בין דורי לבן עד על הבמה. אורן הפציץ בבאס 6 מיתרים...גב ודידי נתנו כמות מכובדת של סולואים. ואני רוצה להגיד שהסאונד הנוראי של הבארבי לא הורגש כלל ועל זה יש להודות ללהקה שהביא שני סאונדמנים ומוניטורים ומגברים משלהם כדי להתגבר על האקוסטיקה הזוועתית של הבארבי.סחתיין על ההשקעה. החלק אישית הכי אהוב עלי בהופעה היה בהדרן כאשר עלו דורי ובן עד לביצוע אקוסטי של LABEL...היה ביצוע מיוחדראיתי גם הרבה מצתים בקהל ודורי ניגן על האקוסטית והקהל שר ואז הצטרפו שאר הנגנים לבמה והשתלבו לאט לאט בתוך השיר והיו אנרגיות בקהל ועל הבמה שפשוט אין לי מילים. ההופעה נגמרה והודיעו שב19.3 יש הופעה של גאידנס בהייניקן הבימה קלאב וזהו...החלו לאסוף את הציוד ולפנות את הבמה לטריביוט נירוונה שהתרחש אחרי זה. היה קצת מינגלינג בקהל אמרו תודות חיבקו את האנשים ואז אני עפתי הבייתה. לסיכום הופעה בלתי נשכחת שהשאירה אותי פעור פה ומסובב...אמן ירבו הרבה כמוהה וזו לא הפעם האחרונה שנראה את BLEND על הבמה. 4.8
בסולם הפאראדוקס.

BlueVixen

New member
אין לי כוח לחפור

אבל היה בןבןבןבןבןבןבןזונה!!! הם נתנו שואו מטורף, מזמן לא נהניתי ככה מהופעה two thumbs up!

lollapalooza

New member
ברור שזה יעלה../images/Emo70.gif

אני פשוט עצלנית. עוד הלילה. בלי נדר.

lollapalooza

New member
עלה

נמצא בחפירות ובקישורים (ששם משום מה הוא קפץ להיות הקישור הראשון ולא עזר כלום) וגם הפלייליסט נמצא במקומו הראוי.

למעלה