Bleak house פרק 3

Gilliana

New member
Bleak house פרק 3 ../images/Emo58.gif

חוויות, רשמים, השגות, טענות וכו' - לשרשור כאן
. ולסיקור שלי: אין ספק - משתפר מפרק לפרק (למרות שהתפקיד של ג'יליאן קטן יחסית), והיום סוף סוף נפל לי האסימון שמיס פלייט זו בעצם שירלי ולנטיין, חחח. למישהו כאן יצא במקרה לראות את הסרט? אז מה היה לנו? ליידי דדלוק פוגשת לראשונה באסתר ומבינה מיד מי היא ועל כן מתחילה להתעניין בה לעומק. טלקינגהורן ממשיך לחקור את זהותו של נמו ומגלה שמדובר בקפטן האודון. ריק מנסה שוב את מזלו ומבקש את ברכתו של מר ג'רנדייס לאירוסיו עם איידה אך נדחה על הסף. גאפי מתחיל בינתיים לנהל חקירה משלו בנוגע לזהותה של אסתר ומגלה ששם משפחתה האמיתי הוא... האודון.

pusher

New member
חוויות:

איזה יצור זה
שג'רנדייס אומר לאסתר שהוא הכיר את דודה שלה,ואח"כ דדלוק עושה לג'רנדייס שהוא הכיר טוב את אחותה
לא חשוד?

aerynsun

New member
לצערי פספסתי אתמול ../images/Emo4.gif

מזל שיש למחרת (היום) שידור חוזר. מישהו יודע באיזה שעה?

Gilliana

New member
אם אני לא טועה...

בשבע או ברבע לשבע בערב, אבל רצוי שתבדקי בכל זאת.

muldercrushed

New member
האנשים האלה יודעים לשחק!!

צ'ארלס דאנס וג'יל כמובן פשוט ענקיים!!וגם לאסתר לא חסר!! מאוווד אהבתי שהם יוצאים כזה לטיול בשדה ומתחיל לרדת גשם ואז הם רואים את הליידי והיא כזווווו מגניבההההההה חולה על השמלה שלהה שלא לדבר על הגלימה!! מי שישיג לי שמלה כזו או לפחות דומה יהיה הבנאדם הכי ענק בעולם כולווו!!!

aerynsun

New member
פרק 3

התעלומה נפרמת לאט לאט. קודם כל, כל הכבוד לכם שאתם זוכרים את כל השמות הארוכים האלו...חחחח ההופעה של ג'יליאן בסצנה הגשם היתה מדהימה ובנוסף יופיה היה עוצר נשימה. אם כל הכבוד לשחקנית המוכשרת שמשחקת את אסתר, ג'יליאן היתה צריכה לזכות בגולדן גלובס. אבל נראה בהמשך, אולי "אסתר" עוד תפתיעה עם הופעתה. גאפי חוקר על אסתר ממיניי אהבה ואנחנו רואים שלאיש יש שכל והוא לא סתם...שרת? מה המקצוע שלו בעצם? חבל שלא רואים את נמו, ככה זכרון מהעבר . אהבתי את הדמות. סידרה מדהימה. מחכה להמשך.

Gilliana

New member
גאפי הוא הנהג/עוזר של קנג'

מכאן גם בקיאותו בכל ענייני עריכת הדין. ג'יליאן באמת מדהימה - אני מאד אוהבת את המשחק שלה, אני חושבת שהיא פשוט מושלמת לתפקיד ליידי דדלוק! לצערי אין לה מי יודע זמן מסך (בפרק הזה במיוחד מיעטו להראות אותה, אבל סצינת פיטורי המשרתת הורטנס היתה שווה הכל). את נמו אולי עוד יראו, לא שאני יודעת - אבל אם זה ילך לפי הספר של דיקנס - אז יש סיכוי טוב שכן.

aerynsun

New member
תודה על העדכון

ובאמת נראה לי שפספסתי משהו בעלילה. מרוב דמויות ושמות. למה דדלוק פיטרה את המשרת של הורטנס? והאמת שאני לא זוכרת מי זה הורטנס? בטח כתבתם מיהו בתגובות למעלה. אני אלך לבדוק.

Gilliana

New member
רגע רגע רגע - סדר...

הורטנס זה לא זה - זה זו - המשרתת הצרפתיה שאותה ליידי דדלוק פיטרה כאשר היגעה עם הכרכרה לאסוף אותה בגשם ובסוף הפרק שיתפה פעולה עם טלקינגהורן על מנת לחשוף את העבודה שליידי דדלוק התחפשה למשרתת והלכה לתחקר את הנער ג'ו באשר לנמו/האודון.

aerynsun

New member
אממ...יאפ

כל השמות האלו מבלבלים אותי. אבל מישהו יודע למה היא פיטרה אותה? יש איזה סיבה שאולי פספסתי? או שאני אבין בהמשך. אם זה ספוילר אל תכתבו.

muldercrushed

New member
לפי מה שהבנתי זה בגלל...

שהיא התחצפה אליה והתעצבנה שהיא מעדיפה תמיד את רוזה ה"ליידי'ז מייד" על פניה.

aerynsun

New member
נראה לי שהסיבה

מעבר להתחצפות. משהו עמוק יותר... אולי היא רצתה להראות לאסתר איזה מסר דרך זה... נראה בהמשך.

muldercrushed

New member
סצנת הפיטורים הייתה באמת חבל"זית

ומאוד חבל שהליידי לא מקבלת הרבה זמן מסך... מאז שראיתי את הצרפתיה הזו היא לא מצאה חן בעיני... ושמעתי תגובות מאנשים על הסדרה וביקורות וכיוצא בהללו וכמעט כולם חושבים שהליידי היא הדמות הכי מסתורית ומעניינת והרבה גם רוצים שיהיה לה יותר זמן מסך. אני מניחה שהסיבה תתברר לי בסופו של דבר אבל מה ליידי כמו ליידי דדלוק מוצאת בסר לסטר?!!? ומה הקטע של כולם עם פיאות לחיים שנראות כמו זקן שנחתך באמצע?!?!?

pusher

New member
אני הכי אוהבת את ההוא..

ההוא שקרא לבעלה של דדלוק סר אידיוט ושחצן,שלא השתחווה לו
כולם מכירים אותו ככה
אני מאוד אוהבת ת'שחקן,בדרן גדול,ובמיוחד בסדרה שהוא השתתף בה
איזה סדרה אחחחח

למעלה