Blast from the past

Blast from the past

תוך כדי חיפוש תמונה ישנה שלי נתקלתי בצילום מסך של הודעה שלי בפורום מלפני נצח (שנת 2007 ליתר דיוק).
היה סופר מצחיק לקרוא ולהזכר, בעיקר כי אני במקום כל כך שונה עכשיו! הייתי אז בשיא הקושי הכלכלי ועם עומס של לימודים ומלא בלגנים על הראש, באמת שקשה להאמין שחייתי ככה.

איך אצלכם? הרבה השתנה עם השנים? לטובה? לרעה? אם בא לכם אולי תפנקו אותנו באיזה הודעה ישנה מהארכיון (לאו דווקא מהפורום הזה
)

יוצא לי הרבה לחזור אחורה ולקרוא הודעות מהעבר

זה ממש מצחיק וגורם לי להיזכר איך הייתי בעבר ולראות איזו כברת דרך עברתי.
&nbsp
פרפרית או ג'סי של אז זה 2 אנשים שונים לגמרי!
התבגרתי,התפכחתי, למדתי דבר או שניים על החיים ואני לגמרי במקום אחר.
&nbsp
אז הייתי ממש ילדה,שנעלבת בקלות, שמאוד רוצה להיראות אבל ביישנית ועכשיו- אישה,בטוחה בעצמי בויכולות שלי, לא מוותרת לעצמי על שום דבר ופשוט מנסה להנות ולקבל כמה שיותר מהחיים האלה

היית ג'סי? נחמד!

זכרתי מלאכי משהו...
&nbsp
אכן מעניין לראות את ההתבגרות וההשתנות. אני למשל הייתי לוקחת הרבה יותר קשה דברים שאומרים על המראה שלי... בכלל הייתי הרבה יותר חסרת בטחון. אני לא מבינה למה אנשים מתגעגעים לשנות העשרה והעשרים המוקדמות שלהם. אני תכלס כל כך הרבה יותר מגובשת, מרוצה ומלאת ביטחון עכשיו.

jessy19, מלאכי עליון (נראה לי...) ופרפרי אהבה

לגמרי מבינה אותך-ממש מרגישה הרבה יותר שלמה עם מי שאני ולגמרי במקום אחר.
&nbsp

1Shir

New member
הנה אז אצלי למשל להיפך
בשנות העשרים הייתי במקום יותר טוב

dify

New member
תלוי למתי משווים..

אם משווים לתחילת שנות העשרים שלי, אז מהפך! הכל, אבל ממש הכל, יותר טוב היום. מצבי הכלכלי, יחסי עם הורי, זוגיות, חיפוש עצמי, תחושת האושר הפנימית, ממש לא הייתי מדמיינת אז שיום אחד ככה הכל יגמר
מעל ומעבר לציפיות שלי, הגשמת פנטזיה בכל מובן המילה.
&nbsp
אם משווים לתחילת שנות ה30 לעומת זאת, אז היתה ירידה קלה, בעיקר כי אז לזוגתי היה המון זמן פנוי ונהנו מהחיים הרבה יותר
אבל, עוד פחות משנה היא מסיימת את הלימודים ויחזור יותר זמן פנוי. אני מפנטזת שהיא תעבור לחצי משרה או "משרת אם" ואז בכלל החיים יהיו מושלמים :)))

elena20

New member
אני עושה את זה לפעמים, אחת ל...משעשע ועצוב

כאחד. פעם אחרונה ניסיתי לחפש הודעה משנת 2007 ולא הצלחתי משום מה...אז פשוט חשבתי שמוחקים את ההיסטוריה כל כך אחורה.
אז איך הצלחת?

האמת שזה לא היה דרך תפוז

זה פשוט היה שמור כצילום מסך, באמת שאני לא ממש זוכרת למה. אבל אני חושבת שאפשר להגיע לזה דרך חיפוש מתקדם, לא? בחיפוש לפי שם משתמש ושנה?

elena20

New member
כן, זה מה שחשבתי אבל משום מה כמה שנים

אחורה זה לא הצליח לי, פשוט נתקע

אני בטוחה שהשתנה

מתישהו הסתכלתי על איזה שרשור מפורום שמיניסטים (שגלשתי בו לפני 10 שנים!) ומצד אחד השתניתי די הרבה, ומצד שני לגמרי זיהיתי את עצמי במחשבות ובצורת ההתבטאות.
&nbsp
יש קטעים שאני פתאום נזכרת בתקופה אחרת ומאוד קשה לי לשחזר את הרגשות והמחשבות שהיו לי אז. באופן כללי, אני חושבת שבהרבה מקרים קשה לאנשים לעשות סימולציה רגשית למשהו שהם לא חווים באותו הרגע (ויש יוצאי דופן מעניינים, כמו רגעי מבוכה).
&nbsp
וגם דברים שעשיתי בעבר ואין לי מושג איך עשיתי אותם ואני חושבת לעצמי שאם הייתי צריכה להתמודד איתם היום לא הייתי יכולה לעשות את זה, למרות שסביר להניח שכמו שהתמודדתי אז, הייתי מתמודדת שוב.

למעלה