blade servers

lil123

New member
blade servers

שלום, האם מישהו בחן את הדגמים הקיימים ומצא העדפות בינהם? תודה.

H N 1

New member
בין מה למה

בין איזה חברות את מתלבטת?? לחברת המדפסות יש מוצר שנפוץ בחו"ל אך לא ראיתי התקנות שלו בארץ (כמובן שאני לא מכיר את כולן). לחברת השרתים הסיניים יש מוצר שנחשב מעולה ונמכר כמו לחמניות טריות.. אחרים אני לא מכיר

ezaton

New member
היתרון של DELL

הוא שהם משתמשים בדיסקים קשיחים רגילים לחלוטין. החיסרון הוא שהם "שמנים" יותר, ונכנסות פחות מכונות ל- blade יחיד (נדמה לי ש- 8 או 10). ל- HP ויבמ יש blades נחמדים גם כן, המשתמשים בדיסקים קשיחים של "2.5, כך שהם גם רזים יותר. מאידך, כדאי לבדוק אם אתה יכול לערבב בין דגמי blades שונים באותו המארז. אני חושב שב- ibm אתה לא יכול, בדל אני לא יודע, וב- hp אולי אפשר. בכלל, מה טווח המחירים שעליו חשבת?

H N 1

New member
ממממ

ביבמ אתה יכול להכניס בליידים של 2 מעבדיפ, 4 מעבדים או אפילו מארזים לדיסקים ("רגילים") לתוך המארז. ה"תשלום" הוא בעובי, 2 מעבדים נכנס בסלוט 1 ארבע מעבדים נכנס בשני סלוטים ומארז דיסקים נכנס בשני סלוטים. בסה"כ יש 14 סלוטים, אז תעשה חשבון.... לגבי השוואה לחברת המדפסות - יש להם מוצר איכותי אבל ענק בגודל ואני לא יודע עד כמה הוא נמכר בארץ (אולי בתור שרת מדפסות)

antidot

New member
עזוב

הוא מנצל את העובדה שאין לי דקה פנוי כי אני יושב ולומד. עוד שבוע אני אראה לו מאיפה הסינים משתינים
(בחיי שאני לא הייתי רוצה שרת קומוניסטי - אני עבוד רק עם שרתים שמקבלים את הדיקטטורה שלי)

למעלה