BLADE or BOARD ??? (הדיון)

SHUV it

New member
BLADE or BOARD ??? (הדיון)

מרוב שיעמום אני מכריז בזאת על פתיחת הדיון החשוב ביותר בתולדות הפורום (עאלק). רולר או סקייט????????????? מה כדאי יותר? מה יותר מושך? מה הולך יותר? מה יותר קל? והכי חשוב... מה הכי הכי שווה?!?!? אז יאללה תגובות ומהר....

pentagon89

New member
סקייטבורד שולט!!!!!!!1

בורד עדיף על בלייד בהרבה עם בורד יש סטייל ויש תרגילים יפים ובלייד זה לחנונים וזה גם מחובר אליך!!!

SHUV it

New member
יאללה תתחילו להגיב!-תקראו את ההודעה

אני יתחיל אולי זה יעזור..... אישית אני סקייטר אבל לפני איזה 4 שנים הייתי בליידר (די טוב...) הפסקתי בגלל פציעה לכמעט 4 שנים ואז (בחודשיים האחרונים) התחלתי עם סקייט... אבל אני ממש גרוע בזה אני מצליח "אולי" אבל הכי הכי גבוה שלי זה כ-מ-ע-ט עד הברך אני קצת מפחד לחזור לרולר בליידס (בגלל הנפילה כי שברתי את היד ונקעתי את הרגל!!! מה לדעתכם אני צריך לעשות???

pentagon89

New member
עצה אישית...

אל תחזור לרולר זה לחנונים! תישאר עם סקייטבורד ותיכנס לאתר www.skateboardingmotion.com אתה יכול ללמוד שם המון!

SHUV it

New member
Re: עצה אישית...

אני לא חושב שרולר זה לחנונים... נכון, יש את החנונים שסתם נוסעים או משחקים הוקי רולר, אבל אני מדבר איתך על טריקים 720 סליידים קפיצות "אחיזות" ממש רציני.. (עם אני יצליח להיזכר בדרכים ולהיפטר מהפחד של לשבור משהו או לפגוע בעצמי.....) אבל תודה על העצה בכל זאת... אני יחשוב על זה...

TIS

New member
עזבו את הדיון הזה

כבר עשו אותו וראינו שאף אחד לא יכול לשכנע את השני. למה סתם לעצבן את כולם בפורום???!?!?

למעלה