Blacksmith

orez14

New member
Blacksmith

יש לי שתי שאלות בקשר ל-Blacksmith 1) מה השיפורים שחלים ברגע שאני משפר לוחם כלשהו? 2) האם יש אפשרות לראות את רמת החיילים אחרי השידרוגים? 3) מה משתדרג בסקאוט (הוא לא ממש לוחם)?

kiko91

New member
1)בונוס של.. משהו.. לא זוכר..

אני חושב שזה 1% לרמה, אבל אני לא ממש זוכר כמה בדיוק. ב blacksmith אתה מקבל בונוס להתקפה, armoury בונוס להגנה. 2) כן, כתוב לך שם ככה "Fire Catapult (Level 17)" 3) הוא מרגל יותר טוב,אבל זה ביזבוז של משאבים.

kiko91

New member
לא משחק ב us.

s4.com is my home :) אני בGameOver שם, אם מישהו בכלל משחק שם.

abunadav1995

New member
נצל"ש

WTF אני משחק ב s1.com יש איז אחד עם הברית שלו ww רמה 98 סץם הסתכלתי במפה איזה הוא נאטארס? http://img444.imageshack.us/img444/8184/picture62jo5.png

kiko91

New member
לא הבנתי מה הבעיה פה?

natars = שבט של המפתחים, שמשם שולחים את כל ההתקפות על ה WW. וגם מהכפרים האחרים שלו לוקחים את התוכניות בניה ל WW.

מור תור

New member
שאלההההההההה

יכול שיהיה לי יותר מצ'יף אחד בכל הכפרים? כאילו אחד בכל כפר נגיד? + אני יכול לשלוח את הצ'יף כסיוע לכפר אחר שלי?

מור תור

New member
בשאלה השניה אני מתכוון סיוע כמו סיוע של גיבור

שאני יכול לעשות איתו דברים לא סתם סיוע רגיל שצריך להחזיר מתישהו

kiko91

New member
כן ולא

אתה יכול לשלוח ציף כסיוע, אבל אתה לא יכול לשלוט עליו מהכפר השני. הוא פשוט כמו כל חייל שאתה שולח למישהו אחר. ואתה יכול שיהיה לך 3 ציפים בכל כפר, זה דורש קצת עבודה, אבל אם יש לך מספיק משאבים הכל אפשרי
מכפר עם פאלטס מקס של 3, רזידנס מקס של 2.

n lee

New member
בכל כפר אתה יכול

לבנות צ'יף כמספר הסלוטים הפתוחים שיש לך למתיישבים רק שצ'יף אתה צריך לפתח באקדמיה שלב 20 והוא עולה הרבה יותר ממתיישבים מה שאומר שאתה יכול 2 צ'יפים בכפר שיש בו רזידנס שלב 20 (זה בתנאי שלא עשית מתיישבים, כי זה או צ'יף או מתיישבים)

מור תור

New member
תודה. עוד שאלה

סתם שאלה היפותטית אם שלחתי סיוע לכפר אחר והכפר שממנו שלחתי תסיוע נכבש מה קורה לחיילים ששלחתי כסיוע?

kiko91

New member
נעלמים

כנ"ל אם אתה תוקף מישהו וכובשים את הכפר שממנו שלחתה את החיילים.

למעלה