Black zodiac.....שמעתם על זה?

Knightwish

New member
Black zodiac.....שמעתם על זה?

מישהו שמע אי פעם על גלגל המזלות השחור {כפי שמתואר בסרט 13 רוחות}, 2 אנשים שמבינים במאגיה וכל זה אמרו לי 2 דעות שונות: 1)זה לא קיים. 2)משו על זה שזה שער לעולם אפל או משהו בסיגנון. מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גלגל המזלות השחור לבין גלגל המזלות הרגיל ואולי אפילו להגיד לי איך אני יודע מה המזל שלי שם{גם תמונה יהיה נחמד} תודה רבה! :)

Diableror

New member
לא שמעתי על זה

ובדר"כ לתסריטאים יש נטייה להמציא דברים חדשים,מאשר להתבסס על כאלה שכבר קיימים. ואגב,לא נראה לי שמי ש"מבין במאגיה" יסביר לך על מפתחות ל"שערים אפלים". Diableror

ToryMaster

New member
מה קרה לסבלנות ולשרשור?

למה לפתוח הודעות חדשות על שרשור קפיץ בהחלט? פנה לפורום אסטרולוגיה.

ToryMaster

New member
וגם

מי אמר שזה שלילי?

EvilFlame

New member
אין לי מושג מזה אגב בקשר ל"נמשך ל..

אפלה" מה הקשר? אני לא מבין מה הקשר.. בני אדם רוצים לדעת דברים אסור להם? תמיד בני אדם היו וישארו סקרנים מה הבעיה? עם מישהו ישאל על איזה קסם שחור מסוים אז גם אז זה אומר שהוא נמשך לאפלה? לא ניראה לי... אגב כמו שאמרו לפעמים במאים ממציאים דברים חדשים שיהיה יותר מעניין וגם לפתח מיתוסים וכל מיני..

Knightwish

New member
תודה לכם אנשים שניסיתם לעזור

בכל זאת אני אמשיך לבדוק את הנושא כי נראה לי שיש כזה דבר כמו שכמעט בכל דבר יש טוב ורע אז אולי גם פה הדבר הזה תקף... נראה נחפש בגוגל אם יש משהו תודה לכם ובכל זאת אם מישו יודע משהו תיידעו אותי תודה. אני אמשיך להסתובב פה ככה בפורום.

למעלה