black sabbath

rockninja

New member
black sabbath

אני מכיר מעט מאוד שירים שלהם, ואני חולה על War Pigs. יש לכם עוד שירים שלהם להמליץ לי? בתודה, אגף הגבייה

M e n s R e a

New member
כמובן

Sabbath Bloody Sabbath Paranoid (הלהיט הגדול שלהם, למרות שהוא בערך הדבר הכי פשוט שאפשר לעשות בגיטרה...) Changes Solitude Crazy train (אוזי לבד, אם אינני טועה, אבל שיר ענק) Sabbra Cadabra (שלו מטאליקה עשו קאבר) Iron Man וכמובן-War pigs ענק, אבל אותו אתה מכיר אגב, אפרופו החתימה שלך, הייתי יוצא לשם לפני כמה שנים, באופן ממש קבוע, לאיזה שנתיים. היו ימים יפים, ממש נוסטלגי.

AmiTrigger

New member
תשמע את האלבום Paranoid

אחלה אלבום.. אגב האלבומים שבלי אוזים אולבומים לא משו ..

M e n s R e a

New member
אגב, זו עוד דוגמה להבאת דיבורי מטאל לפורום

רוק, משום שבפורום מטאל אין כ"כ עם מי לדבר. עמכם הסליחה. ותכל'ס-מומלץ לכולם. גם למי שלא ממש אוהב מטאל. זו הלהקה שפחות או יותר יסדה את הז'אנר, ומהשירים שציינתי יש פה שניים בהחלט שקטים, ובאופן כללי פראזות ממש יפות.

slallum

New member
הי הי רגע.

אתה אוהב את ריינבואו בתקופת דיו! אז חוץ מהשירים (המצויינים) שיש לסבאת' בתקופת אוזי, אתה צריך לשמוע גם את תקופת דיו: Heaven and Hell../images/Emo47.gif Die Young Lady Evil Neon Knights

rockninja

New member
הם לא נהיו מעפנים בתקופה של דיו?

../images/Emo13.gif ככה שמעתי

slallum

New member
כן ולא

הסגנון כולו די השתנה, וזה הפך להיות יותר האבי מטאל שכזה. אני ממש לא אוהב את הקול של אוזי אוסבורן והקול של דיו ממש מתאים לשירים שם. אני די מסכים שהלחנים אכן השתנו לרעה, אבל התקופה הזאת עדיין סבבה לגמרי לדעתי ../images/Emo13.gif

למעלה