black penties - what for?

SANGUSUGA

New member
black penties - what for?

תוך כדי צפייה ב"10 דברים שאני שונאת בך", עלתה בי שאלה: האם נשים באמת קונות תחתונים שחורים מתוך כוונה שמישהו יראה אותך ביום מן הימים?

daniella1980

New member
תחתונים שחורים

זה הכי יפה בעיני, לפחות על בהירות. יש לי אומנם נדמה לי את כל הצבעים וכל השילובים, אבל שחורים בלי כלום יש לי לפחות 7, והם האהובים עליי. אה, ולא הבנתי את השאלה שלך בכלל, עימך הסליחה.

daniella1980

New member
אהלן חיילצ'יק, לא ראית

אותי מעולם, אם לדייק. שלומי עייף.. שמחה ששבת הבית בשלום.

למה מעולם

כל יום רואה אותך מחדש (בדמיון) אז שתהיה לך שבת מנוחה דניאלה

שחור זה סקסי

לא יודעת איך יש לי רק חזיה שחורה אחת.....
מצד אחד קניתי את השחורים שלי בשביל עצמי, כי זה מאוד יפה, אבל מצד שני אם אני ארצה לפתות את בן הזוג שלי- זה יעשה עם הלבשה תחתונה שחורה.

wild orchid

New member
כל דבר את קונה

מתוך כוונה שמישהו יראה\לא אראה אותך יום אחד?

בשם הגברים כולם ( ואולי רק אני )

אותנו לא מעניין צבע התחתונים אלא מה יש מתחת אנחנו רוצים אתכן רטוב וחזק עדין ואוהב

אני אוהבת תחתונים שחורים..

ובטח ובטח חזיה שחורה. מרגישה בהם הכי טוב.. אולי בגלל מה שדניאלה אמרה... ואולי בגלל שהייתי ילדה ואמא שלי הייתה קונה לי רק בצבע לבן, ואולי בגלל זה אין לי תחתונים לבנים וחזיה אחת לבנה, וכל שאר הצבעים אצלי הם צבעים חזקים (כחול כהה, ירוק כהה, בורדו, סגול..) אצלי תמיד (מאז שלמדתי להכיר בגוף שלי), אני קונה לעצמי לבנים ולובשת אותם ובכלל מטפחת את עצמי קודם בשביל עצמי. כי קודם אני נהנית מעצמי. לא מגלחת למשל את הרגליים רק כי יש לי מישהו... או לובשת תחתוני תחרה שחורים ברזיליים כי כנראה שאהיה היום עם מישהו.., כמובן שזה היה גם בא בחשבון בנוסף.

למעלה