נ נסחפת עם הגלים New member 15/10/13 #23 שוקולד מריר זה למרירים כמוך סורי שכחתי להכניס את זה לתגובה הקודמת
י ילד רע ומר New member 15/10/13 #28 שאני אוהב מאוד את הטעם של השוקולד. וכשהשוקולד הוא חלב - יש שם יותר מתיקות של סוכר מהטעם של הדבר האמיתי. ולכן - ככל שיש יותר אחוז קקאו בשוקולד, יעני יותר מריר - אני יותר מבסוט. ועכשיו בא לי טוסיק שובב וכהה של אתיופית!
שאני אוהב מאוד את הטעם של השוקולד. וכשהשוקולד הוא חלב - יש שם יותר מתיקות של סוכר מהטעם של הדבר האמיתי. ולכן - ככל שיש יותר אחוז קקאו בשוקולד, יעני יותר מריר - אני יותר מבסוט. ועכשיו בא לי טוסיק שובב וכהה של אתיופית!
נ נסחפת עם הגלים New member 15/10/13 #29 טוב שיהיה למה בא לך על אתיופית למה אתה רוצה אתיופית מה אתה רוצה ממנה?
נ נסחפת עם הגלים New member 15/10/13 #31 טוב אז לך תבעל אתיופית כתבת פה שרשור שלם שאתה רוצה לבעול אתיופית הרגת אותנו.
נ נסחפת עם הגלים New member 15/10/13 #39 הוא רוצה לזיין אותה כמו שג'ורג' וושינגטון זיין את סאלי המינגס. תפסו תחת הכורדים האלה.
נ נסחפת עם הגלים New member 15/10/13 #18 שהן טיפשות? פגשתי הרבה בלונדיניות חכמות והרבה ברונטיות טיפשות כמו נעל בית אז זה לא תמיד נכון.
א א ו פ ל י ת New member 15/10/13 #37 פחח.. גיחכתני. זה כזה מוזר שכל אחד שלא מכאן יכול להכנס לכל מקום ולאמר מה שהוא רוצה, ולהשמע קורע. אני רוצה לראות ישראלי נכנס למסעדה, פה, ואומר משפט כזה. קורע עאלכ'! אופ.
פחח.. גיחכתני. זה כזה מוזר שכל אחד שלא מכאן יכול להכנס לכל מקום ולאמר מה שהוא רוצה, ולהשמע קורע. אני רוצה לראות ישראלי נכנס למסעדה, פה, ואומר משפט כזה. קורע עאלכ'! אופ.