black friday

taltaal

New member
black friday

מרמור.
כל ההנחות שיש להם בארה"ב לא מכסות את המשלוח להולנד. חשבתי שזה גרוע עם ישראל, אבל זה אותו דבר לפה.
אוווווווף.
אולי גם לנו יש black friday מתישהו?

Row123

New member
פה זה יותר גרוע מישראל במשלוחים מארהב

לפני שעברתי לפה קניתי הרבה ב- Ebay בשביל התכשיטים שלי. האמת שקניתי חומרים בעיקר מהמזרח הרחוק משום ששם אין משלוח אבל גם מארה"ב מידי פעם. המשלוח מחוץ לארה"ב תמיד היה יקר אבל הבעיה מהולנד היא שזה לא רק המשלוח. בעקרון יש פה חוק שאומר שאם אתה קונה מהשוק האירופאי המשותף אז אתה לא צריך לשלם מיסים נוספים אבל אם אתה מזמין מחוץ אז מעל 30 יורו להזמנה צריך לשלם מע"מ ומעל נדמה לי 130 או משהו כזה צריך לשלם גם אחוז מסויים של מס יבוא. זה פשוט לא משתלם לקנות מפה דרך האינטרנט.

הזמנתי פעם משלוח גדול של גולדפילד וכמה אבני זרקוניה מארה"ב. שילמתי 40 דולר משלוח ועוד מע"מ ועוד מס יבוא. כל הסיפור יצא כל כך יקר שהתכשיטים שלי היו צריכים להמכר יחסית במחיר יקר על אף העובדה שבעצם קניתי בסיטונאות....

עכשיו אני מנסה לקנות מאנגליה (לא מוצאת גולדפילד בשום מקום אחר באירופה דרך האינטרנט)

כך ששבת השחורה היא יותר שחורה לנו.... לא שווה פשוט והמשלוח יקר...

חבל

taltaal

New member
תנסי

דרך www.ebay.uk , אני דווקא אוהבת את זה, כי יש חנויות אנגליות שיש להם פשוט משתמש באיביי, וזה בטוח יחסית (כלומר המוצר עצמו יהיה מקורי ובאיכות טובה), לפי דעתי (הלא כל כך קובעת) זה יותר בטוח מאשר איזה סיני שקונה בשוק ומוכר באיביי.

Row123

New member
כן ניסיתי שם

מצאתי מישהו אחד שמוכר ב- UK Ebay מה שרציתי אבל המחיר היה יקר יותר. תודה כל אופן :) אגב גם שם לפעמים החנויות הן בארה"ב בעצם

השכן שלי היה בעבר צורף. כעת הוא שמאי שמתעסק בהערכת תכשיטים. הוא נתן לי שם של חברה בהולנד שמוכרת הכל כולל גולדפילד לטענתו. אני עכשיו קצת על אש קטנה עם התכשיטים כי זה דורש ממני אנרגיה שאין לי כרגע ובכלל צריך גם למצוא לקוחות לפני שמשקיעים אז אני מחכה קצת... עוד יש לי המון חומרים

Trixie rulez

New member
לא. אין black friday

כמו שאין thanks giving - מין קומבינציה כזאת שהולכת ביחד.

לעומת זה - יש 4th of july גם בהולנד. לפחות זה...

adadadad2

New member
קצת מאוחר אבל יש שבוע שלם של מבצעים באמזון הג

הגרמני , כל שעה מתעדכן מחיר על מוצר אחר , אני בטוח שהם שולחים גם להולנד:)

למעלה