black celebration כנקודת מפנה

mbotc

New member
black celebration כנקודת מפנה

טוב, אז את ההיכרות האמיתית והעמוקה שלי עם דפש מוד התחלתי לצערי רק השנה... כן, כן מה לעשות, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. בכל מקרה תמיד היתה לי הערכה רבה ללהקה הענקית הזאת אבל עד לפני כמה חודשים הכרתי רק את exciter ואת playing the angel אבל אחרי ששמעתי את playing the angel הבנתי שאין, אני חייב להתחיל לשמוע אותם ברצינות ומכיוון שאין לי כסף הורדתי תדיסקוגרפיה שלהם באי-מיול (ולכל הצדקנים - לכו תזדיינו שילמתי 330 שקל להופעה). היום, אחרי ששמעתי כמעט את כל האלבומים אני פשוט מאוהב!! מה שכן רציתי לשתף אתכם באיזושהי אבחנה: האם לא רק אני שם קו מפריד בין דפש מוד של לפני black celebration לדפש מוד של אחרי? פשוט ארבעת האלבומים שיש לי מלפני הם בסאונד שדי מתקשר לי לצד הורוד והמעפן של שנות ה-80 שאותו אני די מתעב, וזה בהכללה גסה, כי עדיין יש שם קטעים טובים וגם אלמנטים שמזכירים לי את קראפטוורק המעולים. בכל אופן ב"חגיגה שחורה" הם כאילו עברו פאזה, ושם האלבום ממש מכריז על זה: זהו סיימנו עם הורוד עכשיו אנחנו עוברים לחגיגה השחורה.. וזהו מהאלבום הזה - כל אלבום שלהם פשוט אדיר בפני עצמו. האם יש עוד אנשים שחושבים ככה? אשמח לשמוע תגובות.

aviGODFATHER

New member
אז ככה...

אני לא ממש מכיר את התקופה שלפני Black Celebration - אני מכיר רק 2 סינגלים מהתקופה הזאת: Just Can't Get Enough ו-People Are People. בכל אופן, לפי ה"היכרות" הקצרה שלי עם דפש מוד שלפני Black Celebration יש משהו בדברים שלך - הסגנון משתנה מאוד והסינגלים שציינתי נשמעים הרבה יותר פופיים ואייטיזים מאשר האלבומים שיבואו אחרי זה (שאותם אני כן מכיר). אבל שוב, אני בקושי מכיר את התקופה שלפי BC ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי. ובקשר להורדות מהאימיול - תתבייש לך. אתה מעריץ אותם וגונב מהם?
סתם... גם אני מוריד הכל.. אני יודע שגם ככה חברי הלהקה לא ממש רואים הרבה כסף מהאלבומים והכל הולך לחברות התקליטים.

magshimot

New member
ברור, זה דיון מעט

טחון בקרב המעריצים אז אל תיקח אישית ואפילו דפש לדעתי בראיונות כבר לא מדברים או נשאלים על זה גם וזה רק אומר שזה באמת קריסטל קליר! זה נכון וטוב שכך. זה האלבום שלי והשאלה שלך תמיד מאחרי הקלעים אצלי בראש, כל היום, עובדות החיים, הנחת יסוד מה שנקרא... עכשיו קבל נזיפה חמורה על הדרך שלך להשיג דיסקוגרפיה באמת(!) אם לא היה לי מצויין עד עכשיו סביר להניח שגם אני לא הייתי מגיבה ואל תשלח פה אפחד להזד... זו לא דרך טובה להתחיל גם אם זה "בין השורות" אז בכ"ז, אני ינצל"ש והשאלה שלך תהיה נקודת מפנה לנקודה אחרת שאני רוצה להעלות ונקרא לה EXCITER אני חושבת ש Exciter שינה את צורתו בעיני כי מאז שיצא Playin The Angel הוא פתאום (לפחות בעיני) כבר לא האלבום האחרון עם הטעם הרע "כביכול" (יחסית לאחרים) של דפש, זאת אומרת שמאז שהחדש יצא, אני לא יכולה להפסיק לשמוע את exciter וברור שגם החדש מצויין והם רק השתבחו שזה אי אפשר לתאר איזו בת-ערובה גמאני שלהם (כן יערה, זו יציאתך המבריקה), כאילו באופן מוזר ופסיכולוגי לחלוטין פתאום exciter הוא אלבום מן המניין וזה רק מפתיע ומדהים אותי לומר את זה כאחת שלא אהבה את האלבום הזה למעט 4 שירים בדיוק. למי מכם זה קרה/קורה? מי מבין אותי? VIVA EXCITER!

The Cat Woman

New member
אני לא מבינה מה כ"כ גרוע באקסייטר

נכון, השירים שם קצת... אההה... "דהויים" אבל עדיין- זה דפש! אישית אני חושבת שזה נובע מכך שהאלבום הזה מכיל מלכתחילה מעט מאוד שירים ואז אין ממש בחירה. יש לי את הדיסק הזה (מקורי כמובן) והייתי מעדיפה שיהיה לי את VIOLATOR במקומו, אבל גם הוא לא רע בכלל. קצת מאכזב, אבל זה רק בגלל שאנחנו רגילים לראות את דפש ברמה כ"כ טובה. ובקשר לדיסק החדש- דווקא היו עליו ביקורות טובות. לא הספקתי לקנות מקורי עדיין (נו, אשקלון... אין לנו חנות מוזיקה נורמלית עם דיסקים מקוריים) אבל שמעתי אותו (קצת חרשתי, מודה) והוא יותר טוב מ EXCITER. הרבה יותר טוב. גם קצת מסחרי האמת...

magshimot

New member
מה את אומרת על אשקלון כאן?!

יש לכם שם "צליל" למה אין חנות שווה? יש שם אחלה צוות גם שאוהב את דפש, אני מכירה לפחות אחד מהחנות באשקלון והמחירים שלהם סבירים בהחלט! גמאני כבר לא מבינה מה כזה גרוע ב exciter הרי בדיוק סיפרתי איך התאהבתי פה לגמרי, עד לא מזמן השיר שהכי פחות אהבתי של דפש היה Dead of Night והיום אני כבר לא חושבת ככה... לא יודעת למה. אני שומעת את exciter יותר בזמן האחרון וממש אוהבת מחדש, הרבה יותר משאהבתי אותו עד לפני שיצא Playin The Angel, פתאום אני יותר רגועה לגביו ומוכנה לקבל אותו, יש לי סבלנות אליו, עברו הציפיות. אז, כשהוא יצא, הוא אכזב אותי, חייבת להודות. נו, זה סרט פסיכולוגי שלי (בעיה בראש אולי), אבל ממש ככה, אני שומעת אותו בלופ מטורף בימים האחרונים אבל הוא עדיין ממש לא זה שאני הכי אוהבת. הכי טובים בעיני Ultra Black Celebration ו Violator ואני יגיד לך משו. אין כזה דבר לא מקורי! אין חיה כזו! ואין דפש מוד מסחרי... בחיים לא יהיה. מי שמכיר אותם יודע. המוסיקה שלהם היא ז'אנר נפרד בפני עצמו. בטח לא החדש! זה הדכאון במיטבו שמביא לשיאים של שמחה! בכל אופן יקירה, תהני מהם.

The Cat Woman

New member
כן אני יודעת שיש "צליל"

אני נותת לחנות הזאת בדיוק עוד חודשיים להיסגר... עם הערסים וכמויות הצריבה שיש פה. הכי טוב בעיני זה violator יגידו מה שיגידו- גם אם הוא זה שהכי התפרסם... אני עדיין אוהבת אותו הכי הרבה ולא בגלל הפרסום.

magshimot

New member
בואי לא נסטה מהנושא

אבל יש עוד אנשים שחושבים שצריך לקנות מקורי באשקלון. אל תדברי בשמם.

The Cat Woman

New member
ברור שכן, אני אחת מהם...

פשוט יש כאן כמויות רציניות של ערסים ופרחות וגם כמה מובטלים עם כמה שזה עצוב, אז לא כולם יעדיפו מקוריים... לי אישית יש ערמות של דיסקים מקוריים ולא רק של דפש אלא גם של אחרים וטובים לא פחות (וגם הרבה הרבהההה יותר יקרים...)

אני טוחנת את אקסייטר ואין עליו

וסליחה על ההתפרצות ,ואין כמו לקנות דיסקים מקורים עם הצלופן והאלבום שיש שם בפנים,"הפתעות" תמונות יפות כאלה שאין במקום אחר רק בתוך המקורי ממש חוויה שלמה. נ.ב אני לחוצה שלא יחמיר המצב הבטחוני והם יבטלו .

magshimot

New member
נ.ב.ב.

גמאני אבל אני לא מודה בזה נו שיט!!! חשבת כך על אקסייטר מההתחלה? אני לא יודעת ככה הרגע על ההיכרות שלך איתם אבל שמעת אותם מלפני ואחרי שהוא יצא ומאז את טוחנת? או שאין חוקים כאילו לפי תקופות? זה מעניין אותי אני עוברת תהליך שלם עם האלבום הזה לאחרונה. אני בשוק מעצמי. תמיד שמעתי אותו אבל קפצתי קבוע רק לשירים שאהבתי מתוכו, לא היו לי עצבים לאחרים ופתאום, מאז האלבום האחרון, אני שומעת רק אותו ואת אקסייטר, כאילו עשיתי מהם פרק אחד.החדש שינה לי אותו. חוצמזה, לא רוצה להישמע שקועה במחוזות מהנים הערב, לבי עם שאר המדינה הקטנה שלנו, שיהיו לנו רק דברים כמו מוזיקה להתעסק בהם אמן כבר!

יש לציין שברגע ששמעתי את אקסייטר

התאהבתי , את החדש לקח קצת יותר זמן להכיר ולילמוד אותו ויש שם דברים גדולים ,אבל כנראה שבאמת יותר עיניין של מצב רוח או תקופות כאלה .

למעלה