black bar & burger - רע !

S i g u r R o s

New member
black bar & burger - רע !

זו הייתה יציאה אגבית, החלטה של רגע, רצון לנשנוש קטן בשעה מאוחרת. המקום מעוצב רע, לטעמי. חסר טעם. המקום אפל. לא אפלולית מתקתקה, אלא כזו שנוטעת תחושת מחנק קלסטרופובית משהו. בכל אופן, לאוכל, קצר ולעניין. אולי כדאי שאתחיל מהשורה התחתונה- בוקששתר יקירי, המבורגרים זה כנראה לא הצד החזק שלך. הזמנתי את היוקוזונה [300 או 330 גרמים, לא כזה קריטי] + ביצת עין + צ'יפס + סלט ירוק. הלחמניות היו מהסוג הפריר[לא פריך, פריר!!],זה שאינו מסוגל לאחוז בקרבו קציצה הגונה וקורס תחת הנטל - רע ! ולעיקר העניין - הקציצה. נכון הוא שבהמבורגר איכותי נחיצות רכיבי השומן ברורה [יודעי דבר מצביעים על סדר גודל של 30 אחוזים לקציצה], אלא שבקציצתו של בוקששתר ניכרת שומניות רבה. נגיסת הקציצה לא הותירה פייט שינני בשרי מודגש, אלא כזה חלש, רפה, עם נזילה שומנית קצת מציקה. הצ'יפס היה מחריד - כזה סמרטוטי, קמטוטי, צ'יפס אימפוטנטי, גריזי להחריד, שמנוני בצורה בלתי נסבלת. בוקששתר..הלו ? לא לימדו אותך להכין צ'יפס ? זה פאקינג א' ב'.. הסלט הירוק ? סלט ירוק.. השורה התחתונה - NO MORE, THANKS. חייב איזה חוויה מתקנת.

גמני מסכים

היו לי גם ציפיות מאחד כמו בוקששתר וביקרתי שם עם הפעוט שלי לפני כמה חודשים אכזבה רבתי צ'יפס מסמורטט בורגר יבש וחסר טעם ושירות איטי ומתנשא ממש לא ברור לי איך בוקששתר שם את שמו על חובבנות כזו התביישתי שהעזתי לנסות חלופה לאגדיר!

carma

New member
לא מסכימה חלקית

המקום בהחלט מעוצה אפלולי למדי, כאילו חוסכים בחשמל ...אבל האוכל זה כבר ליגה אחרת.הייתי בסניף בסינמה סיטי,והופתעתי ממש לטובה מאיכות האוכל, ממש לא אוכל של קניונים. מומלץ.

אגב

נקודת ההשוואה לבלאק איננה אוכל של קניונים אלא היכלי הבורגר האיכותיים האחרים בשוק בכל מקרה אם טעמך הוא כפי שהוא - שיערב לחיכך יש גם אנשים בעולם שאוהבים לקחת פרי מדהים כמו מנגו ולהפוך אותו למשחה הנוראית הזו שהם קוראים לה ע מ ב ה

Yo-man

New member
מילה על עמבה...

עמבה (אותו נוזל צהוב שהולך יופי עם שווארמה) נעשה מזן חמוץ של מנגו מזכיר מעט בצורתו את המנגו המתוק שאנחנו אוכלים, אבל הוא בצבע ירוק בהיר כשהוא בשל, הוא תמיד קשה ותמיד לא טעים. זה זן שלא טורחים לגדל בארץ, עד כמה שידוע לי, פשוט כי כל מה שאפשר לעשות איתו זה עמבה....

תלתלית

New member
חליל, אל תלכלך על העמבה! אחרי השיר

הקסום שכתבת על השווארמה ההיא, לא יפה...

רחלי ג

New member
אגדיר-גם ברמת החייל וגם באבן גבירול

מאכזבים ולא טובים....ממש לבני נוער....מה טוב שם?

lady_anne

New member
כנראה שהתבלבלת עם אוונגארד

אגאדיר יש בנחלת בנימין, בהרצליה ובנמל ת"א ואין מה להשוות - הם הרבה יותר מוצלחים מאוונגארד, בלי שום קשר לגיל (בשני המקומות יש סועדים מכל הגילים).

היינו היום../images/Emo31.gif

הלכתי עם הילדה לסרט בסינמה סיטי (אם אפשר לחרב את סיפור כיפה אדומה אפשר לחרב הכל כנראה. הקץ לנאיביות.) בסיום הסרט נכנסנו ל-BLACK. שני דברים חיוביים יש לי להגיד - 1.המלצרית שלנו היתה משו-משו. 2. את מנת הילדים אפשר לקבל בלי לחמנייה (משום מה לבת שלי זה נורא חשוב). לילדה ביקשתי המבורגר WD - הגיעה קציצה שדמתה נורא לקציצה בבורגר-ראנץ'. ההבדל היחיד - בבורגר-ראנץ' היא לא שרופה! הצ'יפס היה שרוף לגמרי. הילדה מאוד אוהבת המבורגר (בגיל שנה כבר טרפה המבורגר באגדיר) ולא יכולה לעמוד מול צ'יפס - פשוט סרבה לאכול. ההמבורגר שלי גם הוא הגיע עשוי מידי, למרות שביקשתי MW. הלחמניה היתה סבירה. ביקשתי תפו"א קטנים על שיפוד - חלקם היו שרופים והמון-המון פלפל שחור נגרס עליהם. בפעם הבאה - רק אגאדיר.

למעלה