blabk hole

tialk

New member
blabk hole

אני מה זה מחפש אלבום טראנס מסביבות שנת 1996 מינוס שנקרא BLACK HOLE הוא מתחילת דרכי בטרנס ואז עוד לא הבנתי בהרכבים אז אן לי מושג של איזה label הוא או עם בכלל ישראלי או לועזי אשמח לקבל אינפורמציה ממישהו שמכיר אותו.

gpeles

New member
אז ככה

ישראלי הוא כנראה לא בגלל שהוא לא נמצא ב-isratrance.com מה שכן יכול להיות שאתה מתכוון ל-Black Hole Recordings שזאת הלייבל שטייסטו עובד בה והוציא בא מלא דיסקים.

canibal project

New member
לא אחי באמת יש איזה אלבום כזה מהתקו

מהתקופה שחואן היה פורה אם אני רק אמצא אותו... כבר שעה של חיפושים..

tialk

New member
סחתיין

אני באטרף על הדיסק הזה כבר שנים ולו רק בשביל להוכיח לחברי קרנפי הטראנס שהוא קיים זה הדיסק שהדליק אותי בזמנו על המוסיקה הזו ביחד עם מסיבת הטבע הראשונה שהלכתי בצומת ירקונים עם יורק אם תמצא אותו בחיאת תרים לי טלפון 407543-050 קוראים לי אילן תודה!

trancelover

New member
אגב אם הזכרת את JORG ..

NADA מהקומפיל, יש להם טרק ביחד שנקרא VIKING´ ואני חולה עליו..

trancelover

New member
טראק ענק !

מומלצ לכולם במיוחד לMIKE A ככה לפי הסגנון יש לי הרגשה שזה ממש לך..

canibal project

New member
../images/Emo185.gif

לא זוכר של מי הוא אבל הוא זרוק לי פה איפהשהוא אם אתה באמת מחפש אותו אז פנה אליי לicq: 174306354

trancelover

New member
הנה הפלייליסט :

Koppfuss Resonator - Scheckel Waves Mono Substance - Sadness & Anger Nada - N.R.G Nada - Robotrip Koppfuss Resonator - Ground Connected Mono Substance - Midnight Sunrise Nada - B. Sky Mono Substance - Northern Light באמת פצצה

tialk

New member
ואללה אחי קלעת!!!

חביבי חובבי הטראנס אני מת לקנות אותו איפה אפשר ??? ולא בחו"ל באינטרנט. קרמבו טאואר רקורדס מי משווק בארץ את נפפיללים רקורדס? או עם משהוא באזור המרכז מוכן לצרוב לי אותו אני אשלם. תודה על התגובות המהירות והסמפטיה.

tialk

New member
סוף יפה לסיפור

אז הלכחתי לקרמבו רקורדס ואני שואל אם יש להם תדיסק.. אז זובי בכבודו ובעצמו אמר שאן יותר להשיג אותו אבל הוא יתן לי אותו לצרוב. אז תודה לכל מי שניסה לעזור ובעיקר לטראנסלווור על נתינת הכיוון שפטרה את התעלומה...יישר כוח מיי ד´טראנס בי ווית´ יו.

למעלה