BL-book list

netapet2

New member
BL-book list

אם יש PL, כלומר פלייליסט, למה אי אפשר לעשות רשימת ספרים מומלצים?! גם את זה צריך... נטע

Baroola

New member
או הו..

אשתו של הנוסע בזמן קו זמן פרנויה נקודת ההונאה מלאכים ושדים צבוטותי בסימן ונוס מישהו לרוץ איתו ויש עוד הרבה..

SoosKatan

New member
[:

גחליליות \ נורית מץ הנערה מים קורטז \ פיטר בנצ'לי חמשת רבעי התפוז - אבל הוא ספר מאוד מיוחד. מסתורי. מוזר.

VmaayanV

New member
אם כבר, אז שאלה על ספר..

מישהו קרא את הספר 'אם יש גן עדן'? שווה קריאה?

netapet2

New member
ויש הרבה... D=

אז ככה: קיץ אחד ביחד\ליאת רוטנר תנו לגדול בשקט\ליאת רוטנר לנצח בגדול\ליאת רוטנר. רובי הולר\ שרון קריץ' סודות\ ג'קלין ווילסון נראה לי ... להיות שונה\ גלילה רון פדר-עמית. תריסים ירוקים פתוחים\ רונית לוינשטיין-מלץ נס של אהבה\רונית לוינשטיין-מלץ. בת 15 מקסימה אך מוטרפת\ סו לימב.. האיש של הכלבה הלבנה\ לא זוכרת... וזה הספרים שאני רואה מול העיניים שלי עכשיו, יש טונות שאני פשוט לא זוכרת.

netapet2

New member
גם המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה

של ה"מבוגרים"... (כאילו לא הירוק...) זה אחלה ספר לא זוכרת ש מי..

Sophieee

New member
צודקת,

אבל זה לא משנה-המבוגרים והירוק הם עם אותו תוכן לגמרי.רק הכריכה שונה.

DirtySpirit

New member
כמו שאמרו קודם

המבוגרים והגרסת נוער זה אותו דבר בדיוק, חוץ מהכריכה והעובי של הספר.. ולפעמים גם המחיר

netapet2

New member
אני יודעת... אבל לא יודעת למה הם עשו

את הכריכה שונה, אני קראתי ת'רגיל... הם סתם מזבלים ת'מוח...

matron

New member
הממ...

-הארי פוטר ואבן החכמים -הארי פוטר וחדר הסודות -הארי פוטר והאסיר מאזקבאן -הארי פוטר וגביע האש (אני באמצע אפשר להגיד) -צמרמורת - כל הסידרה! הכי מומלץ: מי רוצה להיות רואה ואינו נראה? אלה ספרים שאני ממש אהבתי!

Brownie s

New member
המ

הדבר האחרון הכי טוב שקראתי- המשחק של אנדר, הכרך הראשון. זה מדהים.

Baroola

New member
וואו קראתי את זה לפני שנה בערך..

העלית בי נשכחות :) אחלה ספר.

DirtySpirit

New member
אעהעהעה

כתבתי פה הודעה ארוכה עם מלא ספרים אתמול ומסתבר שזה לא שלח את זה

:)

המאהב- א.ב. יהושע. כל הספרים של אתגר קרת- געגועיי לקיסינג'ר, אניהו, הקייטנה של קנלר, צינורות. הקייטנה של קנלר בקומיקס, של יואב משהו.. דמי מפתח- יהלי סובול. אלה הספרים הכי טובים.

<ועכשיו אני קוראת סוף סוף מישהו לרוץ איתו

>

sapirosh92

New member
אמממ...

אני אומנם די הפסקתי לקרוא בשנה האחרונה אבל לפני זה הייתי ממש קוראת בשביל להירדם... אלימות בשכונה נושא אישי סוד הגן הנעלם אמא, תגידי זה נכון? רוץ ילד רוץ קריאת הינשוף מלפפונים חמוצים עם שוקולדה-(לבנות) ואני רוצה לקורא את "אדי מלך המסטולים"

matron

New member
הארי פוטר! ../images/Emo63.gif ../images/Emo47.gif

מתי יצא הספר השביעי בעיברת?

למעלה