Bjork goes prog

yoav kotner

New member
Bjork goes prog

באלבום המתקרב של ביורק שיקרא "Medulla" יתארחו מייק פאטון מלהקת "Mr. Bungle" וכמו כן רוברט וויאט.

מה זה קשור?

באותה מידה היא יכולה לארח את ג'ון אנדרסון, ועדיין זה לא יהיה פרוג. אתה באמת קוטנר? כי אם לא, זה לא לעניין שאתה משתמש בשם שלו.

brotos

New member
אתה באמת אורי ברייטמן?

אני מכיר גם מישהו שקורא לעצמו סיד בארט. נו, אז זה הוא?

סיד בארט לא יודע עברית

והוא לא ישראלי, ואני בספק רב אם הוא מסוגל בכלל להתבטא. לשאלתך אם אני א"ב, אז כן - ואני יכול להוכיח זאת. זה פשוט לא לעניין להשתמש בשם של בן-אדם אמיתי, ישראלי, שעלול לבלבל אנשים.

orbiti

New member
צודק

במיוחד בהתחשב בזה שליואב קוטנר יש מחשב וחיבור לאינטרנט, והוא אפילו כתב מספר פעמים בפורומים בנענע ובוויינט.

MajorWinters

New member
גם אתה לא קשור../images/Emo19.gif

היא יכולה גם לארח את הקסק פיזטולז, וזה כן יהיה פרוג. כל עוד לא שמעת אין לדעת... ובעניין קוטנר... גם אני לא מייג'ור ווינטרס, וברוטוס הוא לא ברוטוס, רעיה היא לא ליצן החצר ממריליון (למרות שאולי הייתה רוצה להיות
) ומורנא007 הוא לא באמת ג'יימס בונד! הבן אדם פשוט לקח שם של אדם שהוא מעריך!

מורנא007

New member
בטח שלא ../images/Emo9.gif

עם הכרס שיש לי ובעיות הראיה, היו פוסלים אותי במבחן הראשון. בכל זאת יתכן במקרה הנ"ל ש- י. בכבודו ובעצמו כתב בפורום.

Rubycon

New member
My name is Uri Breitman

I adore The Flower Kings and can't stand complex-on-purpose bands like Ahvak.

Rubycon

New member
my name is pasteran

And I'm one of those unfortunately many (although they hardly compare to me) people for whom the expression "Ignorance is bliss" is valid. Oh, and I think my oh-so-cool antagonistic moans towards Rubycon will finally help me to get laid.

boohb

New member
That...

That wasn't a pigeon that was a swallow, an african swallow. No, wait! These are two african swallows flying together with a coconut between them hanging on a string.... booh.

שפנפן

New member
סליחה שאני מפריע לדיון הפורע :)

אני חושב שביורק עושה רוק מתקדם , בלי קשר למי ינגן איתה באלבום הקרוב או לא. לדעתי היא בין המוזיקאים המקוריים היחידים שבאמת מצליחים.

למעלה