BJJ-ג'ודו דעתי בענין(ועוד דברים)

גיורא, חסרה לך הבנה ביסודות השיטה

אני מצטער להגיד לך. הסילבוב שלנו מדגיש את טכניקות ההגנה העצמית לרחוב ובמיוחד לאספלט . תבוא לאימון אצלי ותראה שאני מפריד בין אימוני ההגנה העצמית לאימוני הmma

Giyora68

New member
אשמח

אבל אתה בעצם מסכים איתי. יש הבדל , לא הכל עובד בכל מצב.

HAKOKI

New member
לגיורא

הכניסה של רוריון נראית לך אולי רע בגלל שהבחור השני השתולל וניסה להכות,העובדה היא שהם הגיעו לקרקע והיא עשתה את העבודה,ומשם זה נגמר. חלקכם שוב ושוב מזכירים את עניין הרחוב,וכנראה שפשוט לא רוצים להקשיב למה שאומרים לכם,גרייסי ג'יוג'יטסו זה לא הטלות על מזרון והתגלגלות על הקרקע!!!! צאו מהסרט כבר! זו שיטה להגנה עצמית שהתחילה ברחוב ותישאר ברחוב כל עוד ימשיכו ללמד אותה כמו שאמורים,זה שחלק מהמורים "המומחים" מציגים את השיטה כדבר שולי שלא דורש טכניות אלא רק נשיכה טובה זה לא אומר שהם מראים את השיטה,ואפילו אומר שאין להם ידע בסיסי בקרקע. וכמו שאמרתי יש שינויים בין קרב רחוב לקרב זירה,אבל השיטה לא בנויה על קרבות זירה אלא על קרבות רחוב.

Giyora68

New member
הכל היפותתי

1.תמיד קל לנתח מהצד , שטויות קטונתי . א. הוריון גדול מיריבו ( שאגב אין לי מושג מי הבחור). ב. היריב בורח אחורה ונעצר בקהל . ג. הברך של הוריון בעלת פוטנציאל שקשוקה בכניסה כמו גם אשכיו . 2. ראה 1 ...

HAKOKI

New member
גיורא אתה פשוט חי בסרט

פשוט אין טעם לדיון במיוחד כאשר אתה נותן ביקורת ו``מנתח`` מאסטרים אמיתיים שבחנו את עצמם באמת. באשר לזה שהכל היפותתי,קרב ללא חוקים הוא לא היפותתי הוא קיים ואמיתי לעומת זאת מכות ``מיוחדות`` ותירוצים כמו שנכתבים על ידך הם כן היפותתים.

Giyora68

New member
פשש חזרת להיות תוקפני .

אתה ניתחת מאסטר בעבר מבלי לדעת שום דבר וחצי דבר ההבדל שאני על ג'יוגיטסו קצת יודע . אפרופו רחוב ,אני מקוה יא חביבי שברחוב אתה לא מדבר כ"כ תקיף כמו שאתה מדבר מאחורי המקלדת .

אם יהיה פה עוד דיון BJJ ברחוב....

אם יהיה פה עוד דיון על הטלות על רצפה, עבודה מול מספר יריבים, BJJ כא"ל שאינה רק קרקע, או כל ווריאציה של הדברים הללו, יש סיכוי נחמד שאני אצעק, אחליף צבעים, אפתח שישים משתמשים חדשים בתפוז ואנהל אותו בעצמי, עם עצמי, למען יראו ויראו!!!

Tonjin

New member
גוטמן הוורוד..

אתה יודע מה, זה יכול לתפוס לא רע.. אני חייב לרוץ לאימון, ואחרי זה עניינים - אבל מחר כשאני אחזור נראה מה אפשר לעשות

משה קיץ

New member
כניסה נראית רע גיורא??

הכניסה מצויינת ובוצעה פעם אחר פעם.הורדה נקיה ,בטוחה,רוריון סיים למעלה,השיג פוזיצייה שולטת וסיים ענין. כך זה היה קורה גם ברחוב(בחניה של הקניון,בפארק ובכל סט תפאורה שתרצה) בבסיס של השיטה אין הבדל בין מה שמבוצע על המזרון לבין מה שיבוצע ברחוב.הכל שאלה של כמה אתה מיומן וכמה השיטה "טבעית" ופרקטית.

שאלה אליך משה

הרי אימונים בג'יאו ג'יטסו נעשים אך ורק כשאתם יחפים(או מקסימום נעלי בלט לגברים) כשאתה ברחוב אתה יכול ליישם את כל הטכניקה שלך עם נעליים?מגפיים? אפשר להיות גמיש באותה מידה?(ברור לי שהתשובה היא לא) אז איך אפשר לדעת אם כל הדברים שעושים הגרייסים(ואתה) נפלא על המזרון יהיו אפקטיבים באותה המידה עם נעליים גסות או כל נעל בעצם. האם זה זניח או שיש לכך משמעות גדולה?

BJJ ונגינת פסנתר בכפות הרגליים...

אז את האפסיונטה של בטהובן כנראה לא ינגנו רוריון וריקסון עם כפות הרגליים שלהם, כאשר הם לובשים נעליים, אבל זו נראית לי שאלה נוקדנית משהו...

HAKOKI

New member
nick up and down

כרגע הוכחת שגרייסי ג'יוג'יטסו זו שיטת בלוף. פאק מה אני יעשה עכשיו......

למעלה