BJJ ביום שישי

patetta

New member
BJJ ביום שישי

היי מישהו פה יודע על מקום שמלמדים בו BJJ ביום שישי. אין זמן אחר שבו אני יכול להתאמן ואני אשמח לבוא גם אם זה רק "מזרן פתוח" שיאפשר ללמוד בדרך האוריגמי

benxd2

New member
Bjj בימים שלישי שישי

שלום, ה-top brother world נחשבת כיום לקבוצה מהחזקות ביותר בעולם בתחום הגרפלינג,ג'יאו-ג'יטסו ברזילאי ו-mma אימוני ג'יאו-ג'יטסו ברזילאי,גרפלינג ו-mma מתקיימים בחולון ברח' הופיין 44 "מרכז רעים" בימים ג-20:00-22:00 ימי ו-14:00-16:00 יש אופציה גם ל-4 ו-6 אימונים בשבוע . נותרו מקומות בודדים היות והקבוצה מוגבלת ל-12 מתאמנים . נשמח לראותכם ,בברכה,ברק המאירי

זה ספורט תחרותי, לא כל כך בעיה לבדוק מי הן

הקבוצות החזקות בעולם. לא בדקתי, אבל אלא אם כן יש לך מידע שהקבוצה הנ"ל אינה מהחזקות בעולם כפי שנטען, אז אני לא רואה מה הבעיה.

William Kidd

New member
גם בספורט תחרותי

בעיקר בגלל ריבוי ההתאחדויות, זרמים, ארגונים וכו' - קשה לבדוק עובדה כזאת. יש מעט מאוד אמנויות לחימה שבהם יש התאחדות אחת שמרכזת הכל. לצרוך העיניין אנחנו יכולים לארגן: "אליפות עולם לתושבי באר שבע" מה שיכתיר את המנצח כאלוף עולם.

אם התחרות היחידה שהקבוצה זכתה

בה היא תחרות העולם לבאר שבע כנראה שהיא לא אחת הקבוצות החזקות בעולם

להבנתי מדובר על הארגון, לא על הקבוצה

אולי יש בלבול במונחים, אם אני טועה אשמח לתיקון, אבל נראה כאילו ההתייחסות היא לארגון-האב שהקבוצה בישראל היא חלק ממנו, ולא לקבוצה הישראלית. כמובן שיש קשר בין השניים, אבל לא הייתי מתייחס להצלחות הארגון בארה"ב כסיבה טובה ללמוד בו כאן. התרשמות מהמדריך והקבוצה נראות לי חשובות הרבה יותר.

אם שבת גם בא בחשבון, אז במולטיפייט בת"א

אם שבת 16:30-19:30 גם בא בחשבון, אז במועדון מולטיפייט שבמרכז הספורט של אוניברסיטת ת"א מתאמנים בג'ו-ג'יטסו וב- BJJ תחת חיים פאר. עושים שם המון קרקע ורנדורי. פרטים אצלי או באתר: http://www.multifight.net רן.

Kali guy

New member
BJJ ביום שישי

יש אימונים ביום שישי בגבעתיים של גבריאל קיטובר, עולה חדש מברזיל,בעל חגורה שחורה והיה אחדהלוחמים המובילים בברזיל. גבריאל- 054-8394720 מאד ממליץ,יש מעטים ברמתו בארץ.

לא ציינת היכן אתה גר

אבל אנחנו מקיימים אימון בימי שישי 14:00-16:30 בנתניה. הקבוצה השייכת לגרייסי הומייטה ישראל ובהדרכת איתי ליבוביץ. אתה מוזמן ליצור קשר. 050-5568555

למעלה