Bithikotsis - Frankosiriani התרגום

Bithikotsis - Frankosiriani התרגום

Artist - Giorgos Bithikotsis Song - Franksoriani אנגלו יוונית : Mia fountosi mia floga, eho mesa stin kardia, les kai maya mou'his kani, Franksiriani glikia Tha 'rtho na se antamoso pali stin akroyalia, Tha 'thela na me hortasis olo hadhia ke filia Tha se paro na yiriso Finika, Parakopi, Galisa ke Delagratsia, ke as mou 'rthi sinkopi Sto Pateli, sto Niohori, fina stin Alithini, ke sto Biskopio mia romantza, glikia mou Frankosiriani. עברית : זמר : ביפטיקוקיס שם השיר : פראנקסויריאני יש לי אש יש לי להבה , בתוך הלב שלי. כי עשית עליי קסם פרנקוסיריאני מתוקה אני הולך לפגוש אותך שוב בחוף אני רוצה להנות מהנשיקות שלך ומהחיבוקים אני הולך לקחת אותך לכל המקומות פיניקה פאראקופי גאליסה ודלאגראציה אפילו אם המקל יפגע בי אנחנו נעשה חיים בפאטלי ניחורי ואליתי יהיה לנו רומן בביסקופיו,פראקוסינריאני מתוקה שלי. תהנו .. שלכם גרב.

עוד תרגום לשיר .. Siko Horepse..

שם השיר : Siko Horepse Sirtaki המבצע : לא ידוע. אנגלו יוונית : Siko, horepse sirtaki me treli dhiplopenia horepse to sa mortaki, ne vouix' i yitonia Ela, piase me ap'ton omo ki opa prota to dhexi ki an mou kourastis sto dhromo tha se paro me taxi. Thelo kefia, thelo yelia ki i foni mou n'akousti. Ap' tou bouzoukiou ta telia eho apopse kremasti. Osa ki an mou poun, plirono ke keraste ta pedhia thelo na se kamarono oli touti ti vradhia. עברית : תעמוד תרקוד לסירקטאקי , לצלילים האדירים של הבוזוקי תרקוד כמו טיפש עד שכל השכונה תראה בוא קח לי תיד ובוא נתחיל בהתחלה רגל ימין אחר כך תרד למטה אני יקח אותך הביתה במונית . אני רוצה לעשות כיף וצחוקים אני רוצה שהקול שלי יישמע הלילה אני תלויה על המיתרים של הבוזוקי לא משנה כמה יהיה החשבון , אני ישלם ויזמין לכולם משהו לשתות אני רוצה להנות מהריקוד שלך כל הלילה שלכם גרב. תהנו

arik87

New member
יש כמה טעויות

בראש ובראשונה הזמר במקור הוא מרקוס ואמאקאריס markos bambakaris דבר שני פרנקוסיריאני זה אי ביוון

arik87

New member
גם טעיתי במשהו ../images/Emo12.gif

בקשר לזמר לא טעיתי!! אבל בקשר לפרנקוסיריאני---->זה נערה מהאי סיירוס

למעלה