כבר היו לי תקוות גלה לי.
ח חMודה New member 16/6/03 #56 אני לא מפה. אני פשוט מכירה פה כמה ילדים. זהו, אני לא אמורה להיות פה. קפצתי לבקר!
C CAROUSEL New member 16/6/03 #58 סבבה תמשיכי להיות פה, נחמד פה. אבל רק אל תשאלי אותי: "מי אתה?!" "תגלי לי!" וכו'.............
T Tapuhi New member 16/6/03 #59 אתה לא אומר מי אתה כי אתה איזה ח'ניק מעצבן, שיושב בבית ומעצבן אנשים. ובטח אתה גם מכוער.
O ofrikit New member 16/6/03 #61 אממ לדעתי... אתה מהשיכבה... אבל בהתחלה לא היה אכפת לך לגלות פשוט שכולם התחילו לשאול נהיה לך פתאום מעניין אז החלטת ללכת על זה..וזהו כייף לך שאף אחד פשוט לא יודע מי אתה! צודקת או לא?!
אממ לדעתי... אתה מהשיכבה... אבל בהתחלה לא היה אכפת לך לגלות פשוט שכולם התחילו לשאול נהיה לך פתאום מעניין אז החלטת ללכת על זה..וזהו כייף לך שאף אחד פשוט לא יודע מי אתה! צודקת או לא?!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 16/6/03 #65 חחחח מעין ../images/Emo68.gif קבלי.. ../images/Emo176.gif "ערב טוב וברוכים הבאים לתוכנית "מתארחים" עם עופרי גרעיני!!" עופרי יא שרינקית קטנה.
חחחח מעין ../images/Emo68.gif קבלי.. ../images/Emo176.gif "ערב טוב וברוכים הבאים לתוכנית "מתארחים" עם עופרי גרעיני!!" עופרי יא שרינקית קטנה.
O ofrikit New member 17/6/03 #82 אופיר אני רוצה הסבר מזתומרת תוכנית ארוח כאילו, לא הבנתי למה את אומרת את זה?! ומזה שרינקית?
Y YaLdoNet 4 EveR New member 17/6/03 #83 עופרי, אני מתה עלייך ../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif אבל סתמי. שרינק - באנגלית - פסיכולוג וכל היתר זה וואנאבי בדיחה פרטית שאיבדה את הצבע ואת הטעם.
עופרי, אני מתה עלייך ../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif אבל סתמי. שרינק - באנגלית - פסיכולוג וכל היתר זה וואנאבי בדיחה פרטית שאיבדה את הצבע ואת הטעם.