Bishop Lamont & DJ Skee Present

הקדמת אותי!

בישופ למונט נחשב לאחת ההבטחות הגדולות של השנים הקרובות, לא אחר מ דר. דרה בחר בו להמשיך את דרכם של ה D.O.C. , סנופ דוגג, אמינם, פידי סנט ודה גיים ככוכבי העל שהוא גילה.טביעות האצבעות שלו היו על כל האלבום האחרון של Warren G ואם יש אלוהים כנראה נשמע הרבה ממנו השנה בDETOX של דרה. זה אמנם מתוייג כמיקסטייפ, אך כל ההפקות הן מקוריות. יש כאן מפיקים מאוד מוערכים שתרמו ביטים. הנה דף ההורדה של האלבום עם כל רשימת המשתתפים.

seem like damn near every rapper

bang well i just hope Andre 3000 rap again מתוך Translator המצוין שמעתי היום את המיקסטייפ באייפוד ויש לבחור מה להגיד, הוא מזכיר בטיפה את פידי סנט מבחינת הקול אבל יותר אנרגטי. בניגוד לפיפטי הוא ממש לא מתפשר על הטקסטים שלו. כדאי מאוד לבדוק, יש פה גם כמה ביטים שורפים.

alkai

New member
נצל"ש - not a criminal - remix.

http://profile.imeem.com/-GY72e/music/qQv9zgW_/not_a_criminal_remix/ אחלה רמיקס, יותר טוב מהשיר עצמו כמובן.

KOOL MIC

New member
מה שמזכיר לי, הוא גם התארח אצל ...

האחים הקטנים במייקסטייפ האחרון והמצויין קטע שנישמע כמו הפקה של הדוקטור וסנופ בפזמון מי שלא בדק: Mick Boogie and Little Brother- And Justus For All מסתובב ברשת הוא הופץ חינם

רשימת השירים לאלבום החדש - יאנג באק

אז מה אם רובכם שונאים אותו, לפחות תעיפו מבט... על הניר זה נראה מרשים מאוד... 01. Push Em Back (Produced by Danjahandz) 02. Say It To My Face (Feat. Bun B, 8Ball & MJG) (Produced by Diaz Brothers) 03. Buss Your Head (Feat. 615) (Produced by J.U.S.T.I.C.E. League) 04. I Ain't Fucking With You (Feat. Trick Daddy & Snoop Dogg) (Produced by Hi-Tek) 05. Get Buck (Produced by Polow Da Don) - הוידאו, באנגר ענק! 06. Buck the World (Feat. Lyfe Jennings) (Produced by Jake One) 07. Slow Your Roll (Feat. Chester Bennington from Linkin Park) (Produced by Dr. Dre) - תגידו שזה לא נראה מעולה 08. Hold On (Feat. 50 Cent) (Produced by Dr. Dre) 09. Pocket Full Of Papers (Feat. Young Jeezy) (Produced by DJ Toomp) 10. Haters (Feat. Kokane) (Produced by Vitamin D) 11. You Aint Going Nowhere (Produced by Dr. Dre) 12. Money Good (Produced by Lil' Jon) 13. Puff Puff Pass (Feat. Ky-Mani Marley) (Produced by Jonathan Rotem) 14. The Clean Up Man (Produced by Needlz) 15. 4 Kings (Feat. Pimp C, T.I. & Young Jeezy) (Produced by Jazze Pha) 16. I Know You Want Me (Feat. Jazze Pha) (Produced by Jazze Pha) 17. Lose Your Mind (Feat. Eminem) (Produced by Eminem) 18. Dead or Alive (Feat. Paul Wall) (Produced by Three Six Mafia) 19. Gone In The Morning (Feat. Trey Songz) (Produced by Sha Money XL & Tha Bizness) 20. Get Buck (Remix) (Feat. Rich Boy, B.G., Young Hot Rod, C-Bo & Lil' Scrappy) (Produced by Polow Da Don) *GHOST TRACK* 50 Cent - Funeral (Cam'ron Diss)

Pootie Tang

New member
באק אחלה של ראפר...

הכי טוב מכל חבורת הזבל הזאת, והוא באמת טוב. הקודם היה קטלני (הקליפ ל shorty wanna ride הוא אחד היחידים שבאמת עיניינו אותי... אחלה גירסה לסרט ענקי ומטומטם יחד. כמו באק עצמו בערך..)

kapoya

New member
אוי תעשה לי טובה

ליל' ג'ון הוא ערמה של כלום ושום דבר.

Trrasque

New member
חסרה פה הפקה

איפה Just blaze? דוווקא אותו הוא שכח? ושמתי לב שגם Notz הוא מפיק לא רע בכלל...בדגש על Busta rhymes - Everybody rise (שאגב, זה אותו סימפול שדרה השתמש בדיסק האחרון של סנופ בשיר boss's life) The game - Two occasions אני אשמח לעוד המלצות על הפקות טובות שלו

מפיק של הרבה פספוסים

אבל יש לו כמה יציאות גדולות Scarface - Keep Me Down Busta Rhymes - Pass The Courvoisier - גרסת האלבום, לא הרימיקס שבוידאו. זהו, מלבד שניים שכבר ציינת אני לא מצליח להיזכר בעוד הפקות יוצאות מן הכלל שלו. אה, הוא אחראי ללהיט החרוש אחושרמוטה של סנופ דוגג וערס. קלי That´s That Shit אבל כשאמרתי "יציאות גדולות" לא התכוונתי לשירותים אצל הדוד אחרי ליל הסדר...

The Fader סקרו את החדש של רדמן

ואיך אפשר לא לאהוב את רדמן? רק חבל שלא הכניסו בסוף את Future Thugs עם גוסטפייס ולודקריס. כנראה כי כרגיל, לודה רוצח את כולם עם הבית שלו.

Pootie Tang

New member
שיר 9 עוד יככב בסיכומי שנה של 2007.

רדמן מלך. שיצא כבר האלבום הזה.

למעלה