Birth לישראל!!!

shiray

New member
ואווו זה ממש ממש מעולה!!!

תודה!!! גם מגיע תוך שבוע שזה ממש מעולה! בחיםי לא ציפיתי לזה! וגם התרגום ממש לא גרוע... רק בטח פתאום כשהסרט יתקרב אני אראה שיקראו לסרט "ילד קטלני" או משהו בסגנון...

shiray

New member
ואוו סנילי!

הם כתבו תאריך, ואז פשוט באותו יום התאריך עדיין היה כתוב, אבל משום מה לא ראית קולנוע בו הסרט מוצג... אח"כ הם כתבו שזה בעוד שבו עושוב אותו דבר...

חחח תודה שאתה סומך עליי,

אבל איך אתה לא זוכר, איך?!? זה הדבר הראשון שנזכרתי בו איך שכתבת שזה לפי וואלה... חחח

חחח איך אפשר לישכוח?

Kidmaniac Liron

New member
I LOVE YOU!!!!!!!!!

תודה ערן, עשית לי את היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תקלטו איזה מזל עצום יש לנו עם הסרטים של ניקול. יש כאן סרטים שמגיעים לארץ אחרי חודשים!!!!!!!!! יואו איזה חדשות מדהימות!!!!!!!!!!

shiray

New member
ממש מזל עצום!!!

נדמה לי ש"השעות" היה די הסרט האחרון של ניקול שלקח לו הרבה זמן להגיע אלינו! ואם אכן הסרט יגיע אלינו ב-11.11, אני די סבורה שהוא ייצא כאן לפני הרבה מדינות גדולות ומשמעותיות בהרבה מישראל הקטנה! אז יאללה- שנארגן כבר מפגש בסינמה סיטי??

shiray

New member
רק שנמאס לי לארגן מפגשים

כל הזמן אני מנסה לארגן ולא משתפים פעולה... נראה כשזה יתקרב. ואיך אתה הולך לרואת את הסרט קודם (אולי)???

יאפ

באמת יש לנו מזל עצום!! היתי בטוחה שזה יקח עד איזה חודשיים עד שזה יגיע לארץ... ואיזה כיף יהיה ליקרוא ביקורות על הסרט ולהבין בדיוק על מה מדובר

למעלה