Birdman - Low pull in Slovenia

rbagg

New member
אני אגיד לך מה כמעט עבר לו בראש...

עץ סלובני
רועי

Icarus Canopies

New member
לא בטוח שזה כ"כ מטורף

אם עיני אינן מטעות אותי, המצנחים שבשימוש כאן הם BAES RIGS. זה גובה די נורמאלי לפתיחה בקפיצת BASE. למרות ש- BASE זה טרוף מלכהתחילה... UV

eligrt

New member
החבר'ה האלה פשוט מטורפים ../images/Emo2.gif

מעניין מה היה קורה אם היה צריך לפתוח רזרבי
עם זאת, מטורפים מטורפים אבל עדיין העלו חיוך גדול על הפנים שלי (מזל שהיו אוזניים לעצור אותו...)

HaimH

New member
אין רזרבי ../images/Emo18.gif

יובל צודק, אלה מצנחי BASE, שמאופיינים בפתיחה מאד מהירה. זאת הסיבה שהצנחנים הנ"ל "מרשים לעצמם" לפתוח בכזה גובה נמוך, ומקווים שלא יהיו ז"ל. כמו כן ב-RIG של BASE אין רזרבי כך שהם לא צריכים לדאוג/להתלבט לגבי לפתוח אותו. שמיים כחולים לכולם. חיים.

יש בשוק RIG ל BASE עם רזרבי

בזמנו ראיתי אחד כזה אצל יאן נילסן. הציוד מיוצר ע"י מארתה (ממוקמת איפה שהוא בפלורידה) ובבדיקות שעשה יאן, פה בארץ, ההרזרבי נפתח תוך 15 מטר מרגע הניתוק ועד לפתיחה מושלמת של הציוד

HaimH

New member
כל הכבוד ../images/Emo179.gif

אורי ויואב סחטיין על השיטוטים והחיפושים באינטרנט. אין ספק שה-RIG של VERTIGO מציג באור שונה (הרבה יותר בטוח) את עולם ה-B.A.S.E לפי התמונה בדף הבית של החברה, בניתוק הראשי ופתיחת הרזרבי, נראה שהם משתמשים באותו פטנט של חברת RWS והוא ה-SKYHOOK RSL. מעניין מי חשב על זה קודם, הא ?! שמיים כחולים לכולם. חיים.

YoavR

New member
יש תשובה לשאלתך באתר של RWS

בנוסף - מקריאה בשני המקומות: בציוד ה BASE - הרייזרים של הראשי מחומברים לפרי-בד של הרזרבי - ואילו ב RWS הראי מחובר לבריידל.

למעלה