Bilzen Jazz and Pop Festival -1969

dj MosheL

New member
Bilzen Jazz and Pop Festival -1969

בשנת 1969 נערך פסטיבל Bilzen בבלגיה הלהקות המובילות בפסטיבל הזה היו : Deep Purple עם ההרכב החדש גילן בשירה וגלובר על הבס והם ניגנו את: Wring That Neck Mandrake Root Moody Blues ניגנו את: Tuesday Afternoon Have you heard (Part 1) The Voyage Have you heard (Part 2) Soft Machine ניגנו : Moon In June Humble Pie ניגנו : Shakey Jake I Walk On Gilded Splinters Bonzo Dog Doo Dah Band ניגנו : Big Shot You Done My Brain In Hello Mabel Urban Spaceman Quiet Talks and Summer Walks I'm Forever Blowing Bubbles Canyons of Your Mind Shocking Blue שהיו בשיא הפופולריות שלהם עם הלהיט הענק ונוס ועוד אי אילו להקות שכבר לא שומעים עליהן יותר במהלך השבוע אני יעלה לכאן קטעים מתוךהפסטיבל הזה ולפתיחה קבלו את להקת כחול מזעזע בלהיט הענק ונוס שלכם Dj MosheL

garcia

New member
אמנם לא שייך לפסטיבל בילזן בבלגיה

אבל הפסטיבל הזה מזכיר לי את אחד האתרים הטובים ביותר שמכסים את כל הפסטיבלים באנגליה שנערכו באנגליה משנת 1967 עד לשנת 1985. אין ספור לינקים עם פרטים, תמונות, כרזות וסקירות. אתר חובה לכל חובבי הסצנה בממלכה הבריטית. הנה הלינק.

melancholy man

New member
איזה יופי גארסיה

תענוג האתר הזה, יש משהו בפסטיבלים החיניים מהסיקסטיס (וקצת מהסבנטיס), שמרגיש נכון, ככה צריכים, בעיני לפחות, מוסיקאים להתיחס למוסיקה שלהם, כמשהו שמי שרוצה לשמוע אותה, לא צריך להיות מיליונר, כאל אומנות וכיף ולא כאל איזה מוצר צריכה. חוץ מזה, התמונות שם, זה אחד הדברים היחידים שיכולים לגרום לי לקנא באמת במישהו... כל כך נולדתי לא בזמן ובמקום הנכון, שזה עצוב.

garcia

New member
סבבה

אתר באמת מושקע שמאחורי כל לינק מסתתרים עוד ועוד לינקים. חתיכת פרוייקט הרימו החבר'ה האלו מהאתר.

dj MosheL

New member
אם אין לחם - תשמעו עוגה

קבלו את להקת Humble Pie בשני שירים : Shakey Jake & I Walk On Gilded Splinters מפסטיבל BILZEN August 24 1969 MosheL

melancholy man

New member
וזה, פאקינג רוק אנד רול

סחה מושל, אחלה קליפ!. אין על האמבל פאי ומאריוט.

למעלה