Biggie Smalls is the Illest

samforme

New member
BIGGIE שלי...

אין בכלל שאלה מי הראפר הכי ILLEST בכל הזמנים (יסלחו לי כל הטופאקים למיניהם). 10 שנים עברו מאז שאלמוני תקע בו כדור מרכב נוסע, ועדיין לא קם MC עם יכולת ליריקה ו- STORYTELLING כמו של השמן. READY TO DIE הוא אלבום ההיפהופ שהתנגן הכי הרבה פעמים באוזן שלי, וכל פעם הוא מקבל אצלי משמעות אחרת. BIGGIE לא רק חזה את מותו בטרם עת, אלא גם אירועים כמו התרסקות התאומים Time to get paid, blow up like the World Trade נכתב 7 שנים לפני ה - 9/11 ותמיד עצוב לחשוב יצירות היינו מרוויחים אילולא קטעו את חיי לפני עשור עוד לפני שמלאו לו 25...

1uLtRaSoNiC1

New member
כבר ידוע מה אני חושב עליו

הראפר האהוב עליי במרחק שנות אור מהאחרים... רדי טו דיי הוא האלבום היפ הופ האהוב עליי במרחק שנות אור מהאחרים... אפילו בתקופה האחרונה שאני בקושי בקושי שומע היפ הופ אני עדיין מכניס את האלבום הזה למערכת כל שבוע... מלך.

תחנת הרדיו המובילה בניו יורק HOT97

עשתה יום שידורים מיוחד לכבוד ביגי יש כאן לשמיעה/הורדה שיחות טלפון מאוד מעניינות של כמעט כל ראפר בולט מהשנים האחרונות + ראיון ראשון אי פעם עם הבת של הראפר הז"ל (בחלק 15) + מלא קטעים אקסקלוסיביים. ובנימה טיפה שונה, שימו לב שבסוף הדף יש 2 קטעים מ-96 שהתגלו לאחרונה שבהם פאף דאדי פותח ג'ורה על טופאק. כידוע, בזמנו פאפי וביגי התנהגו כטליות שכולן תכלת וטענו שהם לא מבינים למה טופאק יורד עליהם ושהם לא רוצים להתעסק בריבים שכאלה. ההקלטות הללו מוכיחות אחרת.

dune d

New member
ראפר מעולה

אני זוכ רשקניתי את האלבום שלו בגלל אחד הסינגלים שלו, רק לאחר שנה בערך ישבתי ובאמת הקשבתי לאלבום במלואו. מאז התאהבתי בו... הוא קנה אותי ואני מקפיד לשמוע את אחד האלבומים שלו מידיי כמה חודשים ולהתענג על אחד הראפרים הטובים שהיו אי פעם לטעמי. RIP Biggie Smalls

dune d

New member
A Tribute To Biggie Smalls

מיקסטייפ חדש לכבוד היום הזה יצא אתמול, הבעיה זה המנחה כאן, ותנחשו מי זה... נכון! פי דידי כמובן.
Mick Boogie & Terry Urban - Unbelievable: A Tribute To Biggie Smalls Tracklist: 1. Diddy Intro 2. Biggie and The Clipse: Blow 3. Biggie and Ray Cash: Gimme The Loot 2007 4. Biggie, Game, and Darien Brockington: On Top (Produced by The Kickdrums) 5. Biggie and AZ: Brooklyn 6. Biggie and Grand Agent & Liv L' Raynge: Motherf*ckers 7. Biggie and Big L: Let The Games Begin 8. Biggie: Live For The Funk (Produced by Khrysis) 9. Diddy Interlude 10. Biggie and Jay-Z: Get Money (live) 11. Biggie and Kanye West: Kicks Open Doors 12. Biggie and Jadakiss: All Day Every Day 13. The Madd Rapper: Still Mad Interlude 14. Biggie and Lil Kim: Only One Thing 15. Biggie and Young Chris: Young G's 2007 (Produced by Moss) 16. Diddy Interlude 17. Biggie and Jay-Z: The Commission 18. Biggie, Black Rob and Ness: Live at the BBQ (Produced by D-Dot) 19. Biggie and 2Pac: Party and Bullsh*t (live) 20. Biggie and Lloyd Banks: Never Been 21. Biggie and Nas: It Ain't Hard 22. Diddy Interlude 23. Biggie and Ab: The East Coast Overdoser (Produced by Terry Urban) 24. Biggie and Prodigy: Escape From NY 25. Biggie and Puff: Lyricist Lounge Freestyle 26. Biggie and Lil Wayne: If You See Me (Produced by Garbs) 27. Biggie: Let It Go 28. Biggie and Mobb Deep: Last Dayz. Diddy Outro​

TakTik

New member
נשמע כמו הופעה חיה

אמיתית... למרות שהאיכות רעה מדי מכדי לקבוע בכלל שזה באמת הם, ולא נגיד, גורילה בלאק ובלאק הייז

Biggie Smalls BABE BABE

ההיכרות הראשונה שלי עם היפ הופ בגיל בוגר יחסית היתה בדיוק כשLIFE AFTER DEATH יצא וחבר טוב השמיע לי אותו.. אם אני יכול לבחור מבין כ"כ קלאסיקות אני חייב לבחור ב ONE MORE CHANCE הענק! בכלל אחד השירים היותר טובים שיצאו בתקופה ההיא שהיפ הופ עוד נשמע מגוון ולא תבניתי..

Pootie Tang

New member
אני ממש מקווה שאתה מתכון לשיר שיש

באלבום ולא לחרא שיצא כקליפ.

כן

בעצם. אגב משמיעה היום של האלבום DUETS למרות מה שבזמנו חשבתי עליו הוא אחלה אלבום שמציג את ביגי בתור אמ סי ענק.. למרות שהרסו שם כמה קלאסיקות... The Youts Will Flow The Great One! THE NOTORIOUS B.I.G A.K.A BIGGIE SMALLS BABE BABE R.I.P The Greatest Till' His Death!

אני שמעתי את ביגי לראשונה

כנראה ב"היפנוטייז", ולא ממש התלהבתי מהשיר (חוץ מהפזמון הממכר) בתור ילד זב חוטם התרגשתי מ ill be missing you ושמתי את ידי על האלבום של פאף דאדי, שם ביגי קנה אותי לגמרי בכל הופעת אורח... השאר כבר היסטוריה. ללא ספק מדובר בסופר-אמסי - פלואו שנשמע כל כך פשוט, אבל הוא כל כך מורכב והומור עצמי מיוחד שאין שני לו. השיר שאני הכי אוהב? כנראה Big Poppa, כשהשיר הזה מתנגן אי אפשר להוריד את החיוך מהפנים שלי. גם ל Machine Gun Funk מגיע מקום של כבוד.

skretch

New member
אחד הענקיים ללא שום ספק

הפעם הראשונה שפגשתי את ביגי הייתה איפשהו ב97-98 כשיצא השיר mo money mo problems והיה להיט בmtv. כמה ימים לאחר מכן אחי קנה את הסינגל והתחלתי לשמוע את השיר אין ספור פעמים ופשוט התאהבתי בשיר. הייתי אולי בכיתה ד' או ה', ולא ידעתי אנגלית טוב אז וכל הזמן המצאתי הברות אחרות שנשמעו כמו הורסים של פאפי, מייס וביגי . אחי גם קנה את האלבום של פאפי no way out, וכמו שחסיד אמר, ביגי הכי מורגש שם וגונב את ההצגה כמעט בכל שיר. ביגי ייחשב לעוד הרבה זמן לאחד האמסיז הכי טובים, ובצדק

למעלה