Biggie and Tupac, the movie

Ecko 1

New member
Biggie and Tupac, the movie

אם מישהו שמע על הסרט הזה, או ראה אותו, שיגיד לי בבקשה אם שווה לקנות אותו, ומה יש בו, אם מסופר שם לא רק על הרצח שלהם, אלא גם על הקורות חיים שלהם, אם יש שם שירים, קליפים וכו'...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

Itai S

New member
../images/Emo107.gif

סרט דוקומנטרי על הרציחות של שניהם, מנסים לפתור את הרציחות ומי אחראי להם. אין קליפים והסאונדטראק הוא רק של שירים של ביגי כי אמא שלטוופאק
לא הסכימה להתראיין ולא הסכימה שישתמשו בחומרים של הבן שלה. לעומת אמא של השמן (אה...ביגי) שכן התראיינה ושיתפה פעולה. הDVD מכיל גם: Commentary by director Nick Broomfield Theatrical trailers Additional scenes including previously unseen footage Nick Broomfield follow-up interview Notorious B.I.G. and Tupac Shakur discographies Christopher Wallace Memorial Fund information

שמור את כספך בכיס

סרט משעמם וטרחני, ללא עובדות חדשות, ללא מוסיקה, ללא עניין.

tupac west side

New member
איפה אני יכול לקנות את

הסרטים האלה יש לי את thug angel שאח שלי קנה לי מחו"ל איפה אני יכול לקנות למשל את tupac vs. או שאר הסרטים שטופאק השתתף בהם

Ecko 1

New member
תגובה...

תודה לירון על זה שאתה מנעתי ממני בזבוז דמי פסח... בכל מקרה רציתי את הסרט דווקא בגלל ביגי ולא טופאק, אבל לא משנה כבר... סרט שאני כן ממליץ עליו שקניתי לפני כמה חודשים זה rhyme and reason מי שלא שמע עליו זה הסרט התעודי הכי טוב שיצא על ההיפ הופ, עם המון ראיונות והסברים על ההיסטוריה, ברייקדאנס, גראפיטי והכל, באמת מומלץ...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

אם אתה אוהב את ביגי

תנסה להניח את ידך על הספיישל שהיה איתו בmtv . דווקא הערוץ המחורבן הזה הצליח לעשות משהו טוב במקרה שלו.

Ecko 1

New member
לירון תענה בבקשה במסרים

"I was allways told that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

למעלה