Big Spender

אנדי54

New member
Big Spender

זהו שמו של שיר שהוקלט ב- 1967 ע"י שירלי בייסי, ונדמה לי שקיים ביצוע נוסף של פגי לי. את המילים כתב/ה סי קולמן והלחן נכתב בידי דורותי פילדס. למי שלא מכיר - הנה המילים: The minute you walked in the joint, I could see you were a man of distinction, A real big spender, Good looking, so refined. Say, wouldn't you like to know What's going on in my mind? So, let me get right to the point, I don't pop my cork for ev'ry guy I see. Hey, big spender, spend... A little time with...me...me...me! Do you wanna have fun? Ssssssssssss... How's about (fun) a few laughs? I can show you a...good time... Do you wanna have fun...fun...fun? How's about (fun) a few (fun) laughs (fun) Laughs (fun) laughs (I can show you a...) (fun) laughs (fun) laughs (good time) Fun, laughs (good time) Fun, laughs (good time) Fun, laughs (good time)...Ssssssssssss... What did you say you are? How's about a ...(laugh) I could give you some... Are you ready for some...(fun) How would you like a... Let me show you a ...(good time) Hey, big spender... Hey, big spender... The minute you walked in the joint, I could see you were a man of distinction, A real big spender. Good looking, so refined. Say wouldn't you like to know What's going on in my mind? So, let me get right to the point, I don't pop my cork for every guy I see. Hey, big spender, Hey, big spender! Hey, big spender! Spend...a little time with ...me! Fun...Laughs...Good Time! Fun...Laughs...Good Time! Fun...Laughs...Good Time! How about a palsy?...Yeah! לשיר הזה יש ריקוד גוש חזק ומקסים ומזמן לא נתקלתי בו. מי מכיר? למי יש רישום ויכול לפרסם? מי חיבר? בין הפותרים נכונה יוגרלו תודותי מקרב הלב.

אנדי54

New member
אגב..

הריקוד הזה אינו מופיע בשם זה במאגר 'רוקדים'. אולי תחת שם אחר?..

ohad atia

New member
השיר

אין לי רישום אבל אני עדיין מרקיד אותו. חיבר את הריקוד ירון מידן (אם אני לא טועה) ומשה פנקס ייבא אותו לריקודי העם :). אם תרצה, תגיע לאחת ההרקדות קודם (לתאם איתי) או אחרי, אני אלמד אותך הוא ממש קצר. שיהיה בכיף :) אוהד

ohad atia

New member
אני בעד... יש לך מצלמה?

חוצמזה שהכוונה היתה ללמד כדי לרשום :) אני מניח שמתישהוא נעשה צילומים גם לריקודים נשכחים כאלה (ויש המונים)

danielia1

New member
רמז.... פרח באביב ...

אבל הרקע הוורוד לא מתאים לכל ריקוד...

ohad atia

New member
פרח באביב

זה לא היה עם מצלמה שלי :) הצילום של פרח באביב (זה שבאתר האוסטרלי) הוא באדיבות דדה לוסקי

היי אוהד.... מת על הריקוד "פרח באב

יב"... {יאללה.. נו, רוץ לתפוס ת'אגו..} אני ועוד כמה אלפים אני מניח.. ו.... לומר לך "תמשיך כך"... לא אעשה {אני גם נגד שטפון ריקודים}... אבל בוא נאחל לך ... הממ... פוריות מוגבלת {ביצירת ריקודים כמובן...} .. משהו כמו נניח, ריקוד כזה אחת ל.. אהה... 5 שנים.

היום שמעתי אותו ברדיו

גם אני מאוד אוהבת את הריקוד. ריקוד איכותי, קליל וזורם. יישר כוח!

אכן ריקוד נהדר!

למדתי אותו לראשונה ביום ההולדת שלי, בקיץ שעבר, ביום שנחתתי בארץ אצל ירון כרמל, כך שיש לו משמעות נוספת עבורי. כבר רוקדים אותו חודשים ארוכים ולא יורד מלוח הבקשות. מי מהשניים בוידאו זה אתה? וד"א, אני לא רוצה לחכות 5 שנים לפנינה הבאה זז, הוידאו מקושר מתוך האתר האוסטרלי של מאגר המידע, לא אתר הוידאו. אילת

ohad atia

New member
אני זה השחור :)

האמת שכל פעם שמתחשק לי לחבר ריקוד על שיר שאני אוהב אני מגלה שהוא רשום כבר... אולי מתישהוא אני אמצא משהו טוב...

../images/Emo41.gif אוהד ???? ../images/Emo2.gif

תשמע חמוד, אם אתה רוצה להיחשב לאחד הגדולים, או שאתה בשאיפה לזה... אתה חייב לפחות שני ריקודים כפולים על שימך

למעלה