Big Spender

אנדי54

New member
אוהד, אם אתה מכיר את הריקוד על

בוריו, אתה מוזמן לרשום ולהציגו כאן. כולנו נשמח מאוד, תודה.

ohad atia

New member
אני אנסה

אבל אני לא משהו ברישום ריקודים :) מאוחר יותר היום אני אפרסם רישום (כנראה לקראת הערב, צריך לעבוד עכשיו...)

ohad atia

New member
רישום Big Spender

חלק ראשון: 1-2 : חילוף בימין ימינה 3-4: שיכול בשמאל אחרי ימין תוך הנפת ידיים: יד ימין במקביל לקרקע, יד שמאל ישרה למעלה. 5-6: חילוף בשמאל שמאלה. 7-8: סיבוב בימין שמאלה (ימין מעל שמאל בשיכול ופניה) 9-10: כפיפה בימין שמאלה (בעת הכפיפה הגוף פונה שמאלה, כאילו עשינו סיבוב ורבע בצעד הקודם) 11-12: חילוף לאחור בימין (כשהפנים שמאלה) 13-14: צעדה תימנית בשמאל במקום 15-16: 3/4 סיבוב ציר בימין שמאלה (מסיימים פנים לחזית) חלק שני: 1: בעיטה בימין לפנים 2: בעיטה בימין לאחור 3: נחיתה על ימין תוך הנפת שמאל לאחור 4: חצי תפנית שמאלה (רגל שמאל באויר) תוך כדי ישור רגל שמאל 5-6: חילוף בשמאל לאחור 7-8: ציר בימין שמאלה 9-16: כמו 1-8 שיהיה בהצלחה... אני באמת מקווה להתחיל פרויקט צילומים של כל ריקודי השורות הנשכחים בקרוב. כנראה אחרי החגים :)

אנדי54

New member
שאלת הבהרה

ביחידות 15-16 של חלק א', הרגל הפעילה היא רגל ימין ולכן בסיום שמאל אמורה להיות פנויה להמשך. איך זה מסתדר עם העובדה שהתנועה הראשונה בחלק ב' מתחילה ברגל ימין? אותה שאלה גם לגבי יחידות 7-8 בחלק ב'. תודה.

ohad atia

New member
הסבר :)

15 -16 : 3/4 סיבוב ציר בימין שמאלה (מסיימים פנים לחזית) כלומר דורכים על ימין לפנים ואז מחזירים משקל לשמאל ומפנים את ימין (צעד ציר כמו בכדורסל לא כמו בפונדק קטן - טעות שלי :) אמרתי שאני לא חזק ברישום) אותו כנ"ל לחלק ב'

למעלה