BIG MISTAKE , HUGE

טינטיןS

New member
BIG MISTAKE , HUGE

טעות ראשונה היתה ההחלטה הספונטנית להיכנס לאוטו במוצ"ש ולהדרים לאיקאה בנתניה. כצפונים לא לקחנו בחשבון שכל עם ישראל נסע לחרמון ועכשיו חוזר הביתה. כשהבנו כבר היה מאוחר מדי ולא נותר אלא לשמוע גלגלצ ולנסות לקבל בהומור את סיוט הנסיעה שערכה כפול זמן - כלומר הרבה .
לאחר שעתיים מיותרות באיקאה, לא האמנתי אבל יצאנו עם עגלה ר-י-ק-ה ! התחלנו לחזור. היינו נורא רעבים והיה מאוחר.
אחרי 22:00. לא ידענו איפה לאכול והחלטנו שניסע ונחפש.
להפתעתי-ושמחתי גיליתי סניף של ג'קו מסתתר מעבר לפינה. את ג'קו אהבתי מאד בגרסה המקורית בחיפה, ופעם אף אכלתי
בקיסריה ונהנתי מאד. אני יודעת שהמותג ירד מגדולתו ובכל זאת, מה יכול להיות רע? ובכלל צריך להגיד תודה שמצאנו מקום פתוח. המקום היה ריק. ייחסתי את זה לשעה. טעות מספר שתיים.
בהמשך לחוסר ההצלחה, 2 המנות שרציתי-סרטנים וצדפות לא היו במלאי. לעומת זאת היה מיקס פירות ים שהכיל- נחשו---- סרטנים וצדפות. סופשבוע, סוף יום, הנחתי שעבדו קשה כל השבת, כפרה. הזמנתי את המיקס. האדון הזמין שרימפס בשמנת.
הגיעה פלטת סלטים, למעט סלט כרוב בטעם אסייתי שהיה פשוט מצויין, טרי ובעל טעם חזק של סויה ושומשום ואיקרא חביבה שאר הסלטים שאפו לסתמיות. מילא.
השרימפס שלו הגיעו , לטעמו עשויים פחות מדי ברוטב שמנת סביר. הוא אכל בשתיקה עגומה.
המיקס שלי הגיע, עם שרימפס שהיו עשויים טוב יותר, 2 סוגי צדפות (וונגלי ומולים), קלמרי (ראשים וגוף), שהיו "מושים" עד מוות, ו2-3 חצאי סרטנים (כחולים)שהיו בסדר גמור. את הקלמרי לא יכולתי לאכול, השאר נאכל בהומור.
כוסית גווירצ בטמפרטורת החדר סגרה ארוחה דהויה ומתסכלת.
באנו, אכלנו, שילמנו, הלכנו.
חזרנו הביתה (הדרך חזרה לקחה פחות משעה וחצי, בטיסה נמוכה, עם כבישים כמעט ריקים).
ג'קו-ככה פסה לה תהילה, וחבל.
בעצם הטעות הראשונה היתה לחשוב שנמצא משו באיקאה.

salo22

New member
לא חייבים לעשות קישור

בין המקומות האלו שנפתחו תחת השם ג'קו לבין המקום של פעם בחיפה, די "חיות שונות" שבהחלט הצעירות שבהן תרתי משמע עושות עוול למוסד.

החתולית

New member
חבל שזו היתה החוויה שלכם

אין קשר בין הסניפים שנפתחו לבין המקום המקורי בחיפה. מרבית הסניפים נסגרו זה מכבר, ונדמה לי שהמסעדה בנתניה היא סנונית אחרונה שלהם.

bruno01

New member
יכול להיות הרבה רע כשמדובר בפירות ים

ונראה לי שגילית את זה...

ממש מבאס. גם לגבי איקאה.

Cafe Latte

New member
אני כל כך אוהבת את הסצינה הזאת מאישה יפה

noahanoon

New member
חבל. אני חושבת שהמקורי בחיפה כן שומר על הרמה

המשפחה של בעלי מאוד אוהבים לאכול שם.
הוא עצמו אכל שם ביום ראשון האחרון עם אורח מניו יורק ושניהם נהנו.

1Shir

New member
אפילו לא קניתם כלום בחנויות של האוכל בסוף?...

tomlevin

New member
אנחנו דווקא אוהבים את ז'קו

נמצא ליד העבודה - ולכן אוכלים שם צהריים בממוצע פעם בשבוע, לרוב המקום מלא מאוד.
הסלטים - אמנם סטנדרטים אך טריים מאוד וטעימים בשילוב עם הפוקצ'ה החמה זו אחלה מנה ראשונה.

אמנם לא אכלתי קלאמרי או אף אחת מהמנות שהזמנתם אך הדגים והשרימפס טריים ולרוב (הייתה נפילה אחת או שתיים) עשויים היטב.

והאמת לא צריך יותר מזה

salo22

New member
אגב לגבי ז'קו

למיטב זיכרוני איכות פירות הים שם תמיד הייתה בנאלית לחלוטין - לפחות בשנים שאני מכיר את המקום, שטאנץ קפוא. לגבי הדגים, תלוי, לפעמים היו הבלחות, אבל לדעתי לפחות בעשר השנים האחרונות גם כן הרבה שטאנץ של של דגי בריכות "פשוטים" ולא ממש הילת סחורת דייגים שהגיעו במיוחד באותו הבוקר ומכרו שללם לבני משפחתו משכימי הקום של אדון ז'קו. בקיצור - שום דבר רציני לכתוב עליו לדעתי, נחמד במסגרת הגבולות המוזכרים, מה שאפשר לכתוב באופן די זהה על מקומות אחרים דומים בעיר בסטלה מריס ויותר למטה.

טינטיןS

New member
מכיון שאני בג'קו, חיפה

נהגתי לאכול רק סרטנים, והתענגתי על כל מציצה, אעיד רק בשמם באהבה וגעגועים.

salo22

New member
קרוב לוודאי שגם זה היה מיבוא קפוא

לא שזה דבר נורא כמובן אבל זה מה שהם היו מוכרים ליד וכך גם יכלו להגיש מנה כזו לאורך כל השנה. לא משהו שמושך אותי וכן יש אפשרות להשיג לעיתים סרטנים טריים מהאיזור במחיר לא רע גם ביחס לבלוקים שקניתי שם.

למעלה