Big Mama

meital17

New member
Big Mama ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

הזמנו מקום כמה חברים שם למחר ורציתי לשאול את עצתם ודעתם של המומחים
מה אתם אומרים

פינליש

New member
טוב אני מעריצה נלהבת.

לא הייתי מפספסת את הצינורות ארבע גבינות את הספגטי עיזים את הסלט מוצרלה גם בגלל הרוטב המעולה ואת הפיצה. חוץ מזה כל פסטה שלהם כמעט היא פיצוץ. אחלה שירות יופי של אווירה תהנו ביג טיים

liti

New member
המומחים אומרים ../images/Emo26.gif

לדלג על הקינוחים שם שהם בינוניים ותו לא. אבל מהשאר אני מאמינה שתהנו. זה לרגל מסיבות הגיוס?

meital17

New member
כן, בסוף החלטנו לא ממש מסיבת גיוס

אלא יותר ערב עם כל החברים. מקבלת את ההמלצה לנסות ולהתרחק קצת מהשמנת... נקווה לטוב, תמיד יש כאלה שיאמרו שהמקום מעולה ויש כאלה שלדעתם זה ההפך. אחזור עם עידכונים ותודה רבה לכולם על העזרה וההמלצות

עמית@

New member
מחבבת אם כי מסתייגת

לאחרונה לקיתי בקלקול קיבה מצמרר עקב פסטת שמנת אחת יותר מדי (אולי אשמתי כי הזמנתי פסטה ברוטב מנת ביום כה חם? או אשמתם שתנאי האחסנה חייבים להיות מהמעולים שבמעולים?) אבל טעים- אכן- אולי כדאי לוותר על השמנת

באבלו

New member
למרות שבדר"כ אנחנו סועדים שם

בפעם האחרונה לקינו בקילקול קיבה רציני...

meital17

New member
גם אני יכולה לכתוב ביקורת../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

אז אתמול הלכנו לביג-מאמא (אחרי שאיבדנו את הדרך אבל לא משנה). הגענו, סך הכל 10 איש, שמרו לנו שולחן בול באמצע המסעדה, מקום מאוד נחמד. אבל עכשיו לעיקר- אוכל
עד עכשיו לא ברור אם קיבלנו או הזמנו 2 פיצה פצה (אני חושבת שככה קוראים לזה) לתחילת הארוחה. בקיצור זה מעין בצק דק מאוד שיש עליו כמה תבלינים ודיי הרבה קמח- אני פסלתי
סתם ממלא את הבטן וגם לא כל כך טעים. אחרי שאמרו לנו שיקח למנות בערך חצי שעה וקצת יותר להגיע הזמנו שתייה ונישנשנו מהדבר המקומח שהגיע לפני. 2 הזמינו פיצה ונראה שהיו דיי מרוצים אם כי לא מלאים במיוחד. אחד לקח את צינורות ארבעת הגבינות ונשמע מאוד מאוד מרוצה
. 2 בנות התחלקו במנת פסטה של רוטב עגבניות עם חתיכות עוף שהייתה מאוד מאוד טעימה
. אני לקחתי מנת פסטה ברוטב שמנת עם שרימפס וקלאמרי שהייתה מעולה, ואפילו לא כבדה מדיי
ועוד אחת הזמינה אותו דבר רק עם רוטב עגבניות במקום השמנת
(סיימה רבע מנה כי התמלאה כנראה מהדבר המקומח שהגישו). חברי לקח מנת פסטה עם רוטב שמנת ונקניק אווז, נשמעו אנחות
ועוד אחד לקח פסטה עם שמנת ופיטריות-
. רק לצערנו אחת לא ממש נהנתה- לקחה מנה ברוטב שמן זית ופטריות יער והכריזה שיש שם משהו בילתי מזוהה
. מכיוון ש"הלשינו" שאני וחברה חוגגות גיוס קיבלנו על חשבון הבית עוגת שוקולד חמה עם רוטב וניל ופירות יער שהיה
אבל לא מזהיר וטירמיסו שהיה מעולה
. בקיצור, כל הסיפור עם שתייה והמנות עלה 490 ש"ח, והשירות היה
. נהננו ונחזור. ותודה לכולם על ההמלצות והאזהרות. (אגב, לא נירשמו קילקולי קיבה)

Lear22

New member
סבבה

ביג מאמא כמעט אף פעם לא מפשלים. לצערי לא יוצא לי לפקוד את המקום יותר מידי. לדעתי ה"דבר המקומח" היה הפוקצ'ה הדקה שלהם. לדעתי היא דווקא מאוד טעימה. ביקורת סבבה. טוב שהרוב נהנו. ושיהיה לך גיוס נעים

עמית@

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif |איקון נדבק ב../images/Emo45.gif |

למעלה