big mama ו-מאיה72 - כנסו רגע:

big mama ו-מאיה72 - כנסו רגע:

לשתיכן תודה רבה על המסרים ששלחתן ל. משום מה, לא התאפשר לי לכתוב תשובה חזרה. אין לי מושג למה. ביג מאמא: תודה על החזקת האצבעות. הניתוח יתקיים ביום שני. נקווה שילך באמת חלק, עם התאוששות סופר-מהירה. אני כרגע די רגועה. אני מניחה שמחר אני כבר אהיה פקעת עצבים לחוצה, שאוי למי שיהיה בקרבתי... מאיה72: תודה על הטיפ לגבי האטמים. אני באמת אשאל רופאים לגבי זה, כל שכן בגלל שאיתי כ"כ חובב מים... לאחי שמו כפתורים ובאמת הוא נזקק לאטמים, אז למה שלא איתי? שוב: תודה תודה תודה

ayeletba

New member
בהצלחה בניתוח ../images/Emo24.gif

נחזיק לכם אצבעות מכאן.

../images/Emo50.gif לילד בניתוח והבראה מהירה

וקלה שיעבור לו ליד, ועוד יותר
לרופא המנתח
אוהבת ו-
אתכם

ורד 34

New member
ניסיתי לישלוח לך מסר אבל לא הלך

הבן שלי עבר בשבוע שעבר ניתוח פוליפים. אני יודעת שזה לא ממש אותו דבר אבל בערך. בכול אופן הניתוח הזה עבר בק'לות מדהימה והופראה עצמה אמרה לי שזה לא יפה להגיד אבל ניתוחים כאלו הם ניתוחים פשוטים וקלים. בכול אופן כאשר הוא היה בערךבן שנתיים פלוס חשבנו לעשות לו ניתוח פקקים אבל בוטל. וגם זה נאמר ניתוח פשוט מאוד וקל. בכול אופן מה שאני רוצה להעביר זה שאני מאמינה באמונה מלאה מכל הלב שהכול יהיה ויגמר על הצד הטוב ביותר. מחזיקה לכם אצבעות ובהצלחה.

תודה חמודה ../images/Emo9.gifוהאמת היא שגם

כנראה יוציאו לו את הפוליפים, על-הדרך. יוציאו לו את השקדים, יכניסו לו כפתורים וכנראה גם יוציאו לו את הפוליפים - תלוי מה יוחלט בסוף... אוווף שנהיה מאחורי זה

big mama 2

New member
חמודונת.....חושבת עלייך.....

מחזיקה לכם אצבעות... ואל דאגה - הכל יהיה בסדר ויעבור בשלום...... חושבים עליכם כאן בפורום.....

למעלה